perjantai 18. heinäkuuta 2014

Meidän häät: Photobooth

Toinen häidemme ohjelmanumeroista oli sekin huippusuosioon noussut photobooth. Lähes kaikki vieraat kävivät hassuttelemassa rekvisiitan eli propsien kanssa ja lopputuloksena oli liuta hassunhauskoja ja riemukkaita kuvia. Huhu kertoi, että myös kuvausnurkassa olisi ollut aika ajoin jonoa :)


Kuvausnurkka toteutettiin juhlapaikan parvelle johon kasasimme taustaseinän lakanasta ja askartelemistamme paperiköynnöksistä. Taustan vieressä oli tietenkin pöytä johon oli aseteltu propsit, ohjeet (yleisohje sekä tarkempi ohje kameran käytöstä) ja esimerkkikuvia. Itse kuvaus sujui jalustalle asetetulla kameralla ja käytössämme olivat myös studiosalamat. Alunperin ajatuksena oli joku valjastaa kameramieheksi tai -naiseksi muutamaksi tunniksi, mutta päädyimme sitten siihen, että vieraat saavat käydä ottamassa kuvia ihan omalla ajallaan kun parhaaksi katsovat.

Kuvassa ahkera apupoikamme perjantailta.

Propseista suosituimmiksi nousivat erilaiset hatut ja varsinkin miehet olivat ihastuneet tuohon kruunupantaan :D Viikset, puhekuplat ja erilaiset silmälasit olivat myös olleet ahkerassa käytössä.

Photobooth-kuvat on tarkoitus kehittää ja lähettää vieraille parhaat otokset kiitoskorttien mukana.

14 kommenttia:

 1. Just kun mä olin päättänyt itsekseni että meille ei tuota tule... Tää on ehkä hienoin Photo Booth mitä oon (ainakin) Suomessa nähny! (Noilla väreillähän ei tietty oo asiaan osaa..) Ootteko tuon kruununkin itse tehneet?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kyllä photoboothia: vieraat tykkäs ja kuvat oli mainioita :D
   Salamavalot teki kyllä paljon asiaa. Joukossa oli kuvia jotka oli otettu ilman salamaa ja olivat aika pliisuja näihin verrattuna.
   Kruunua ei tehty itse, vaan sain sen polttareihin ja photoboothiin lainaan veljentytön lelulaatikosta ;D Se oli ihan huippu :D

   Poista
 2. Näyttää niin hyvältä ja toimivalta. Mä joka kerta vaan ihastelen teidän taitoja et miten saatte kaiken näyttää niin upealta. Voi että <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan toimiva ratkaisu oli tosiaan ja salamat auttoivat siinä, että kuvista tuli iltahämärässäkin vielä hyviä. Ainoa ongelmahan tuossa oli tosiaan se, että joku kuvaushenkilö olisi hyvä ollut olla kuvia ottamassa. Mutta ootetaanpas niitä teidän kuvia ja toteutuksia juhlista. Veikkaan, että sitten vasta upealta näyttääkin :) <3 <3

   Poista
 3. Viimeinen kuva oli paras!
  Todella upeasti järjestetty photobooth. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viimeisen kuvan malli on upea!
   Monista kuvista tuli todella riemukkaita, mutta en jaksanut alkaa kysellä kaikilta saako kuvia laittaa jakoon :)

   Poista
 4. Ihania photoboothkuvia! (: oliko studiosalamat teidän omia vai saitteko lainaan/vuokralle jostain?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Salamat on meidän omat. En tiedä saako tuollaisia vuokrattua mistään, mutta jos onnsituu niin suosittelen kyllä :)

   Poista
 5. Voi miten mahtavia!! Ehkä meillekin tulee sittenkin myös photobooth.. Tämä olisi niin hauska ohjelmanumero :) Valaistus tulee kyllä olemaan ongelma, sillä häät ovat syksyllä (vasta vuoden kuluttua) eikä juhlatilassa ole kirkasta valoa. Pitää selvittää saisimmeko mekin jostain salamat lainaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Photobooth oli kyllä hauska. Valaistus oli tosiaan vähän ongelmallinen jopa ihan kesäiltana, joten jos salamat onnistuu jostain hankkimaan, niin suosittelen. Jos juhliina on tulossa valokuvaaja, niin voihan häneltäkin vaikka kysäistä mahdollisuutta salamalaitteiden lainaan.

   Poista
 6. Ihana tuo photobooth kyltti! Mistä olet ostanut/tehnyt? Olen myös kiinnostunut ostamaan jos myyt? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo mustavalkoinen ohjetaulu tuossa ihan ekassa kuvassa? Itse tein ja tulostin. Laita mulle sähköpostia pitsiminttu@gmail.com , niin voin kyllä lähettää tiedoston sinullekin :)

   Poista

♥ Kiitos kommentistasi ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.