lauantai 10. toukokuuta 2014

Viisuja soittolistalle

Löytyykö lukijoista Euroviisufaneja? Me ollaan lähes aina seurattu viisut, mutta viime ja tänä vuonna on iskenyt melkeinpä viisukärpänen :) Viime lauantaina seurattiin esikatselmusta telkkarista ja tietenkin myös molemmat semifinaalit on pitänyt jännittää telkkarin ääressä.

Viisujen joukossa on monta mukaansatempaavaa rallatusta jotka varmasti mahtuvat häidemme soittolistoille. Keräsin niistä muutaman ehdokkaan tähän alle. Omaa voittajasuosikkia en ole ihan vielä kyennyt valitsemaan (jos Suomen poikia ei lasketa mukaan, tietty), ehkä sieltä illan aikana vielä nousee yksi ylitse muiden.

Ennen illan kisakatsomomaratonia (jääkiekko+viisut, huh!) mennään vielä tervehtimään äitiä. Siellä on kuulemma leivottu sacherkakkua ja me viedään mukanamme pullo kuohuvaa. Oikein ihana lauantaipäivä siis tiedossa kaiken kaikkiaan.

Katsookos muut viisuja ja onko jo löytynyt omaa suosikkia? Entä olisiko viisujen joukossa kappaleita joita voisi hääpäivänäkin kuunnella?

8 kommenttia:

 1. Viisukärpäset ilmoittautuvat täältä ja katsomo pystytetään tänäänkin. Minun suosikki on Itävalta, mutta monta hyvää biisiä on mukana tänä vuonna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Conchita on kyllä mahtava ja ei biisikään ole hullumpi :) Veikkaan, että on aika kovilla sijoituksilla.

   Poista
 2. Viisufani täälläkin! Mutta kuten jokainen vuosi, olen tänäänkin töissä viisujen aikaan :( kiekkoa tosin nyt katson sivusilmällä..
  Tämän vuoden suomen viisurallia en oo ees kuullu! Pitää etsiä se juutuupista ennen töihin lähtöä. Mukavaa kisakatsomoa teille :)

  VastaaPoista
 3. Onneksi ne taitaa tulla sunnuntaina uusintana ja näkeehän nuo kaikki biisit youtubestakin :) Musta tuo pehmiskoneen poikien biisi oli oikeesti aika hyvä ilman niitä sinivalkoisia lasejakin. Kohta se nähdään miten pärjäävät!

  VastaaPoista
 4. Viisukatsomo täälläkin pystyssä! Mun mielestä esim. Armenia on aika kova tänä vuonna ja tietty Suomen pojat!! Ja kyllä tuo sun listalla oleva Kreikka pistää tanssimaan. Varmasti tanssittaa myös häissäkin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moni on kehunut Armenian biisiä, mutta itse en lämmennyt sille jostain syystä yhtään :) Softengine pärjäsi kyllä tosi kivasti ja mikäs siinä, biisi oli loistava. Jos olisi ollut puhtaasti sävellyskilpailu (eikä viihde/show/teatteri/sirkus/mikäliekilpailu) niin uskoisin, että Suomi olisi ollut paljon korkeammallakin.

   Poista
 5. Viisuja tuli seurattua koko viikko. :) Suosikkini olivat Itävalta, Ruotsi ja Alankomaat, jotka päätyivätkin aivan kärkeen.

  Meidän häiden soittolistalla oli UMK-karsinnassa olleet Clarissan ja Josh Standingin Top of the world ja Jasmin Micaelan Tinakenkätyttö, kummatkin tanssittavia biisejä. Euroviisuista soittolistalle olisin voinut kuvitella ainakin Kreikan biisin ja ehkä Espanjan ihanan Dancing in the rain.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vaan viisuista saa paljon enemmän irti kun seuraa lähetyksiä koko viikon. Pelkän finaalin katsomalla ei olisi tulltu lainkaan niin tutuksi esiintyjien ja kappaleiden kanssa. UMK:ia en sen sijaan juurikaan seurannut, joten pitää käydä tsekkaamassa nuo laittamasi biisit. Espanja oli muuten S:n yksi suosikeista ja kyllä siitä itsekin ihan tykkäsin :)

   Poista

♥ Kiitos kommentistasi ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.