sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

äSsän polttarit! (Ja vähän minunkin)

Eilen se sitten oli :) Kovasti salaa valmisteltu polttaripäivä S:lle. Olin itse mukana järjestelyissä ja melko viime metreille asti saatiin pidettyä koko suunnitelma täysin salassa S.lta. Aivan viimeisellä viikolla isäni meni lipsauttamaan jotakin, josta S:n epäilykset sitten heräsivät, mutta esitin täysin tietämätöntä asiasta. Ja ilmeisesti huono esitykseni oli kuin olikin mennyt täydestä, sillä S ainakin väittää ettei aavistanut minun tietävän asiasta mitään :D

Itse menin päivystämään pajalle lauantaipäiväksi ja S pääsi serkkunsa kanssa temmeltämään. En tiennyt yhtään etukäteen mitä hänen päänsä menoksi on päivän ajaksi keksitty, mutta olivat tehneet ilmeisesti pitkän pyöräretken ja juoneet kuohuviiniä ja syöneet evästä jossakin rannalla. Sitten S oli puettu apinapukuun ja hän oli joutunut jakamaan banaaneja kaupungilla. S:n pelko etukäteen oli (kun sai aavistuksen polttareista) että joutuu pukeutumaan johonkin noloon pellepukuun, mutta oli sitten huumorilla selviytynyt tuosta apinapuvusta ja halusi sitä käyttääkin sitten koko loppuillan :)

Kuva 1: Polttarikirje | Kuva 2: Aamupalalla jännittää | Kuva 3: Pyöräretkellä (tuo lippis ei muuten kuulu S:n vakioasustukseen...) | Kuva 4: Pyöräretkellä ja hyvä meininki vissiin.

Kuva 1: Apina-asu ja banaanit pakattuna | Kuva 2:  Ja matka jatkuu | Kuva 3: Yksi banaani oli vaihdettu onnistuneesti toisen polttariseurueen kanssa jääkiekkoon ;)
Iltapäivällä kun sain verstaan ovet kiinni, saimme mukaan lisää ystäviä ja kävimme mm. Amarillossa syömässä, muutamia geokätköjä hakemassa ja hohtokeilaamassa. Päivän aikana S sai geokätkökuvausten muotoon tehtyjä kirjeitä joissa oli vihjeitä ja koordinaatit seuraavaan paikkaan. Myös minulle oltiin tuotu hieno kruunu ja taikasauva polttariasustuksiksi. Illan istuimme veljeni ja hänen vaimonsa kotona pihasaunan terassilla. Saunoimme, söimme ja rohkeimmat kävivät vielä melko viileässä uima-altaassa uimassakin. Ilta jatkui yöhön nauraen ja laulaen(!) ja kotia kohti lähdimme vasta aamukolmen jälkeen.

Kuva 1: "Onhan elämässä muutakin kuin jääkiekko!" S sai keksiä kymmenen kohdan listan, että mitä muuta... | Kuva 2: Muut tilasivat meille heti alkuun mansikkamargaritat. | Kuva 3: Namnam!
Kuva 1: Ensimmäiselle geokätkölle menossa | Kuva 2: Päivän toinen kätkö löytyi kiven sisästä. | Kuva 3: Jätettiin kätköön "kulkija"
Hohtokeilaamassa. Ootteko ennen nähneet apinaa ja prinsessaa samalla radalla? ;)
Illanviettoa syöden, juoden, saunoen ja uiden.

S:n veljen tyttöystävä tuli vielä meille yöksi ja aamulla teimme ihanan aamiaisen ja loikoilimme vielä sohvilla naureskellen eilispäivän tapahtumille kuvia katsellen.
Itse olin kuskina koko illan, joten krapulaa ei ollut, mutta silti tämä päivä on kyllä mennyt täysin lepäillessä ja voimia keräillessä. Eilinen päivä oli todella hauska ja S tuntui olevan onnellinen polttareistaan.


Apina ja prinsessa kiittävät! <3

5 kommenttia:

 1. Kuulostaapa tosi mukavilta polttereilta. Tuo apinapuku on aika huippu! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli oikein mukavat ja sellaiset rennonletkeät polttarit. Kyllä meiltä nauru pääsi kun nähtiin S apinapuvussaan, mutta onneksi oli myös hän ihan hyvillä mielin puvusta.

   Poista
 2. Onneksi yllätys ei paljastunut! Mahtava tuo puku!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en kyllä tajua, että miten tuo ei nähnyt mun näyttelemisestä läpi, kun kuvittelin jääneeni kiinni viimeisellä viikolla monta kertaa :) Mutta hyvä näin ja hauskaa oli :)

   Poista
 3. Nuo geokätköilyjutut ovat ihan huikeita! :D Siskoni hurahti viime kesänä kätköilyyn, joten tehtiin hänelle elokuisiin polttareihin ihan omat kätköt meidän pihapiiriin, joista jokaisessa oli jokin asia liittyen kuhunkin polttarivieraaseen.

  Parhaita polttareita ovat juuri sellaiset kun onnistuu hyödyntämään sankarin harrastuksia ja muita kiinnostuksenkohteita (:

  VastaaPoista

♥ Kiitos kommentistasi ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.