sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Testing Testing: Photobooth

Hassuteltiin tänään meidän photoboothpropsien kanssa. (Apua, keksikää joku näille suomenkielinen termi tuon enkkulaisen sanahirviö tilalle :D )Näistä kuvista olisi tarkoitus pari teettää ja kehystää photoboothin kylkeen mallikuviksi.


Muutamia hassuja hattujakin on varattu, mutta ne oli pakattu niin hyvin varastoon, ettei jaksettu niitä alkaa sieltä kuvausta varten kaivamaan. Jonkin prinsessatiaran voisin vielä lainata sukulaistytön lelulaatikosta ja semmoinen höyhenpuuhkakin olisi aika ihana. Ja kovasti tekisi mieli käydä Ikeasta hakemassa NE kehykset. Keksisin niille käyttöä kyllä häiden jälkeenkin...

Ja pitihän sitä yrittää Tyynenkin kanssa propseja testailla. Juu ei onnistunut, kissa luuli että hänelle jotain lelua tyrkytin...22 kommenttia:

 1. Ihania propseja! Mun pitäis aktivoitua tässäkin asiassa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei nää kyllä oo mitään verrattuna teidän upeisiin maskeihin! :) Pitikin silloin sun innoittamana kurkkia Etsystä ja Ebaysta niitä maskeja ja sieltä löytyy niin valtava määrä tosi upeita luomuksia, että vaikea niistä on varmaan omia valita.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Heh, me ollaan tämmöisiä pöljäilijöitä :D

   Poista
 3. Ihania! Varsinkin kun kaikki noudattelevat samaa sarjaa. Itselläni on propseja varmaan viidestä eri paikasta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo noudattelevat kaikki tee-se-itse-sarjaa :D Noi huulet kyllä on tosi rumat, teen varmaan uusiks...Pitikin mennä niihin tommosia viivoja piirtelemään.

   Poista
 4. Tosi hauskoja propseja! Varmasti kovassa käytössä sitten hääpäivänä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan. Hiukan on vielä harkinnan alla miten photobooth tullaan loppujen lopuksi toteuttamaan...

   Poista
 5. Hih, ihania kuvia! Tuo viimeinen kuokkavieraineen on mun suosikki! :) Ja meillä niitä kutsutaan ihan vaan rekvisiitaksi.. mää rakastan Suomen kieltä, joten en suostu puhumaan just propseista.. tai menemään dinnerille, yök! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvausnurkan rekvisiitta? Oisko parempi... tai kuvausseinä, kuvauskoppi (joka ei kyllä ole koppi)... Suomen kieltä minäkin mieluummin käyttäisin. Välillä vaan tuntuu olevan vaikeaa löytää vakiintuneelle englanninkieliselle termille sopivaa suomenkielistä vastinetta.

   Poista
 6. Ihania hassuttelu kuvia, varmasti toimivat esimerkkinä vieraille, jotta uskaltavat hekin lähteä hulluttelemaan kuvissa! :) Kuokkavieraskuva (ja kisukuva) on mun lemppari :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sieltä löytyy kyllä vieraista sellaisia hulluttelijoita, että hauskoja kuvia on varmasti odotettavissa :D S:n ilme tuossa kuokkavieraskuvassa on kyllä loistava :)

   Poista
 7. Aivan mainioita! :) Hauska tuo "ei tätä facebookkiin".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Löysin idean jostain muualta, tosin englanninkielisenä ja taisi olla instagramversio, mutta kuitenkin.
   Jos nuo puhekuplat kiinnostaa, niin nehän löytyy printattavina täältä.

   Poista
 8. Mahtavia! :D Itsekin haluisin järkätä meille häihin tuon photoboothin mutta mies ei lämmennyt ks. idealle :/ pitää varmaan taivutella vielä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi höh. Nuo puolisot saattaa olla joskus sellaisia, että ne ei ihan heti ymmärrä meidän morsioiden ideoiden nerokkuutta. Vähän taivuttelua, niin eiköhän se siitä :D

   Poista
 9. Vastaukset
  1. Hihih, no me ollaan vähän pöljiä, oli pakko sensuroida kaikkein idiooteimmat ilmeet pois :D

   Poista
 10. Näitä katsellessa tulee hyvälle tuulelle, tosi kivoja kuvia! Toivottavasti teidän vieraatkin rohkaistuvat hassuttelemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva jos meidän hulluttelut ilahduttaa. Toivotaan tosiaan, että vieraat ottavat oppia esimerkkikuvista.

   Poista
 11. Valokuvausnurkka/-koppi ja rekvisiitta..? Ihana kissa! :)

  VastaaPoista

♥ Kiitos kommentistasi ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.