tiistai 24. kesäkuuta 2014

Confettisade

Satuin törmäämään FB Häät 2014 ryhmässä erään ryhmäläisen upeaan valokuvaan, jossa heidän häätanssinsa aikana oli "räjäytetty" ilmoille paperisilppua konfettitykeistä. Vieraiden joukosta oli kuulemma kuulunut ihastuneita huudahduksia, enkä ollenkaan epäile, sillä kuvassa ainakin näky oli upea! Ja mitä sanoo kunnon morsian tässä vaiheessa? Joo, tahtoo, mulle kanssa! :D

Kuva
Kuva
Käsikäyttöisiä konfettitykkejä on saatavana monista karnevaalikaupoista, mm. Punanaamio, Pilailupuoti ja Marakatti. Ja netistä löytyy lisäksi monia ohjeita vähän pienemmän mittakaavan konfettipoppersien tekoon. Nuo itse tehdyt sopisivat ehkä lapsille jos häävieraiden joukossa heitä on, en usko että noista lentää tarpeeksi korkealle ja kovaa tuota paperisilppua.

Kuva ja ohje
Kuva ja ohje
Roskaahan nuo kyllä tuottavat, joten vaikka meilläkin perussiivous (imurointi yms.) kuuluu juhlapaikan vuokraan, niin ehkä on syytä tanssilattialta nuo silti lakaista pois.

11 kommenttia:

 1. Törmäsin samaan kuvaan ja samasta haaveillaan täälläkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu sitä kuvasta kyllä tuli heti sellainen rekatio, että meille kanssa! Voisin niin kuvitella teille kultaista konfettisilppua leijailemassa :)

   Poista
 2. Onpas kyllä hienon näköistä! Vau! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin?! Toivotaan, että onnistuisi...

   Poista
 3. Ääh, nyt minunkin on saatava! :D Ihan huippuidea ja luo juhlafiilistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehheh, konfettikaupoille vaan :) Mäkin aattelin, että tuosta voisi tulla sellainen fiilis, että muutkin haluaisi tanssilattialle (olen edelleen hieman huolissani siitä saadaanko me ihmisiä tanssimaan...)

   Poista
 4. Näin saman kuvan ja oli magee!! tehkää se!!

  VastaaPoista
 5. Miksi oi miksi en löydä tuota kuvaa FB:stä?! Ei sillä että kaipaisin enempää pakkomielteisiä hankintoja, mutta kyllä rupesi kiinnostamaan mikä kuva on kaikki hurmannut!

  VastaaPoista

♥ Kiitos kommentistasi ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.