perjantai 9. tammikuuta 2015

Yhteenvetopostaus kaikesta ja vähän enemmästä

Ajattelin uuden alkavan vuoden kunniaksi ensinnäkin vähän aktivoitua tämän blogin kanssa taas, mutta myös tehdä jonkinlaisen yhteenvedon hääsuunnitteluistamme ja tietenkin itse hääjuhlasta. Sellaisen josta löytyisi yhdellä silmäyksellä ne kaikkein tärkeimmät (ainakin omasta mielestäni) ja suosituimmat jutut täällä blogissa.

Blogin eräs kantavista teemoista on ollut koko ajan tee-se-itse jutut. Olen pyrkinyt jakamaan niin ideoita ja niiden toteutuksia kuin myös ihan tutoriaaleja ja joitakin printattaviakin. Kaikki DIY-juttuni löydät Tee-se-itse tunnisteen alta.
Kakkukoristeemme. Valmistamiamme kakkukoristeita voit myös tilata.
Photobooth kylttejä, sekä propseja tulostettavaksi. Tein myös photoboothin taustan paperista.
Tekemäni vieraskirjataulu ennen hääjuhlaa ja hääjuhlan jälkeen täytettynä.
Pöytänumerot ja mrs&mrs kyltti takanreunukselle olivat kakkukoristeen kanssa samaa sarjaa.Hääjuhlapäivän asustuksessa ja lookissa noudatettiin paljolti samaa tee-se-itse-henkeä kuin häiden muussakin somistuksessa. 
Kampauksen teki Hiusmuoti Jonna Eurajoelta. 
Meikin tein itse. Koemeikkia ja piilareita testailtiin hyvissä ajoin.
Asusteista kirjoittelin täällä. Upean hiuskoristeeni valmisti AINO.
Ihanaisen Neilikka-sormukseni suunnittelin itse ja sen valmisti S.
Puvun ostin käytettynä tori.fi:sta. Lyhensin puvun ja lisäsin siihen väreihin sopivan vyön.Hääjuhlaamme juhlittiin ihanan lämipimänä kesäpäivänä heinäkuun alussa. Juhla oli ikimuistoinen ja nautimme päivästä täysin rinnoin. Kaikki postaukset häistämme voit lukea Meidän Häät-tunnisteen alta.
Hääjuhlaa vietettiin Onsanpirtillä. Somistus oli pitkälti DIY-henkistä.
Vieraille tarjottiin: Ruokaa. Juomaa.
Upean hääkakun teki anoppimme.
Karkkibuffet oli hyvin suosittu. Voitimme ison osan karkeista Sweetheartilta.
Häätanssilla yllätimme vieraat (ja itsemmekin).
Ohjelmanumeroina toimivat suositut ja hauskat photobooth sekä hääbingo ja madlibs.
Potrettikuvamme otti Minna Paananen ja muusta hääkuvauksesta voit lueskella täältä.Toivottavasti tästä postauksesta oli hyötyä ja kaikki olennainen aiheesta löytyisi nyt ehkä helpommin kaikkien miljoonien (no, vähintään) postausteni joukosta. 

Maistraattipäivästämme ja rekisteröidystä parisuhteesta ajattelin tehdä ihan oman yhteenvetopostauksensa, sekä esitellä teille vielä ainakin kiitoskorttimme. Voisin myös tehdä jonkinlaisen plussat/miinukset tyyppisen yhteenvetopostauksen. Lisäilen sitten linkit niihin jälkijunassa tähän kirjoitukseen.

4 kommenttia:

 1. Olen seuraillut tätä sinun blogia ja päätinpä kerran kommentoida jotakin :) Mielenkiinnolla seurasin teidän hääjuttuja erityisesti, vielä oottelen innolla miltä mahtaa kiitkoskortit näyttää, sillä itsekkin pitäisi semmoisia lähetellä.. Mukavaa uuden vuoden alkua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun olet viihtynyt blogin parissa! :D Kiitoskorteista yritän saada postausta ulos ensi viikolla. Huomasin, että pitänee ottaa muutama uusi valokuva (onneksi on itsellä tallella pari ylimääräistä korttia) sillä ennen lähetystä hätäisesti otetut kuvat on ihan kökköjä.

   Poista
 2. Ihana yhteenveto ja varmasti monelle hyödyllinen! Itehän tietysti muistan jo ulkoa kaikki teidän ihanuudet. ;D Lisää postauksia otetaan kyllä ilomielin vastaan, varsinkin tuo plussien ja miinusten luettelo voisi olla mielenkiintoinen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattelin, että jos joku joskus jälkijunassa eksyy blogini pariin, niin löytyy kaikki vähän niinkuin yhdellä silmäyksellä. Plussia ja miinuksia täytyy mietiskellä joku päivä. Vaikka tuntuu että oikeesti monta juttua on jo päässyt ihan unohtumaankin! Kääks :D

   Poista

♥ Kiitos kommentistasi ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.