perjantai 2. toukokuuta 2014

Juhlapaikan katsastus

Toivottavasti kaikille oli hauska vappu! Me nautittiin vapaapäivästä ulkoillen ja kotosalla rentoutuen.

Kappas vaan, kun heräsin taas tänä aamuna hääpainajaiseen. S ja seremoniamestari olivat kadoksissa. Hääauto selvisi vasta hääpäivän aamuna ja siihen piti alkaa tekemään koristeita. Myöhästyin kampaajalta, mutta eipä kampaajakaan ollut vielä töissä ja sitäpaisti hänen piti tehdä jollekin 124 cm pitkälle (kyllä, oleellinen tieto jostain syystä) pikkunulikalle irokeesi ennen mun kampausta. En myöskään muistanut mihin aikaan meillä on valokuvaus ja mulla oli valokuvaajan puhelinnumerosta vain alkuosa joten en saanut soitettua hänelle ja varmistettua asiaa. Herätessäni olin oikein tyytyväinen, että on aamu ja sain jättää tuon unen taakse.

Ja koko yöllinen kauhukokemushan johtui varmaankin siitä, että meillä on pari päivää aika intensiivisesti suunniteltu hääjuhlan aikataulutusta, ohjelmaa, tehtävänjakoa yms. Voisin kuitenkin uskaltaa väittää, että meillä on suunnitelmat ja valmistelut sen verran hyvällä mallilla, että unen kaltaista tilannetta ei pääse syntymään.

Olen katsellut kaihoten erilaisia kuvia hääamun valmisteluista Pinterestistä.  Tässä kuvassa on kuitenkin jotenkin paljon enemmän "meitä",  kuin niissä eleganteissa morsiamissa pitsialusasuissaan... Kuvan lähde ei valitettavasti tiedossa. 
Mutta siitä juhlapaikalla vierailustahan mun piti teille kertoa! Päästiin tiistaina mittailemaan paikkoja ja ottamaan valokuvia. Ja voi vitsi kun jäi hyvä mieli tuosta käynnistä! Käytiin viime kerran katsomassa paikkaa joskus talvella, ja mun muistikuvat siitä oli jotenkin hatarat. Mielessäni kun olen sitä miettinyt, niin muistin vaan rumasti koristellun joulukuusen ja karmaisevat koristeet seinillä ja kattoparrujen päällä. Lisäksi oli niin kauhean synkkää ja pimeää, että koko paikka vaikutti aika tunkkaiselta ja hämärältä. Olen kuitenkin ko. paikassa ollut sekä häissä, että muissa tapahtumissa ja se on osoittautunut toimivaksi, joten uskalsimme sen silloin varata. (No, totta puhuen se oli myös ainoa paikka jossa meidän aikataulu sekä budjetti kohtasivat.)

Oli ne karmeat koristeet siellä vieläkin, mutta meillä on loistavat suunnitelmat niiden häivyttämiseksi kuvasta :D Lisäksi nyt ikkunoista tulvi valoa, kaikki näytti siistimmältä ja valoisammalta ja pystyin paremmin kuvittelemaan miltä koko paikka näyttää somistettuna ja laitettuna. Piha näytti paljon paremmalta ja suuremmalta kuin muistin (tai se ylipäänsä näytti joltain, viimeksihän oli pilkkopimeää). Kuisti oli myös iso ja ihan viihtyisä, joten päätettiin sitten unohtaa se teltta-ajatus, sillä tuo kuisti riittänee mainiosti pihalla seurusteluun.

Saatiin päätettyä pöytien asettelu (mikä oli helppoa, sillä pöydät olivat tilassa juuri meille sopivalle vierasmäärälle laitettuna), tanssilattian paikka, karkkibuffan, juomabaarin ja noutopöydän paikat, sekä sopiva nurkkaus photoboothille. Tsekattiin myös lipputanko (löytyy!), parkkipaikkojen määrä (riittävästi!), pistorasiat (löytyy melko runsaasti, mutta kannattaa varustautua myös jatkojohdoilla), keittiön varustelu (kaksi isoa jääkaappia, mutta oma kahvinkeitin pitää muistaa ottaa), vessat (siistit, paperit löytyy talon puolesta), naulakot (riittävästi) jne...

Oi, tekisi niin mieli laittaa teille näytille muutama kuva, mutta varmuuden vuoksi ollaan päätetty pitää juhlapaikka "salaisuutena" täällä hääpäivän yli. Jostain syystä haluan vaan olla varovainen, ettei saada kutsumattomia vieraita. Mutta parin kuukauden päästä pääsen jo paljastamaan miltä paikka näytti ennen ja jälkeen koristelujen. Tässä kuitenkin muutamia mun inspiraatiokuvia koristelujen suhteen. Toivottavasti nämä eivät ole sellaisia joita olen jo laittanut.

Pompomrykelmät ja köynnökset/nauhat katossa. Kuva

Kuva
 
 Valot ja kankaat kattoparrujen päällä. Kuva.
En millään malttaisi enää odottaa :)

4 kommenttia:

 1. En malta oottaa teidän juhlapaikan kuvia!! ❤ Inspiraatio kuvatkin on ihan täydellisiä ❤ Tunnelma ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en mäkään malttais!! Vielä pari kuukautta ja pääsee fiilistelemään juhlapaikan somistusta <3 Ei se valitettavasti ole tuollainen ihana lato kuin noissa inspiskuvissa, mutta samaan tunnelmaan pyritään :)

   Poista
 2. Kiinnostavaa nähdä teidän juhlapaikka täydessä tällingissä sitten parin kk:n kuluttua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, toivottavasti saadaan luotua koristeilla ja tietenkin muulla fiiliksellä oikeanlainen tunnelma :)

   Poista

♥ Kiitos kommentistasi ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.