tiistai 17. kesäkuuta 2014

Takanreunuksen koristelu

Mikähän siinä on, että vielä pari viikkoa ennen juhlapäivää pitää surffailla uusia koristeluideoita?! Ei niin mitään järkeä :D

Huomasin kuitenkin juhlapaikan kuvia katsellessani, että siellähän on takka ja takassa pieni reunus. Ja täytyyhän tuo hieno mahdollisuus koristuksille jotenkin hyödyntää!

Amerikkalaiset tekevät manttelitakkojen koristelusta suurta taidetta ja sesongin mukaan vaihtelevat runsaita koristeasetelmia (siis mikäli pinterestiä on uskominen...). Esimerkiksi hakusanoilla wedding mantel ja valentine fireplace (sekä monilla näiden yhdistelmillä ja variaatioilla) löytyi järkyttävä määrä erilaisia takanreunusten koristusideoita, jotka sopivat myös häihin.

Itselle tuli seuraavia ideoita:
- valokuvia
- nimikirjaimet
- mrs&mrs tai rva&rva
- kukkia
- kynttilöitä
- lippuviirinauha
- pieniä pompomeja

Kuva
Kuva
Upea! Meidän takka ei tosin ihan samaa kokoluokkaa ole :)
Kuva
Onko muilla juhlapaikassa takkaa? Aiotteko koristella mahdollisen takanreunuksen jotenkin?

7 kommenttia:

 1. Meikäläinen oli jo ihan täysin niissä fiiliksissä, että teillä koittaa kohta h-hetki! Muistin lähes oikein, tsemppiä odotukseen ja hyvältä näyttävät kaikki ideat mitä täällä on esitelty :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on tosi lähellä jo! Iiiks :) Vaikka oikeesti oon kyllä aika tyyni eikä juuri jännitä :)

   Poista
 2. Takanreunus luo kyllä paljon kaikkia ihania mahdollisuuksia! :) Kannattaa siis ehdottomasti hyödyntää se.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä siihen jotain varmasti keksitään, vaikka ei noin iso reunus olekaan kuin noissa kuvien takoissa.

   Poista
 3. Meidän juhlapaikan takkahuoneesta takka tietysti löytyy, mutta se on enemmän sellainen tiilimötkäle kuin sievä, koristeellinen takka. Siinä ei periaatteessa tuollaista reunusta ole. Takkamöhkäleen päälle voisi tietysti jotain koristeita laittaa. Takan sisään meinattiin laittaa tuikkuja, sillä vaikka siinä saisi ihan kunnon klapejakin polttaa, voisi bändin ja biletyksen käyttöön varatusta tilasta tulla turhan kuuma kunnon takkatulella...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se vähän sellainen möhkäle tuo meidänkin juhlapaikan takka, ei ollenkaan tuollainen kaunis ja vaalea :) Ei meinata kanssa alkaa klapeja siinä polttelemaan, ainakaan jos ei tää keli tästä enää kylmemmäksi mene.

   Poista
  2. Meillä talvihäissä se takka klapeineen voisi toimia, jos kyseessä olisi istuskelutila, mutta mieluummin haluaisimme juhliimme musiikkia ja tanssia kuin istuskelua. Istuskelua on kuitenkin jo luvassa melkoisesti juhlasalin puolella.

   Poista

♥ Kiitos kommentistasi ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.