perjantai 12. syyskuuta 2014

Kiitoskorttimalleja Wedding Paper Divasilta

Wedding Paper Divas on varmasti monelle morsiolle tuttu ainakin pinterestin ja blogien ideakuvien kautta. WPD:lla on todella hyvät valikoimat erilaisia häiden paperituotteita, kuten kutsukortteja, Save The Date-kortteja, kiitoslahjoja ja kiitoskortteja. Tilasin heiltä jokin aika sitten ilmaisen näytepaketin kiitoskortteja silmällä pitäen. Näytepakettiin saa valita kahdeksan erilaista korttimallia oman maun mukaan. Paketin mukana tuli myös väri - ja paperinäytteet, sekä alennuskoodi mahdollista tilausta varten.

Korttien tilaamisessa oli pienoinen ongelma, sillä en kiinnittänyt sen kummemmin huomiota toimitustapaan ja jotenkin vaan kuvittelin, että kortit tulevat normipostissa. Näytepakettia oli sitten yritetty toimittaa DHL:n kautta, mutta en tietenkään ole ollut niitä täällä kotona päivisin vastaanottamassa, eikä lähetti ole päässyt ovellemme alaovella olevan koodin takia (paketissa oli kyllä minun puhelinnumeroni, mutta siihen ei oltu kertaakaan yritetty soittaa) ja paketti oli sitten lopulta palautunut takaisin lähettäjälle. He ottivat sieltä ystävällisesti yhteyttä ja kysyivät, onnistuisiko toimitus paremmin johonkin toiseen osoitteeseen. (Mitä palvelua ilmaisnäytteiden vuoksi! Tästä kyllä propsit WPD:lle.) Pyysin toimituksen sitten työosoitteeseen, eikä aikaakaan, kun paketti olikin jo käsissäni.


Kortit olivat erittäin kauniita ja painolaatu oikein hyvää, mutta niiden koko (siis lähinnä pienuus) oli pieni yllätys. Vaikka korttien koko oli luonnollisesti mainittu tuotekuvauksissa, niin konkreettisesti sen huomasi vasta kun kortit sai käteensä. Ovat siis huomattavasti normipostikortteja pienempiä.Eniten omaa silmää miellyttivät nuo ylemmän kuvan kollaasikortit. Luonnollisesti kortin lopulliseen ulkonäköön vaikuttaa hurjasti myös se millaisia kuvia korttiin valitsee. Myös yksiosainen kortti on mielestäni jostain syystä kivempi kuin kaksiosainen ja kortin taustapuolelle pitää jäädä riittävästi tilaa henkilökohtaisille viesteille ja kiitoksille.


Oikeasti olisin halunnut jo hoitaa tämän kiitoskorttiasian pois alta, mutta odottelemme vielä niitä valokuvia. Jotenkin on hankala edes suunnitella korttiasiaa sen kummemmin ennen kuin on nähnyt millaisia valokuvista tulee. En tiedä päädymmekö tilaamaan Wedding Paper Divasilta vai jostakin muualta. WPD:n puolesta puhuvat loistava palvelu ja hyvä hintalaatusuhde, mutta tilaisin ehkä kuitenkin mieluummin koto-Suomesta ihan jo toimituksen helppouden takia.

Jos haluat tilata omat kutsu- tai kiitoskorttinäytekappaleesi, saat ne koodilla FREETRY.

PS. Sattuiko joku kuuntelemaan tänään aamulla Aamulypsyä ;) Meikäläinen siellä tärisi puhelimen toisessa päässä, hahhah. *KLIK*

4 kommenttia:

 1. Meillä oli tämä kiitoskorttina http://www.weddingpaperdivas.com/product/10575/thank_you_postcards_inkwell_inspiration.html
  Pyynnöstä laittoivat vielä Thank You:n tilalle Kiitos. Vaihtoivat tosin fonttia, josta huomautin, kun halusin kortin nimenomaan fontin takia. Kivemmalta tuo teksti englanniksi näyttää, mutta meni näinkin. Kortit olivat tosiaan pieniä, mutta se ei meille ollut iso miinus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella kaunis tuo teidän korttikin! Hyvä tietää, että on mahdollisuus myös suomenkieliseen tekstiin :)

   Poista
 2. Hei! Haluaisin kysyä teiltä asiaa, jota olen itsekin pohdiskellut. Mitä mieltä olette, onko mielestänne jokaiselle ihmiselle vain yksi oikea maailmassa, vai onko mielestänne useampi, johon rakastua? Kiitos etukäteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Anonyymi! Olipas kinkkinen kysymys, mutta saatiin tästä aika hyvät keskustelut S:n kanssa aikaiseksi, joten kiitos siitä :) Päädyttiin molemmat siihen lopputulokseen, että (niin epäromanttiselta kuin se kuulostaakin) niin emme usko, että jokaiselle olisi vain "se yksi ja ainoa oikea". Ja hyvä niin, sillä miten kurjaa olisikaan jos tuo yksi ainoa sattuisi asumaan toisella puolella maapalloa ja emme koskaan tapaisi :) Tietenkin se riippuu myös ihmisestä ja tilanteesta. Joillekin se ensirakkaus sattuu olemaan se oikea ja lopullinen, jotkut rakastuvat monta kertaa elämässään. Ja itse henkilökohtaisesti uskon, että jotkut voivat rakastaa myös montaa ihmistä samaan aikaan ja tällainen poly-suhde voi toimia hyvinkin jos kaikki suhteen osapuolet ovat siinä mukana samoilla säännöillä. Ei se minun juttuni ole, mutta en pidä ajatusta mitenkään hulluna tai vääränä.
   Kysymykseen siis en keksinyt yhtä ja oikeaa vastausta :)

   Poista

♥ Kiitos kommentistasi ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.