sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

Meidän häät: Tienvarsikyltti

Nyt alkoi tämä poukkoilu hääpäivän yksityiskohtien läpi käymisessä, sillä aikataulullisesti seuraava hetki oli potrettikuvien otto ja niitä joudumme odottelemaan vielä parisen viikkoa.

Tienvarsikyltin teimme vasta ihan parisen viikkoa ennen juhlaa. Meillä oli jo toinen kylttipohja tehtynä, mutta emme olleet siihen tyytyväisiä. Lopulta tämä valmistuikin yllättävän vähällä vaivalla ja lopputulos oli molempia tyydyttävä.S sahasi vanerista kaksi nuolen muotoista palaa ja minä maalasin ne vanhan näköisiksi mustan ja ruskean vesivärin sekoituksella. Tulostelin häät-sanan paperille ja jäljensin sen vaneriin painamalla kuulakärkikynällä paperin läpi, jolloin puuhun jäi hennosti näkyvä painuma. Sitten maalasin kyltin valkoisella miranolilla (jota sattui kaapista löytymään) ja naulasimme kyltit puuvarteen niin, että kyltistä tuli kaksipuoleinen.


Koska juhlapaikan tienhaara on ainakin itselle osoittautunut sellaiseksi, että se tulee joka kerta hieman yllätyksenä (tosin voi olla että vika on vain minussa), laitoimme vielä sekä tähän, että Onsanpirtin omaan kylttiin muutamia ilmapalloja huomion kiinnittäjiksi. Ja hyvin löysivät vieraat perille :)

16 kommenttia:

 1. Upea kyltti! Itsellänikin oli tarkoitus tälläiset hienot opasteet tehdä, mutta nyt kyllä näyttää siltä että taitaa jäädä toteuttamatta. Toivottavasti vieraat löytävät paikalle..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskoisin, että nää kyltit on vaan ekstraa, eivätkä loppujen lopuksi mitenkään välttämättömiä. Melkein kaikilla on jo nykyään navigointiohjelmat kännyköissään ja ainakin itsellä on tapana katsoa myös etukäteen määränpää aika tarkasti vaikka googlemapsista jos olen jonnekin tuntemattomille reiteille lähdössä ajelemaan. Uskoisin siis että vieraat löytävät ihan varmasti perille :)

   Poista
 2. Ihana kyllti, nuo ilmapallot tekevät siitä niin söpön! :) Itse olen miettinyt, että meille ei tulisi opasteita. Jostain syystä en halua laittaa niitä pitkin Tampereen keskustaa, vielä kun juhlapaikalle pääsee ainakin kahdesta eri suunnasta. Juhlapaikan portille olisi ehkä kiva laittaa jotakin, että vieraat nyt varmasti tietäisivät olevansa oikeassa paikassa, mutta ne kirjainyhdistelmät eivät ole sytyttäneet. Ehkä tuo häät olisi kuitenkin parempi teksti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli sama juttu, että en halunnut opasteita ripotella ympäri pitäjää (varsinkin kun juhlapaikalle voi saapua useampaa eri reittiä), mutta tämän yhden koin tarpeelliseksi juurikin samasta syystä, että vieraat huomaavat olevanssa oikeassa paikassa. Me mietimme pitkään, että laitetaanko koko nimet, nimikirjaimet vai jokin tällainen yleissana. Päädyttiin sitten tähän ihan siitäkin syystä, että kyltille saattaa löytyä myöhempääkin käyttöä, eikä tarvitse laittaa vaan polttopuiksi.

   Poista
 3. Jos saa udella niin mikä fontti on kyseessä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkastan huomenna töissä ja palaan asiaan :)

   Poista
 4. Hyvä idea laittaa nuo ilmapallot, sillä ne viimeistään herättävät huomion ja tottakai sopivat teemaan täydellisesti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilmapallot näkyivät tosiaan huomattavasti kauemmas kuin ruskean sävyinen kyltti joka sulautui ympäristöön :)

   Poista
 5. Ihanan näköistä! Vitsit te ootte niin taitavia! Kannattaa pistää kyltti myyntiin, varmasti menee kaupaksi, mikäli uskallatte siitä luopua. Ilmapallot toimii sika hyvin ja oot niin kaunis <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyltti ei kovin paljoa käden taitoja vaatinut, kun sattui löytymään sopivan levyistä vanerilevyäkin valmiina :) Kyllä mä varmaan tuonkin kirpparille laitan kun vaan jossain vaiheessa saan käytyä tuon tavaravuoren läpi.

   Poista
 6. Aivan ihana kyltti! :) Minä joudun odottelemaan hääviikolle asti, että näen veljeni tekemät opastekyltit. Jännää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kun oot saanut veljesi apuun kylttien kanssa. Jännää nähdä sitten lopputulos :)

   Poista
 7. Pidempään ihanaa blogiasi seuranneena on tullut useampaan kertaan mieleen että olis kiva kuulla S:n näkökulmia bloggaukseen ym häähömpötykseen. Esim onko hän yhtä häähullu ja valmistellut hulluna kuten me vai onko antanut sulle tilaa? Entä miltä häiden jälkeinen elämä on tuntunut? Toivottavasti ei tunnu liian henkilökohtaiselta mutta jokin S vastaa -tyylinen kysymyspostaus olisi kiva postausidea!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehheh, katsotaanpas mitä S tuumii ajatuksesta. Kiitos kun heitit idean ilmoille :D

   Poista
 8. Niin kaunis kyltti, siis aivan ihana!!! ♥ ♥

  VastaaPoista

♥ Kiitos kommentistasi ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.