torstai 19. kesäkuuta 2014

Maailman paras kasvokuorinta

Nyt haluan jakaa erään löytöni muiden morsioiden ja blogin lukijoiden kanssa. Suosittelen lämpimästi kokeilemaan, sillä kukapa meistä ei haluaisi hääkuviinsa kuulasta ja tasaista ihoa. Olen tärmännyt tähän kasvojenkuorintavinkkiin useammassakin blogissa, joten tämä saattaa olla monille ihan old news, mutta haluan pistää tämän jakoon jos jollekin onkin ihan uusi tuttavuus.

Koska tätä kehuttiin maailman parhaaksi kasvokuorinnaksi, niin pakkohan sitä silloin oli kokeilla. Kaikkia maailman kuorinta-aineita en tietenkään ole kokeillut, mutta veikkaan ettei tuo arvio kovin pahasti mene metsään...

Resepti on ainakin maailman yksinkertaisin ja tarvittavat aineet mitä todennäköisimmin löytyvät jokaisen ruokakaapista:

- pari teelusikallista ruokasoodaa
- pieni loraus oliiviöljyä
- sekoitetaan


Koostumuksen voi kokeilla itselleen sopivaksi. Itse laitan noin puolet ja puolet, mutta homma ei ole kovin millintarkkaa. Oliiviöljyn tuoksusta en naamallani kovasti tykkää, joten kokeilin myös kookosöljyä. Tuoksu on parempi ja tuote toimii, mutta oliiviöljyllä seoksesta saa tasaisemman. Jos oikein haluaa itseään hemmotella, niin voi tuohon lisätä tipan tai pari jotakin tuoksuöljyä.


Seosta hierotaan kasvoille pyörivin liikkein ja huuhdellaan vedellä pois. Ruokasooda kuulemma puhdistaa ihohuokosia ja poistaa sitä kuollutta solukkoa ja öljy kosteuttaa. Hieman öljyisen tuntuiseksi iho jää käsittelyn jälkeen, mutta öljy imeytyy iholle hetken odottelemalla ja kasvoista tulee ah, niin pehmoisat.

Itse ole nyt muutamien viikkojen ajan tehnyt tuota kuorintaa parina iltana viikossa ja kyllä vain ihoni on ainakin omasta mielestäni silmin nähden tasaisempi ja näpyttömämpi. Suosittelen! Helppoa, halpaa ja luonnollista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

♥ Kiitos kommentistasi ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.