lauantai 3. toukokuuta 2014

Häätarvikkeiden varastointi ja pakkaus

Ajattelin esitellä teille millä systeemillä ollaan pakattu häätarvikkeet odottamaan käyttöä. Meillä varsinkin, kun juhlatila ja oma maku vaatii aika runsasta koristelua, noita laatikoita on ehtinyt kertyä aika kasa. Kehittelin itselleni siis systeemin, jonka avulla pysyn kärryillä siitä mitä missäkin laatikossa on.

Sitä myöden kun koristeet ja muut tavarat valmistuvat, olen pakannut niitä pahvisiin muuttolaatikoihin. Laatikot olen numeroinut ja lyhyesti myös kirjoittanut laatikon päälle sen sisällön. Osa tavaroista on myös isoissa kasseissa ja esimerkiksi photoboothkamppeet on matkalaukussa jossa ne tulevatkin myöskin esille.


Koska en luota muistavani enää muutaman kuukauden päästä sitä mitä olen pakannut mihinkin ja mitkä laatikot on viety varastoon, mitkä vanhemmilleni ja mitkä on kotona tarvehuoneen nurkissa, olen tehnyt kännykkään muistilistan jokaisesta laatikosta/kassista/säilyttimestä numeroineen ja kuvailuineen sisältölistauksen kera. Tästä saan sitten ruksittua laatikoita sitä myöden kun ne on siirretty juhlapaikalle hääjuhlan aattona. Ja jos yhtäkkiä ennen juhlia tuleekin tarve kaivaa jokin tavara esille, saan listasta tarkastettua missä laatikossa kyseinen esine majailee.


Muille tällainen järjestelmällisyys saattaa olla ihan peruskauraa ja tuttua huttua, mutta omalla mittapuullani olen venynyt tässä varsin mallikkaaseen suoritukseen.

Vielä kun keksisi jonkun fiksun tavan säilyttää noita keskeneräisiä koristeita ja projekteja, joita ei voi vielä pakata pois...

2 kommenttia:

  1. Samantyylinen järjestys on minullakin käytössä - vihkossa ylhäällä kaikki ja kuvat tavaroista koneella, koska tavaraa on niin itä- kuin pohjois-Suomessakin oman kodin lisäksi :D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo valokuvien ottaminen muistin tueksi onkin muuten hyvä vinkki myös!

      Poista

♥ Kiitos kommentistasi ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.