torstai 31. heinäkuuta 2014

Meidän häät: Vieraskirja

Esittelin tekemääni vieraskirjataulua jo ennen häitä ja täältä voi käydä kurkkimassa, miltä taulu näytti ennen kuin vieraat rustailivat sinne nimensä ja terveisensä.

Asetimme vieraskirjan täytettäväksi lahjapöydälle. Taulu oli sen verran kookas, että pöydissä kierättäminen ei tullut kyseeseen. Vieraskirjataulun viereen laitoimme kehyksiin lyhyet ohjeet ja seremoniamestarikin ohjeisti vieraita täyttämään taulua. En ole ajan kanssa tarkastanut, mutta uskoisin, että ainakin lähes jokaisen vieraan nimi taulusta löytyy.


Kehystin taulun lasin alle pölyltä suojaan. Ikean Ribba kehykset muuten sopivat loistavasti tällaiselle projektille, sillä kehyksissä on riittävästi tilaa hieman kolmiulotteisemmallekin "taiteelle". Nyt vieraskirja nököttää olohuoneen tauluhyllyllä muistona ihanasta juhlapäivästämme.Jos olet ajatellut vastaavaa taulua vieraskirjaksi, niin kannattaa ohjeistaa vieraita kunnolla sen käytöstä. Meillä ajatuksena oli, että vieraat kirjoittavat nimensä sydänten sisäpuolelle ja pyysimme muutamia perheenjäseniä laittamaankin malliksi jo nimensä oikeille paikoille. Tämän lisäksi seremoniamestari ohjeistuksessaan kyllä mainitsi nimen paikasta ja tuossa ohjetaulussakin se sanotaan. Valaistus lahjapöydän luona oli kuitenkin hieman hämärä ja kaikki vieraat eivät varmasti ehdi ja huomaa ohjeistusta lukaista, joten nimiä oli kuitenkin myös sydänten päällä ja oli jokunen taitanut ns. värittää rajojen ulkopuolellekin. Meitä se ei kuitenkaan loppujenlopuksi ollenkaan haitannut, sillä taulusta tuli todella hauska ja kaunis muisto hääpäivästä.

2 kommenttia:

  1. Vau tosi kaunis! Tuotahan voi pitää koko ajan esillä, kun on niin nätti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Milla. Se olisi tarkoitus, että vieraskirjataulu jää esille mistona hääpäivästä <3

      Poista

♥ Kiitos kommentistasi ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.