torstai 12. kesäkuuta 2014

Kuvauspaikkoja Wanhassa Raumassa

Kävimme viime sunnuntaina kävelyretkellä pitkin vanhaa Raumaa ja napsimme kännykän täyteen kuvia miettien samalla sopivia kuvauspaikkoja hääpotretteja ajatellen. Valinnanvaraahan tässä meidän ihanassa puukaupungissa riittää, sillä toinen toistaan värikkäämpiä ja hauskempia taloja, portteja, siltoja ja puistoja täältä löytyy runsaasti.

Sunnuntai oli aurinkoinen ja sopivan lämpöinen päivä ja monelta pihalta kuului lasten leikkien ääniä, hiljaista musiikkia ja leijui grillaukokkausten tuoksuja. Tosiaan onnellisia ovat he, jotka täällä saavat asua.

Varoitus, seuraavasta voi tulla kuvaähky, mutta en vaan millään osannut valita kuvista vain muutamia.
Minä olen rakastunut puutaloihin, S puihin ja puistoihin, joten toivottavasti ehditään ottamaan kuvia molemmissa ympäristöissä. Kuvaajan kanssa palaveerataan muutamaa päivää ennen häitä ja hänen ammatillinen mielipiteensä vaikuttaa toki paljon kuvauspaikkojen valintaan. Muutamia suosikkipaikkoja kuitenkin jo löysimme joita aiomme ehdottaa ensisijaisesti.

Miten on, löydättekö te ylläolevasta kuvapläjäyksestä joitakin suosikkipaikkoja? 

3 kommenttia:

 1. Kyllä minä olen aina tykännyt kirkon ympäristöstä ja niistä ihan pienistä kapeista kaduista. :) (Kuten kitukränni.) Harmi vaan kun Kuninkaankadulla tuntuu olevan joka vuosi joku pätkä remontissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirkon ympäristön sillat ja puisto ovat kyllä ihanat. Ja onhan kirkkokin hurjan kaunis. Mietittiin vaan, että onko tyhmää jos kirkko näkyy, kun se ei kuitenkaan liity meidän häihin mitenkään... Ja jompikumpi noista pääkaduista on tosiaan joka kesä jonkinlaisessa remontissa. Tuo Hauenguanin kaivo jouduttiin nyt ainakin unohtamaan, muutenhan sekin olisi ollut ihana.

   Poista
 2. Minä ihastuin noihin vanhan rauman pieniin kujiin, myöskin olen pitsiviikoilla käynyt jollain ihanilla sisäpihoilla joista varmasti saisi tunnelmallisia kuvia.

  VastaaPoista

♥ Kiitos kommentistasi ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.