sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Meidän maistraattipäivä. Osa 2.

Osa 1 löytyy täältä.

Pääsimme lähtemään maistraattia kohti hyvissä ajoin kaikista mun viime hetken päähänpistoistani huolimatta. Lähes samaan aikaan meidän kanssamme parkkipaikalle kurvasi myös oma äitini. Kiinnitimme auton takaosaan valmiiksi lippuviirinauhan, tölkit jäivät S:n toiveesta nyt pois.Maistraatissa meidän ohjattiin ystävällisesti vihkihuoneeseen joka oli pieni ja hieman hämärä. Huone oli sisustukseltaan hieman vanhanaikainen, mutta vihkijän pöydän takana oli ikkuna josta avautui kaunis näkymä puistoon ja kanaaliin. Henkikirjoittaja oli nuori mies ja oikein mukavan tuntuinen, joskin hieman hermostuneen ja jännittyneen oloinen. Olin hänen kanssaan aiemmin viikolla käynytkin jo sähköpostien vaihtoa rekkaushetken kaavasta joten kaava kaikessa lyhykäisyydessään oli meille jo tuttu.

Asetuimme käsikädessä pöydän eteen, henkikirjoittaja toiselle puolelle ja hän aloitti puhumisen hyvin hitaalla ja rauhallisella tahdilla välillä jopa hieman sekoillen sanoissa. Vaikka tiesin etukäteen tosiaan tuon puheen sisällön, ei siitä kyllä juuri mitään mieleen jäänyt. Kun sitten tuli tahdotko-kysymysten aika, kyyneleet tulvahtivat silmiini ja puristin S:n kättä entistä lujemmin. Tätä hetkeä olin odottanut ja oli kertakaikkisen ihanaa sanoa se "Tahdon" omaa rakasta silmiin katsoessa. Ja taisi S:kin tahtoa <3 Tässä vaiheessa taisin hihitellä hermostuneesti ja kyyneleitä nieleskellen... Allekirjoitukset, muutamia loppusanoja ja pusu! Siinä se oli, nyt olimme vaimo ja vaimo :)

Virallisen osuuden jälkeen henkikirjoittajan puristi kättämme onnitellen ja sitten saimmekin jo onnitteluhalaukset äideiltä ja anopeilta <3 Vielä nimmarit vihittyjen kirjaan. Taisimme olla viidestuhannes jotain pari joka Rauman maistraatissa vihittiin/rekisteröitiin.


Otettiin vielä muutamia valokuvia maistraatin pihassa ennen ravintolaan lähtöä. Aurinko paistoi täydeltä taivaalta.


Kävimme syömässä Rauman vesitornissa nykyään olevassa ravintola Tornissa. Ruoka oli maittavaa, joskaan ei mitään kovin erikoista ja harmiksemme palvelu oli hieman haparoivaa ja töksähtelevää. Nälkä kuitenkin lähti ja näköalat olivat erinomaiset. Tietenkin täälläkin piti käydä kuvia räpsimässä.


Tornista ajelimme jälleen kotiin. Kilistelimme äidin mukanaan tuomalla kuohuvalla, ja nautimme kakkukahvit tietenkin asiaan kuuluvalla kakunleikkuulla. Kuvasta voi varman päätellä kumpi polkaisi :D


Kun äidit oli saatettu kiitosten ja halien kera kotimatkalle, niin mitä tekee kunnon some-morsiamet? Päivittävät uudet siviilisäätynsä Facebookiin tietenkin. S:n FB-sovelluksesta löytyi täppä "rekisteröidyssä parisuhteessa" joka kauhuksemme näkyi mun kännykässä ja tietokoneella merkintänä "vaikeasti selitettävässä suhteessa". Hahhah, kai se oli kuitenkin jollakulla oikeinkin näkynyt sillä muutama tykkäys ehti tähänkin tulla ennenkuin saimme merkinnän poistettua ja muutettua merkinnäksi "naimisissa".

Hetken aikaa pohdimme miten iltaa jatkaisimme, lähtisimmekö käupungille kävelemään, terassille vai elokuviin ja pienen mietinnän jälkeen valitsimme leffan. Grace of Monaco oli täynnä upeita koruja ja morsiustyyliinkin sopivia asuja. Oikein sopiva leffavalinta tälle päivälle :)


Päivä oli kaiken kaikkiaan ihana ja täynnä rakkautta. Ja mikä tärkeintä, illalla sai kömpiä oman vaimon viereen nukkumaan <3

23 kommenttia:

 1. Suuren suuret onnittelut teille vaimoutumisesta :) Neljän viikon päästä on bileetkin jo takana, iik! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hui, älä pelottele. Miten voi olla enää noin vähän aikaa!

   Poista
 2. Voi, vielä kerran onnea. Ihanan kuuloinen päivä ja peukut leffalle! Minäkin voin kuvitella meille hääpäivän ilman suurempaa vierasmäärää, hulinaa vaan me kaks, ruoka ja leffa. Pitäiskö sittenkin vaihtaa hääkaava siunaukseksi ja pamauttaa maistraatissa naimisiin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vielä <3
   Leffa oli kyllä kivan rento päätös päivälle. Plussat vielä salin nojatuoleista ja raheista, kyllä siellä kelpasi köllötellä elokuvaa katsellen :)

   Poista
 3. Ihana päivä! Lämpimät onnittelut! <3

  VastaaPoista
 4. Oikein paljon onnea teille! Näytätte niin hyvältä yhdessä!

  VastaaPoista
 5. Voi teitä ihania! Luin molemmat vihkipäiväpostaukset samaan syssyyn ja ihan itsekin herkistyin. Onnea sylin täydeltä! :)

  VastaaPoista
 6. Onnea onnea onnea! :) Kuinka raikas sininen: sopii teille molemmille ihanasti! Ihanat kengät sinulla ja upeelta näyttää kakkukoristeenne :) Kaikin puolin kivalta päivältä näyttää, Jee Kaisa jee! :)

  VastaaPoista

♥ Kiitos kommentistasi ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.