tiistai 22. huhtikuuta 2014

HääkuvaGIF

Mun piti etsiä Pinterestistä jotain ihan muuta (tai ihan oikeasti mun piti kyllä siivota), mutta törmäsin näihin hää- ja kihlakuvista tehtyihin GIFfeihin. Ehkä nää giffit on jo jonkun mielestä ihan menneen talven lumia, mutta tässä muodossa en ole törmännyt ennen. Minusta ovat hauskoja ja ihastuttavia. Pitää muistaa pyytää kuvaajaa ottamaan jokin kuvasarja josta tällaisen voisi tehdä.


14 kommenttia:

 1. Minustakin nää on suloisia, pitänee harkita :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä suloisia pieniä turhakkeita :)

   Poista
 2. Giffit on tulossa uudelleen pintaan, joten eivät ole ollenkaan vanhentunutta tekniikkaa :) suloisia nämä ovat, ja hienoista kuvista tehny alkujaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahaa, eli en ole siis ollenkaan niin ajastani jäljessä kuin kuvittelin :D Musta tuo käsienheiluttelu on jotenkin ihana. Todella yksinkertainen mutta siitä tulee hyvälle mielelle.

   Poista
 3. Aivan ihania! Ehdottomasti vaivan arvoisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä edes niin kovin suuren vaivan :) Suloisia ovat minustakin. Sitä että missä noita sitten käyttää niin onkin eri asia :D

   Poista
 4. Suloisia kyllä! Ei näitä tolkuttomasti tarvitsisi, mutta juuri yksi tällainen suloinen voisi olla ihana muisto :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu nimenomaan, kun eihän niillä varsinaisesti mitään tee, mutta yksi tai pari voisi olla hauska muisto.

   Poista
 5. Awww, sulosia! Tosi kiva idea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on :) Toivottavasti muistetaan toteuttaa :)

   Poista
 6. Mä törmäsin näihin myös aiemmin ja yritin itsekin tehdä meidän kihlajaiskuvista giffiä. Ei ihan onnistunut, kun kuvasarjaa ei kuitenkaan silloin muinoin otettu juuri giffiä ajatellen. Jos olisin tämän tiennyt, olisin varmasti hääpäiväksi kuvaajaa pyytänyt sopivan kuvasarjan nappaamaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu tulee varmaan vähän töksähtelevä jos kuvia ei ole tarpeeksi "tiuhaan" otettu. Meinasin itsekin että olisin jostain kuvasarjasta kokeillut, mutta ei koneen valokuva-arkistoista sellaista oikein löytynyt.

   Poista

♥ Kiitos kommentistasi ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.