maanantai 23. kesäkuuta 2014

Häälaskuri raksahtelee: 12 päivää!

Niinpä niin. Nyt on tultu siihen pisteeseen, että aikaa lasketaan jo mieluummin päivissä kuin viikoissa tai kuukausissa! Tänään päiviä on jäljellä enää tusina! Ihanaa ja samalla aika jännittävää. Olen miettinyt että mikähän siinä niin jännittää, kun kerran kyseessä on kuitenkin "vain" juhla (kuinka moni aikuinen jännittää syntymäpäiviä tai joulua monta kuukautta etukäteen), mutta kyllähän tämä juhla on ainutlaatuisuudessaan aivan omaa luokkaansa.

Viime viikon hommista saatiin melkein kaikki tehtyä ja tämän viikon listaakin saatu aloiteltua. Muutamia viime hetken kriisejä tietenkin on saatu aikaiseksi, mutta se kai kuuluu ihan asiaan, eikä kuitenkaan mistään maatamullistavasta ole ollut kyse :)

Ilmoittaumiset
Viimeinen ilmoittautumispäivä oli viime perjantai. Vielä torstaina oli tietenkin parikymmentä vierasta joista ei ollut kuulunut mitään, mutta juhannuksen ja tämän päivän aikana olemme saaneet kyseltyä lopuilta kutsutuilta ja enää on ihan muutama epävarma tulija. En voi sanoa, että RSVP-kortit olisivat olleet menestys: 37 lähetetystä kutsusta saimme takaisin 12 korttia. Mutta noissa joita olemme saaneet, onkin sitten sellaisia helmiä biisitoiveiden joukossa, että oksat pois. Vai mitä mieltä olette mm. Kierosilmä-Kirsistä :D (Tässä vaiheessa oon ihan tyytyväinen, että säilytimme itsellämme veto-oikeuden toivekipaleiden suhteen.)Ja sitten sitä tämän viikon listaa:
 • biisilistojen loppuhionnat
 • istumajärjestys
 • paikkakartta
 • tarjoiluastiat
 • vesipullojen keräys ja puhdistus
 • ohjeiden lähettäminen avustajille
 • photobooth ohjeet
 • karkkibuffan kulhot
 • leipäalustat pöytiin
 • opastekyltti juhlapaikalle?
 • ilmoitus alkoholitarjoilusta
Mulla on samanaikaisesti sellainen olo, että kaikki asiat on tosi hyvin hoidossa, mutta toisaalta taas sellainen että ollaan varmasti jo unohdettu tai tullaan unohtamaan jotain tosi tärkeää ja että viimeisille päiville on tulossa ihan kamala kiire ja stressi. Äh, haluaisin pystyä nauttimaan näistä päivistä, enkä ainakaan saada mitään kilareita jos jotain on unohtanut hoitaa.

Kääk, sanokaa että kaikki menee hyvin, eikä tarvii alkaa stressaamaan :D

8 kommenttia:

 1. Biisitoiveet oli niin pyytämisen väärtti!! :D Itsehän en ollut edes kuullut kierosilmä-kirsistä, joten hekotteluksihan tämä meni, kiitos! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehheh, kyllä siellä muitakin (ihan oikeita) helmiä oli. Itse olen saanut kuulla kierosilmä-Kirsiä ihan liikaa kun eräs ystävämme sitä jostain syystä aina hoilailee.

   Poista
 2. Vähän yli viikko sitten hääpäivän juhlineena voin antaa vinkin, puhalla syvään ja rentoudu! Hääpäivä menee ohi sekunnissa, se valehtelematta tuntui vuoden lyhimmältä päivältä! Mutta vielä on aikaa juhlaan, niin nauti näistä häätouhuista ja hössötyksistä. Tämä aika on ainutkertaista, ei kannata pilata sitä stressaamalla pienimmistäkin asioista ja varsinkin niistä asioista joilla ei edes välttämättä ole mitään merkitystä! :) Ei vieraat tiedä mitä jäi puuttumaan tai jos kahviruokailussa olikin väärän väriset servetit. :) Ja hääpäivälle vielä vinkki, anna asioiden mennä omalla painollaan ja nauti hetkestä! Silloin ei saa murehtia mistään, vaan keskity siihen onnen tunteeseen minkä tunnet ja niihin rakkaisiin ihmisiin ympärillä, muulla ei ole loppupeleissä mitään merkitystä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä niiiin totta. Täytyy keskittyä nyt myös rentoutumiseen ja luottaa siihen, että hommat kyllä hoituu. Ja mitäs sitten jos joku juttu vähän jääkin puolitiehen, niin ei ole niin vakavaa. Toisaalta taas muutamat jutut, kuten nuo avustajien ohjeistukset on sellaiset jotka haluan tehdä vielä kunnolla, jotta sitten juhlapäivänä voimme tosiaankin heittäytyä vaan virran vietäväksi ja luottaa siihen, että kaikki menee hyvin. Niin mahtavia tyyppejä tässä on meidän ympärillä avustamassa ja tekemässä juhlaa, että tiedän, että voin heihin kyllä luottaa. <3

   Poista
 3. Kaikki menee täydellisesti! Olette tehneet jo sellaisen työn häidenne eteen että heikompi jo luovuttaisi. Nuo loput jututhan menee siinä aamukahvin ohessa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhah, tai iltateen minun tapauksessani. (Viitaten siihen, miten kamalan huono aamuherääjä olen...)
   Nyt täytyy vaan luottaa siihen, että kaikki hoituu, eikä saada enää mitään viime hetken kohtauksia :)

   Poista
 4. Luotetaan siihen, että asiat on suurimmalti osin hoidossa ja kaikki menee hyvin vaikka jotain olisi unohtunutkin :)! T. Morsian 17 päivän kuluttua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vain. Tarjottavia lukuun ottamatta oikeasti voisimme juhlia jo vaikka huomenna. Teilläkin tuo tärkeä päivä on jo tosi lähellä! Ja näyttäisi olevan kaikki niin hyvin jo hoidossa :)

   Poista

♥ Kiitos kommentistasi ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.