torstai 24. huhtikuuta 2014

Meidän kutsut

Oma testikutsumme tipahti tiistaina postiluukusta ja uskoisin että eilisen aikana hitaammatkin postinjakajat ovat jo ennättäneet jakaa kutsut vieraille, joten voinen kutsut täälläkin vihdoin paljastaa.

Ostin kirjekuoret ja korttipohjat jo talvella kirjakaupan loppuunmyynnistä, enkä tuolloin vielä tiennyt yhtään millaiset korteista tulisi. En jotenkaan tykännyt ajatuksesta, että kortit olisivat kaksiosaiset, joten leikkasimme kaksiosaisen korttipohjan takakannesta puolet pois ja toteutimme siitä taskun, johon hääinfo ja vastauskortti sujahtivat. Aluksi pelkäsin, että kokonaisuus olisi liian räikeän värinen, mutta valkoiselle pohjalle tulostettu kutsuosuus pehmensi yleisvaikutelmaa kivasti ja nivoi kutsun ja kuoren kokonaisuudeksi.


Meillä kävi todellinen arpaonni tammikuussa kun voitimme Makea Designin graafisen suunnittelun lahjakortin. Alun perin tarkoitus oli käyttää voitto kiitoskorttien suunnitteluun, mutta näiden kutsujen kanssa alkoi jossain vaiheessa nousta tuskahiki pintaan ja pistin Janinalle viestiä että josko sittenkin olisi mahdollista muuttaa suunnitelmia. Laitoin Janinalle muutamia ideakuvia meille mieluisista kutsumalleista ja tietenkin värimaailmasta. Eikä aikaakaan kun Janina oli napannut kiinni meidän ajatuksista ja ensimmäiset luonnokset tupsahtivat sähköpostilaatikkooni. Kaikki mallit olivat jo tässä vaiheessa sellaisia jotka olisin kelpuuttanut kutsuksi mainiosti, mutta muutamia pieniä hienosäätöjä vielä tehtiin ja parin päivän kuluttua kutsun graafinen puoli oli kunnossa. Suurkiitos siis kuuluu Janinalle joka säästi meiltä monta hikipisaraa ja tuskankyyneltä :D


RSVP-kortin toteutin itse Janinan suunnittelemaa kutsua mukaillen. Kortti on aavistuksen tavallista postikorttia pienempi. Kääntöpuolelle tulosteltiin valmiiksi meidän osoite sekä priority merkintä ja kiinnitettiin postimerkit. Nyt vaan sitten odottelemaan milloin vastauskortteja alkaa tipahdella postiluukusta :)


Kutsun kääntöpuolella on tasku, jossa on taiteltuna hääinfo sekä vastauskortti. Postimerkeiksi valitsimme hauskat ja väreihin sopivat Makeaa ystävänpäivää nimiset merkit. Kuorten sisustan vuorasin Ikean lahjapaperilla. Kuoret suljimme vain pienillä tarroilla, joten kutsun saaja todennäköisesti avaa kuoren avaamalla läpän, eikä leikkaa kuorta yläreunasta veitsellä tai saksilla. Itsellemme lähettämämme testikutsun perusteella kuoren kiinnitystapa oli aivan riittävä. Kaikki kutsuihin käytetyt paperit ja kartongit ovat Sinellin Basic-sarjaa.

44 kommenttia:

 1. Siis WAU! Onko kyllä niin upeet värit ja kaikki viimeistelyt vimpan päälle! Antaa kyllä heti kivan juhlafiiliksen varmasti saajilleen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Toivottavasti ollaan saatu näihin mukaan jo pala häiden tunnelmaa :)

   Poista
 2. Voi jestas miten upeat! Ihanat värit ja ihanan paljon noita ihania värejä, ei tosiaankaan ole liian värkkäät! Tosi suloiset nuo RSVP kortti ja hääinfo tuolla taskussa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :) Vaikka kehut kyllä kuuluvat siis Janinan suuntaan :)

   Poista
 3. Siis apua miten uskomattomat kutsut! Wau! Oon ihan sanaton!!

  Jos itselle olisi tuollainen kutsu kolahtanut postin mukana, olisin viivana kiikuttanut rsvpn postiin ja isolla kirjoittanut vielä, että tietenkin tullaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, toivotaan että alkaa vastauskortteja pian kolahtelemaan luukusta. Ei olla keneltäkään oikein vielä kommenttia saatu kutsuista (paitsi heiltä joille veimme pääsiäisen aikana henkilökohtaisesti).

   Poista
  2. Hääinfossa tärkein oli ehkä osoite meidän hääsivuille. Sitten ihan perusjuttua: pukukoodin "suomennos" lyhyesti, lahjatoiveasia, majoituksesta (että lisätietoa sieltä hääsivulta), vastauspyynnöstä vielä tarkennus ja tieto hääjuhlan luonteesta (ei vihkimistä paikan päällä) yms.

