lauantai 6. syyskuuta 2014

Meidän häät: Häävalssi(ko?)

Muistatteko kun kirjoitin häävalssistamme? (Jos et, muistinvirkistystä löytyy mm. täältä)

"Meille ei ole tulossa oikeastaan mitään perinteisinä pidettyjä hääohjelmanumeroita, kuten polkaisua kakun leikkuun yhteydessä, kimpun tai sukkanauhan heittoa tai mitään lakananvetoja :) Yksi asia kuitenkin on ollut meille alusta asti selvää: häävalssi meidän häissä tanssittaisiin. Valssinkin valitsimme jo hyvissä ajoin, kun törmäsimme Youtubessa tähän Tapio Rautavaaran esittämään häävalssiin. Rautavaaran komea ääni ja valssin maalaishäihin sopivat sanat ihastuttivat meidät molemmat."Häävalssi? Tapio Rautavaaraa? 
Bullshit!!!

Muutaman valssipyörähdyksen jälkeen musiikkilaitteistossa tapahtui jotakin kummaa, valssi alkoi kuulostaa rikkinäiseltä gramofonilta ja kohta ilmoille kajahtikin Krista Siegfriedsin Marry Me o_O No eipä siinä auttanut muu, kuin vaihtaa tanssilajia ja koittaa pistää parastaan ;)En tiedä kumman idea tämä alunperin oli ja aluksi vain vitsailtiin ajatuksella, mutta hyvin pian lähdimme oikeasti miettimään koreografiaa ja harjoittelemaan tanssia. Tuossa vaiheessa emme vielä olleet kovin paljon seuranneet hääblogeja, joten kuvittelimme ajatuksen olevan kovinkin omaperäinen. Nooh, eipä se sitä tietenkään ollut ja muutama vieras ennen häätanssiamme kyselikin, että kai me vedetään sinne väliin jotain macarenaa?! (Johon vastasimme tietenkin, että ei tietenkään, vaan haluamme tanssia ihan perinteisen valssin...)

Koreografian löysimme alunperin täältä ja muuntelimme sitä hieman yksinkertaisemmaksi. Aloitimme harjoitukset jo reippaasti viime vuoden puolella ja oikeasti tuntui, että osaisimme tanssin unissammekin. Tietenkin hääpäivän jännitys toi kuitenkin lisämausteensa tanssiin, eikä se sitten ihan putkeen mennytkään, mutta mitä väliä, sillä meillä oli huisin hauskaa ja reaktioista päätellen niin vieraillakin.

Kaikki postauksen kuvat Sari S.

Rohkenen laittaa myös videon suorituksestamme ainakin hetkeksi eetteriin. En lupaa, että tämä pysyy täällä kovin kauaa, joten kipinkapin katsomaan, jos haluatte arvioida, olisiko meistä Madonnan keikkatanssijoiksi...

(Video poistettu)14 kommenttia:

 1. Aivan ihana! Ja mikä kummallisinta, mulla tuli ihan kyyneleet silmiin liikutuksesta. :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, no tuo häätanssi ei kyllä pitäisi olla sieltä herkistävimmästä (onko tuo mikään sana?) päästä :) Mutta ihanaa, jos nostatti tunteita pintaan :)

   Poista
 2. Voi mikä tanssi, ihan mahtava! =)

  VastaaPoista
 3. Ihan huikeeta! Jos joskus on hääbloggareiden "Tanssii tähtien kanssa", niin ehdotan teitä sinne ensimmäiseksi!
  Kivaa näytti olevan kaikilla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aikamala... Tanssii hääbloggareiden kanssa :D Ei taitaisi olla meistä lähtijöiksi. Eikös niiden pidä opetella ne tansso aina tosi nopealla aikataululla? Meillä meni tuonkin opetteluun ihan hirmu kauan :D
   Mut kivaa oli!

   Poista
 4. Aivan mielettömän ihana esitys! Hymyilin täällä tietokoneenkin äärellä koko videon ajan, joten siellä livenä taisi olla tunnelma ihan katossa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saatiin kyllä huikeat aplodit ja vislaukset :) Ja oli mielettömän hauska tanssiakin vaikka jännitti ihan hirveästi.

   Poista
 5. Ihana! Niin hauska :D Ihanaa kun Suomessa uskalletaan nykyään tehdä kans tällaisia :) Me oltiin kans aikoinaan ihan fiiliksissä omasta tanssistamme ja muistan miten sairaan hauskaa oli häissä päästä vetämään se! Meillä oli muuten sama "valevalssi" tanssi alussa, tosin Johanna Kurkelan versiona :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jossain vaiheessa katsoin muuten tuon teidän videon ja hymyilin itsekseni tuota alkuvalssin valintaa :) Se teidän ylläritanssi oli tähän meidän rykäisyyn verrattuna tosi pitkä! Ja tosi vähällä treenimäärällä saitte sen plakkariin... Ihan huippu veto! Me tahkottiin tanssia läpi kymmeniä kertoja ja siltikään se ei ihan putkeen mennyt :D Mutta kuten sanoit, oli sairaan hauskaa tanssia se ja yllättää tyypit :)

   Poista
 6. Ihan paras! Kuinka te muistitte koko tuon koreografian!!? Ja jengihän on täysillä mukana :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei me ihan muistettukaan! Kun musiikki lähti rullaamaan, niin ensimmäinen ajatus oli vaan "Apua, paniikki, mä en muista yhtään mitä pitää tehdä!" :D Ja nuo ajoitukset on parissa kohtaa myös ihan metsässä. Mutta sou not, kunhan oli hauskaa :D

   Poista

♥ Kiitos kommentistasi ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.