tiistai 1. huhtikuuta 2014

Infinity Dress morsiuspukuna

Surffaillessani Infinity Dressin sidontaohjeita ja kuvia, törmäsin samalla periaatteella tehtyihin morsiuspukuihin. Kaunis ja edullinen vaihtoehto vaikkapa puutarha- tai rantahäihin. Mitäs tykkäätte näistä?

Kuva: MJVO Couture / Etsy
Kuva: VintageOriginDresses / Etsy
Kuva: CoralieBeatrix / Etsy

4 kommenttia:

 1. Ollessamme Thaimaassa häämatkalla näimme yhdellä rannalla hääjuhlan valmisteluja. Morsiamen puku oli tuon ensimmäisen kuvan näköinen, mutta lyhyemmällä helmalla. :) On kyllä nättejä, tuon kolmannen kuvan selästä en hirveästi pidä, mutta muuten ovat kyllä kauniita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nimenomaan mäkin näkisin tuollaisen puvun rantahäissä jossakin ihanassa kaukohääkohteessa :) Ei ehkä talvihääpuvuksi soveltuisi varsinkaan ilman sitä lisätoppia. Tuo selän solminta tuossa kolmannessa kuvassa ei ole minunkaan mielestäni kovin hääpukumainen. Erilaisella sidonnalla puvusta saisi juhlavamman.

   Poista
 2. Pitäisiköhän tehdä joku tällainen vaikka kutsukorttikuvia varten? Ja häämatkallehan tietysti tarvitsen tällaisen! Kyllä, tarvitsen aivan varmasti tällaisen valkoisen, pitkähelmaisen, harsomaisen, kevyen, helposti mukaan pakattavan! Mulla on ollut nyt niin hääpukukriisiä, kun kesämorsiamet ovat blogeissaan kertoneet omista ihanan kevyistä keijukaishääpuvuistaan ja pelkään, että näytän typerältä omassa keijukaismaista raskaamassa talvihääpuvussani. Tarvitsen jonkun tällaisen lohdutuspuvun, etten koko ajan kadehtisi muiden pukuja. Toisaalta pukukateus unohtuu varmaan ainakin hetkeksi, kun lauantaina pääsen hakemaan oman prinsessapukuni liikkeestä kotiin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tietenkin! Siellä biitsillä voisi sitten käyskennellä ihanassa kevyessä ja liehuvahelmaisessa mekossa ja fiilistellä häitä <3
   Ja etkä varmasti näytä typerältä, pukuja ja vaihtoehtoja vaan on niin monia, että aina välillä voi tulla fiilis, että olisiko joku toinen ollut sittenkin parempi. Ja uskoisin, että helpottaa kun saa puvun kotiin ja voi käydä sitä hiplailemassa ja ihastelemassa aina silloin tällöin.

   Poista

♥ Kiitos kommentistasi ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.