keskiviikko 9. heinäkuuta 2014

Meidän häät: Aamu

Lauantaina heräsimme uskomattoman kauniiseen aamuun. En vieläkään voi käsittää, miten koko kesäkuun jatkunut kylmyys ja vesisateet muuttuivat auringonpaisteeksi ja lämmöksi juuri meidän hääpäiväksemme. 

Aamupalan jälkeen suuntasimme kampaajalle. Tai oikeastaan S jätti mut sinne ja lähti juhlapaikalle laittamaan tienvarsikylttiä paikoilleen ja hakemaan kameraa. Kun hän sitten palasi olikin mun kampaukseni jo valmis :) Olin tuohon todella todella tyytyväinen. Mitään kummempia koekampauksia siis ei tehty ja J kysyi vaan aamulla, että onko suunnitelma edelleen sama, että lettiä ja toispuoleinen nuttura ja minä taisin nyökytellä että joojoo :) Siinä tuolissa istuessani asettelin samalla kynnet valmiiksi, vaikka etukäteen vähän pelkäsinkin, miten esimerkiksi ripsien laitto tekokynsien kanssa onnistuu. Kun mun pää oli valmis sai S myös vähän vahaa tukkaan.


Kampaajalta suuntasimme takaisin kotiin, missä kaivoin meikit esille ja istahdin sohvan nurkkaan meikkailemaan. Irtoripsetkin asettuivat paikoilleen ilman sen kummempia mutinoita. Myös S:n kasvoille leviteltiin vähän meikkivoidetta ja puuteria. (Suosittelen muuten taivutttelemaan ne puolisot ja sulhaset myös pieneen meikkiin ennen hääkuvien ottoa!)
Olin pelännyt vähän etukäteen, että aamusta olisi tulossa todella kiireinen, mutta ihan hyvin aikataulussa pysyttiin. Sillä välin kun minä vielä viimeistelin meikkiä S jo pukeutui ja seuraavaksi sain jo minäkin hypätä pukuuni. Onneksi olimme harjoitelleet nyörittämistä jo etukäteen, niin se meni melko nopeasti. Jotenkin tosin tuo nyöritysvaihe oli mulle hiukan tuskainen kun piti seistä paikallaan ja pitää pukua ylhäällä, mutta heti kun puku saatiin kunnolla päälle olo alkoi taas jo helpottaa. Ehkä pienellä jännitykselläkin oli osuutta asiaan.
Oikeastaan samalla kellonlyömällä kun saimme itsemme valmiiksi seremoniamestari jo tyttöystävänsä kanssa kolkuttelikin oven takana. Seuraavaksi suuntasimme potrettikuvauksiin...

(Huh, mikä määrä kuvia tähän nyt tuli! Fiksu olisi ehkä jakanut nämä kahteen eri postaukseen. Toivottavasti ei tullut ähkyä :) )

14 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! Kampaajani on mahtava ja nuo Ainon hiuskukat myös aivan ihanat!

   Poista
 2. Upea kampaus upealla morsiamella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihhih, S kiittää (oli varma, että tämän kommentin täytyy tarkoittaa häntä) ;)

   Poista
 3. Ai että miten ihana kampaus! Kukat sopii täydellisesti sinne sekaan!

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana tuo kampauksesi ja mikä kimppu!

  VastaaPoista
 5. Kampaus on aivan täydellinen kukkineen kaikkineen! Ja noi pinkit kengät. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisipa joka päivä kulkea tuollaisilla kengillä <3

   Poista
 6. Sulla on kyllä kaikki koristeet, asusteet ja kaikki niin viimesen päälle mietittyjä ja ihania :)

  VastaaPoista
 7. Miten mä löysin tän postauksen vasta nyt!
  Siis toi sun kampaus on ihana <3 Ja toi kimppu vielä upeampi kuin muistin!

  VastaaPoista
 8. Ihanalta näyttää kaikki! (: <3

  VastaaPoista

♥ Kiitos kommentistasi ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.