sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Pöytänumerot

Pari postausta sitten pohdin pöytien somisteita ja mm. näitä pöytänumeroita. Päätin ottaa numerot heti toteutukseen ja etsin netistä fontin jossa olisi kauniit numerot (en nyt tietenkään muista fonttin nimeä, mutta voin sen jostakin kaivaa, mikäli jotakuta kiinnostaa). Sahailin numerot vanerista ja jokaiselle numerolle vielä pyöreä pohjan (näppärästi kuohuviinilasia mallineena käyttäen ;) ) Liimasin numerot erikeepperillä pohjiin ja maalasin vielä jokaisen kultaisella spraymaalilla.


Plaseerausta ei olla kovin kummoisesti vielä suunniteltu kun se juhlapaikalla käyminen lykkääntyy vaan viikosta toiseen. Pitäisi päästä mittailemaan pöytiä ja juhlatilaa. Nämä tein nyt sillä ajatuksella että tulisi seitsemän kymmenen hengen pöytää. Toivotaan että riittävät ja jos ei riitä, niin sitten pitää tehdä yksi tai kaksi lisää.

Vaikka nää nyt on aavistuksen sen näköiset että nopeasti haluttiin valmista, niin tykkään ainakin itse näistä.


25 kommenttia:

 1. Oikein kivannäköiset, nätti fontti. :)

  VastaaPoista
 2. Tosi hienot! Eikä yhtään nopsaan tehdyn näköiset, mulla olisi nimittäin pettänyt hermo viimeistään erikeepperin kanssa ja noissahan on jopa liimaukset suht siistit ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se liimausosuus olikin vähän hermoja raastavaa. Erikeeper oli kuivahtanut sellaiseksi paksuksi mömmöksi ja se nyt vähän näkyy tuossa lopputuloksessa. Liimaus kyllä pysyy, mutta on ehkä vähän suttuisen näköinen. Fiksu olisi käynyt ostamassa uuden liiman, mutta en sitten malttanut.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos, aloin kyllä miettimään, että pitäisikö lisätä vielä glitterit, kun ne sun tekemät näytti niin hienoilta!

   Poista
 4. Tulipas hienot, tälläinen kultaharakka tykkää kyllä :)

  VastaaPoista
 5. Onpa sievät pienet numerot! Jotkut tuollaiset olisivat kyllä hauskat omiinkin häihin! Sitten ne voisi korsitella ties millä glitterilla ja timanteilla fiiliksen mukaan! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Glitterit tai pikkublingit ei kyllä haittaisi yhtään :)

   Poista
 6. Kuinka kauniit! Ja tuo teidän tee-se-itse moodi on ihan mahtavan ihailtavaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun sille tielle kerran lähtee, niin kohta huomaa ajattelevansa melkein joka asiasta, että tuon voisi tehdä itsekin. (Mikä ei siis välttämättä ole aina hyvä asia kuitenkaan...)

   Poista
 7. Voi että, ei oo ollenkaan sen näköiset, että nopeasti valmista, vaan oikein kauniit ja tyylikkäät :)

  VastaaPoista
 8. Ihan mahtavat! Tollaset olisi aivan täydelliset omiin häihinkin! Harmi etten omista samanlaisia kädentaitoja kuin sulla :) Tyylikkäät ja modernit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä on aika simppelit tehdä varsinkin jos jostain löytyy sähkökäyttöinen lehtisaha :) Itse tein ihan käsikäyttöisellä sahalla, mutta vaatii tietty vähän enemmän totuttelua ja aikaa sen käyttö.
   Luultavasti ovat häiden jälkeen nämä meidänkin numerot tulossa myyntiin jos malli miellyttää ja numeroiden määrä riittää...

   Poista
 9. Aivan mielettömän hienot kyllä! ^^ Semmonen oheiskysymys olis, että millaista sahaa käytät näitä jutskeloita tehdessäsi? Nimim. hulluna vaneriaskarteluun :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen sahannut nämä omalla kultasepänsahallani eli käsikäyttöisellä lehtisahalla. Sähkökäyttöinenkin toimisi varmasti, mutta mulle tuo oma saha on jo vähän niinkuin käden jatke, joten tykkään käyttää sitä :D

   Poista
 10. Hei!
  Jos et ole näitä jo myynyt, olisin kiinnostunut ostamaan nämä!:)

  jenni.j.toivanen a gmail.com

  VastaaPoista

♥ Kiitos kommentistasi ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.