keskiviikko 7. toukokuuta 2014

Häät Ikean tapaan + ostoslista

Emme ole varmasti ainoita morsioita jotka tekevät osan häähankinnoistaan Ikeasta. Hiukan olen kahden vaiheilla tosin onko se nyt välttämätöntä sinne lähteä ajelemaan vai saisimmeko haalittua tarvittavat tavarat lainaamalla tutuilta ja vuokraamalla.

Pöytäliinoina käytettävät lakanat olisi se pääartikkeli jota pitäisi lähteä hakemaan, mutta muutamia muitakin pikkujuttuja sain listalle laitettua. Hiukan kyllä mietityttää nuo lakanat, että onko sitten niin ohutta kangasta, että ihan läpi näkyy? Vuokrattua saisi kunnon pöytäliinat suurinpiirtein samaan hintaan, mutta ajattelin, että nuo lakanat saisi sitten mahdollisesti myytyä häiden jälkeen pois. Todella moni on yrittänyt ehdottaa paperisia pöytäliinoja, mutta yritän nyt kuitenkin välttää kertakäyttöjuttuja. Eikä ne paperiliinat ole oikeastaan edes kovin paljon edullisempia...

Korken-pullot sopisivat pöydille vesipulloiksi ja mahdollisille itsetehdyille (alkoholittomille) hääjuomille. Lisäksi listalle eksyi pari tarjotinta onnittelumaljojen tarjoilua varten, Skurar-ruukut ja alustat karkkibuffettiin ja kehykset photoboothia ja vieraskirjaa varten.Britti-Ikealla on omat ideasivunsakin häille. Lisäksi Pinterestistä löytyy lukuisittain Ikea-aiheisia hääinspiraatiotauluja, mm. täällä ja täällä.

Kuva
Kuva
Kuva 1 | Kuva 2
Onko muut tehneet häälöytöjä (ja millaisia) Ikeasta?

8 kommenttia:

 1. Katsoin, että mihin tarvitset 303 pulloa, mutta sehän olikin paljonko varastossa on jäljellä. :D Ikeasta olen hankkinut korkeita maljakoita. Tarkoituksena olisi käydä sieltä vielä teko-orkideoita, yllättävän vähän siis. :) Oletko valkoisia lakanoita hankkimassa Ikeasta? Meillä on pari Ikean lakanaa (en muista merkkiä, mutta maksoivat pari euroa) ja niistä kuultaa hieman läpi, kaksinkerroin taitettuna ei kuulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhah! Arvaa mitä, S katsoi ihan samaa ja juuri noiden pullojen kohdalla. 230 ruukkua ja 252 tarjotinta meni ihan täydestä, mutta "mihin ihmeeseen me muka tarvitaan noin paljon pulloja?!" Ja Ikeasta katsottiin tosiaan noita Slumra-lakanoita. Ilmeisesti siellä on joskus ollut jotain vielä edullisempia (Knoppa?) mutta niitä ei enää löytynyt valikoimista...

   Poista
 2. Tulihan Ikeasta hankittua kaikenlaista: matalat ja "laakeat" Ensidig-maljakot ja koristelasimurskaa pöytäkoristeita varten, servietit iltapalalle, kahdet valokuvakehukset kuville, kaksi yhdessä myytyä isoa maljakkoa (toinen kimpulle)... Käytettynä ostin kaksi Skurar-kippoa kynäpurkeiksi ja hopeaksi maalattuja Tolsby-kehyksiä mm. menu-/ohjelmakorteille ja herkkubuffetpöytään. Olisikohan vielä jotain. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika hyvän satsin olette kaikkea saaneet Ikeasta hyödynnettyä! Ja nuo näyttävät olevan aika suosittuja tuotteita myös, sillä mitä olen seurannut niin menevät aina hääkirppiksillä nopeasti.
   Kehyksiä löytyy kyllä hyvät valikoimat Ikeasta ja mielestäni ne on tosi kauniitakin ja käyttöjäystävällisiä, sillä kuvat on helposti vaihdettavissa.

   Poista
 3. Hankin Ikeasta niitä paperisia numerotägejä enkä nyt tarvitse niitä mihinkään... Koristelen niillä jouluna kuusen jos ei muuta. Nuo Skurar-ruukut on todella kauniita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne numerolaput on muuten ihanat. Minullakin on niitä setti ja olen sisustuksessa silloin tällöin niitä hyödyntänyt. Ja skurar-sarja on yksi suosikeistani. Nuo ruukut ja kynttiläkipot ja lautaset on aivan ihania ja kuin hääkäyttöön tehtyjä!

   Poista
 4. Me hankittiin ikeasta kehyksiä niin photoboothiin kuin istumajärjestystauluksi, menun kirjoittamiseksi yms. Kätevää ja halpaa ja luultavasti aika helppoa myydä eteenpäin tarvittaessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä varmasti löytyy ostajat sitten häiden jälkeen jos ei enää itselle käyttöä ole :)

   Poista

♥ Kiitos kommentistasi ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.