   Poista
 4. Oi, nuo RSVP:t on kyllä piste iin päälle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti vieraat lähettelevät niitä ahkerasti takaisinpäin :)

   Poista
 5. Oi kun upeat kutsut! Ihan mielettömät. Kyllä teidän vieraiden kelpaa ihastella. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos :) Toivotaan että näistä tulee juhlafiilis :)

   Poista
 6. Todella ihanat kutsut, oivoi!

  VastaaPoista
 7. Vastaukset
  1. Ollaan itsekin tyytyväisiä. Janinan suuntaan kyllä kehut kuuluu, mutta kiitos kuitenkin :)

   Poista
 8. Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos. Tykkään kovasti itsekin.

   Poista
 9. Vau, ihanan pirteän väriset! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Värit on tosiaan pirtsakat. Mietin, että mahdankohan kyllästyä tuohon värikomboon totaalisesti ennen häitä. Toivottavasti en :)

   Poista
 10. Niin ihanan värikkäät! Rakastan kutsujanne!! Jos emme olisi päättäneet nautical-teemaa ja olisin yksin valinnut meidän teeman, olisin varmasti päätynyt "värien juhlaan". Kaikki kutsun saajat ovat varmasti tulleet iloiselle mielelle näistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yhdessä kutsuluonnoksessa oli myös lilaa/violettia mukana, mutta se tuntui jo ylimääräiseltä. Vaikka näissä on periaatteessa vaan kaksi pääväriä niin tuntuvat silti todella värikkäiltä. Siis juuri sopivasti :)

   Poista
 11. Aivan ihanat! Mutta eipä muuta olisi voinutkaan odottaa :) Noi kirjekuoretkin on aivan superihanat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhah, kiitos :) Kirjekuoriinkin olen ihan tyytyväinen ja nuo postimerkit kruunaavat kokonaisuuden. Kieltäydyin laittamasta niitä priority-tarroja kuoriin, sillä olisivat sotkeneet värimaailman :)

   Poista
 12. Mielettömän ihana kokonaisuus ja vitsi, mitkä herkulliset värit! Tasku on käytännöllinen idea. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tasku on ihan jees. Jos nyt tekisin nuo uudelleen, niin toteuttaisin tuon taskusysteemin vähän toisin. Nyt ovat aika korkeat ja tiukat ja olen huomannut, että taskusta voi olla vähän vaikea liitteitä saada ulos.

   Poista
 13. Nuo värit on aivan mahtavat! Tykkään.

  VastaaPoista
 14. Tosi hyvännäköiset kortit :) Ja vastaus-kortti sopii itse kutsujen kanssa kuin nenä päähän! :) Mun mies haluaa samanlaiset kutsut kuin teillä! :D Eikä sen puoleen, ne ovat kyllä täydelliset, mutta eihän nyt viitsi teettämällä teettää suoria kopioita toisten kutsukorteista! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhah, joo kannattaa vaihtaa edes nimet ja juhlapaikka :) Mutta kiva että suosiota tulee myös sulhasten suunnalta! Suosittelen kyllä lämpimästi Makea Designin palveluja. Janinalle vaan viestiä minkälaisista kutsuista tykkäätte, niin hän loihtii just teille täydelliset kutsut.

   Poista
 15. Super hyper ihanat! Kaunit, hauskat, persoonalliset, nami värit :) voisin jatkaa luetteloa ikuisesti! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihhiii, kiitos Satu! En malta odottaa, että päästään toteuttamaan näitä värejä kaikessa koristelussa ja pukeutumisessa :)

   Poista
 16. Nää on niin ihanat ja nimenomaan makeat! Postimerkitkin sopii kuin nappi silmään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. S oli liimaillut noita postimerkkejä jo jokusen kun vasta tajusi että niissähän on karkkeja! Ja totesi kanssa, että näähän sopii sit just nappiin meille :D

   Poista
 17. Ihan älyttömän hienot! Hirveästi olette askarrelleet häiden eteen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika paljon on saanut askarrella, mutta me tykätään siitä! Nää kutsut meni kyllä lopulta aika vähällä askartelulla :)

   Poista
 18. Todella hienot kutsut! Ja aivan teidän näköiset :) Tai siis sen vaikutelman mukaan, minkä täältä blogista on saanut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On meidän näköiset (tai ainakin mun... toi pinkki ei ehkä ihan täysillä oo S:n juttu kuitenkaan...)

   Poista
 19. Ihan mielettömän hienot!! Janinan tekemät suunnitelmat on ennenkin uponneet, mutta nää on jotenkin erityisen herkulliset!!

  Kerrothan sitten kuinka hyvin ihmiset tajusi ton rsvp kortin idean! Tietää sitte kannattaako kopioida idea! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muutamia vastauksia on jo RSVP korteilla tullut ja yksi nimettömänä myös. Eli se riski näköjään noissa ainakin on, että vieraat eivät välttämättä hoksaa kirjoittaa omaa nimeään siihen mukaan. Eiköhän se kuitenkin saada selville kuka mysteerivieras sitten on...

   Poista

♥ Kiitos kommentistasi ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.