keskiviikko 7. tammikuuta 2015

ALEvinkki: Anno pallovalosarjat hääsomistukseen

Tähän väliin oli ihan pakko oli tulla äkkiseltään vinkkaamaan tällaisesta kivasta tarjouksesta, johon törmäsin ruokakaupassa käydessäni. Citymarketissa on nyt kaikki jouluvalot -70 % ja mukana mm. nämä ANNO  pallovalot.

Me haettiin näitä viime keväänä häitä varten, mutta ei sopivaan hintaan löydetty, joten nyt kipin kapin Cittariin, jos häissä olisi pallovaloille käyttöä. Normaalihinta 39,95 €, tarjoushinta plussakortilla 12 €... ei paha :)


Pahoittelut samalla pitkästä hiljaiselosta tämän blogin puolella. Kunnossa ja hengissä ollaan... Joulun alla työkiireet yllättivät ja myös hääjutut eivät enää pyöri niin paljoa mielessä. Ikävä on kuitenkin tänne ollut muiden blogimorsioiden (ja rouvien!) kanssa höpöttelemään. Palaan vielä jossain vaiheessa. Pari postausaihettakin on mielessä.

Huippua vuotta 2015 kaikille! Etenkin tänä vuonna häitään viettäville. 

9 kommenttia:

 1. Oi mikä vinkki, kiitos, näitä tullaan tarvitsemaan meidän häissä! (: Just tulikin käytyä Cittarissa, mut valo-osaston ohi mentiin. Eiku uudelle reissulle (;

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että oli vinkistä hyötyä. Toivottavasti löytyy vielä teidän Cittarista. Raumalla ainakin oli monta laatikkoa.

   Poista
  2. Löytyi vielä neljä, mut käydään vielä katsomassa oisko lisää, että äitikin saa :D

   Poista
 2. Kiitos! Vinkkasin juuri äidilleni, joka haluaa näitä mökille kasan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mökillä ja terasseillakin ovat tosi kivoja kesällä. Itsekin aattelin nuo laittaa partsille keväämmällä. Kiva, että oli vinkistä hyötyä.

   Poista
 3. Kiitos vinkistä! Muutama viikko sitten kun jouluvalot tulivat alennukseen, kyselin ovatko nämä alennuksessa, eivät olleet silloin vielä. Käytiin juuri ostamassa Rauman Citymarketista viisi pakettia näitä meidän vihki-/juhlatilaan. :) Sinne taisi jäädä enää muutama paketti hyllyyn. :D

  Kiitos kun ilmotit, tämä morsian kiittää! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, kiva kun oli hyötyä ja valoja löytyi vielä tarpeeksi :) Munkin oli pakko kassalta vielä kysyä, että kuuluvathan nämä varmasti tuohon alennukseen mukaan.

   Poista
 4. Onneksi olkoon! Blogisi on valittu ehdokkaaksi Love Me Do -häätapahtuman järjestämään Vuoden Hääblogi 2015 -äänestykseen. Äänestysohjeet, lisätiedot sekä ehdokastunnisteet blogiasi varten löytyvät osoitteesta http://www.lovemedo.fi/vuoden-haablogit-2015#
  Aurinkoa! t. Love Me Do -tiimi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho! WAU! Iso ylläri, mutta ihana sellainen. Kiitos paljon ♥

   Poista

♥ Kiitos kommentistasi ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.