tiistai 14. lokakuuta 2014

Meidän potrettikuvia

Kiitoskorttien pitäisi olla perillä vieraillamme ja niiden mukana lähti myös linkki kuva-albumiin jonne suuren osan potrettikuvistammekin latasimme. Siispä voin vihdoin esitellä kuvat täälläkin. Muutamia kuvia olenkin jo täällä näyttänyt (1 2 3), mutta kuvia saimme paljon, paljon enemmän :) Toisaalta oli ihanaa saada riittävästi kuvia, toisaalta olisi helpottanut valintaa kun kuvia olisi ollut vain muutamia.
Kuvat otti eurajokelainen Minna Paananen. Kuten olen aiemminkin jo maininnut, kuvaaja oli persoonana aivan ihana, osasi todella hyvin neuvoa poseerauksissa ja hänellä oli kivoja ideoita. "Työskentely" Minnan kanssa oli siis rentoa ja mukavaa ja kuvien ottaminen olikin yksi päivän huippujutuista. Ainoa miinus oli tuo hurjan pitkä odottelu kuvien saapumisessa, mutta osasimme sitä vähän odottaa. Lopulta kaikki siis hyvin, sillä kuviin olemme hyvin tyytyväisiä.

Olen pahoillani, että näitä kuvia tulee tähän nyt noin miljoona. Oli vaikea valita vain muutamia nähtäväksenne.


 Kaikki kuvat Minna Paananen. Ethän kopioi.

20 kommenttia:

 1. Tosi onnistuneita kuvia! Ootte niin söpö pari :)

  VastaaPoista
 2. Jotenkin ihanan valoisia kuvia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana näin syystalven pimeydessä välillä palata katsomaan näitä kuvia ja tuota kesän valoisuutta ja värikkyyttä. :)

   Poista
 3. Ihania kuvia! Eniten tykkään kuvista, joissa nauratte tai hassuttelette. Niin aitoja ja rakkaus on suorastaan käsin kosketeltavissa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hassuttelu on meille niin normaalia, että ehkä niistä se aidoin tunne tulee vahvimmin ja aidoimmin esille :)

   Poista
 4. Voi miten ihania kuvia <3 mun lempparit on ehdottomasti noi missä pidät s:ästä takaapäin kiinni. Oi rakkaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Mäkin tykkään niistä kuvista, vaikka vähän vakavia ovatkin.

   Poista
 5. Voi kun onkin ihana katsella näin kesäisiä kuvia keskellä syksyä! Samaa olin sanomassa kuin Sari, kaikki nauru ja hassuttelukuvat ovat jotenkin parhaita, niissä on semmosta ihanaa hyvänolon tunnetta niin paljon. Ja tuntuu kuin ne olisivat juuri eniten teitä, vaikka en toki teitä tunnekaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan! Näin pimeimpään ja synkimpään aikaan on kiva palata näitä katselemaan :) Ja kyllä ne hassuttelukuvat ovat ehkä juuri eniten meidän "näköisiä". Kyllä se rentous ja aito tunne niistä varmasti paistaa läpi :)

   Poista
 6. Ooo :) Toisiksi alin on minun lemppari!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moni on sanonut tykkäävänsä siitä kuvasta :) Itseäni häiritsee mun kaularypyt, mutta tää on just näitä juttuja kun on itselleen niin kamalan kriittinen.

   Poista
 7. Ihania kuvia!
  Nuo Wanhassa Raumassa otetut on kivoja, tykkään miljööstä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Minä rakastan Wanhaa Raumaa. Harmi, että sitten kuitenkin aika loppui vähän kesken ja ei ehditty ottamaan täällä kaikissa paikoissa kuvia, joita suunniteltiin. Mutta ei se oikeasti haittaa, sillä kuvia kyllä on riittävästi :)

   Poista
 8. Ihania kuvia, tykkään näistä vanhan rauman kuvista eritoten:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Mullekin nuo puutalomiljöön kuvat on ehkä eniten lemppareita :)

   Poista
 9. Kauniita kuvia leikkimielellä otettu.( Eihän todellakaan 2 naista voi mennä naimisiin, ilettää jo ajatuskin, että pyhää avioliittoa noin aliarvioisi kukaan). Toivottavasti katsoin väärin ja toinen on oikeasti mies,valokuva voi hämätäkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhahhaa, kiitos hauskasta kommentistasi. Huumoriksihan tuo oli tarkoitettu, eikö? (Ilettää jo ajatuskin, että joku voisi aliarvioida rakkautta tuolla tavalla.) Toivottavasti ymmärsin väärin ja halusit vain onnitella meitä naimisiin menon johdosta, Anonyymien kommentit voi hämätäkin.
   ;)

   Poista

♥ Kiitos kommentistasi ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.