maanantai 10. maaliskuuta 2014

Shampanjalasit

Olen aina kuvitellut, etten sairasta juuri koskaan, varsinkaan nuhakuumeita, mutta nyt täytyy myöntää että kevätflunssa on tainnut iskeä tännekin. Kurkku on ollut tosi kipeänä jo muutaman päivän ja eilen taisi vähän kuumettakin olla. Eilinen vapaapäivä menikin sitten tosi tehokkaasti sohvanpohjalle makoillen ja se tekikin selvästi hyvää, sillä tänään oli jo pirteämpi olo (vaikka yskänpuuskan seurauksena olinkin siirtynyt yöllä sohvalle nukkumaan.)

Huomasin lauantaina miettiväni ja suunnittelevani meidän shampanjalaseja hääjuhlaan. Ensin olin sitä mieltä, että emme tarvitse mitään laseja erikseen, vaan ihan samoilla laseilla voidaan kilistellä kuin vieraatkin. Eihän niihin varmaankaan kukaan edes ehdi kiinnittää huomiota. Toisaalta taas rakastan pieniä yksityiskohtia joten mikä jottei...

Pinterestistä löytyi mitä mielikuvituksellisempia ratkaisuja (osa todella upeita, osa ei niinkään... 1 2 3 4 5 6), mutta ajattelin tyytyä kuitenkin vähän perinteisempään ratkaisuun kaiverruksineen ja nauhoineen.

Tuleeko teille erilliset, koristellut lasit onnittelumaljoja varten, vai ovatko ne mielestäsi turhake? Jos tulee, niin millaiset? 17 kommenttia:

 1. Meille tulee mummon antamat vanhat melko krumeluurit kuoharilasit juhliin ja hääautoon tulee yhdet, joista shampanjaa juodaan matkalla! Eli turhamaisuutta havaittavissa. Ja olen vähän suunnitellut, että josko kaikki meijän (hääparin siis) lasit olisi meijän ihania kristallilaseja! Järkevää, nou!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta jotkut tuollaiset vanhat ja jo käytössä olevat olisikin tosi hyvä idea. Mekin saatiin kihlajaislahjaksi yhdet pentikin lasit ja ne voisikin olla ihan käyttökelpoiset. En ollutkaan tullut ajatelleeksi :) Ja nuo kritallilasit on ihan ihana idea, erottuu se hääparin paikka sitten astioidenkin puolesta!

   Poista
 2. Mä olen ehkä vähän kahden vaiheilla, onko turhake. Riippuu siitä, millaiset skumppalasit alkumaljoilla on. Jos ne ovat sellaiset matalajalkaiset pitopalveluhalpikset, niin sitten haluan erilliset, mutta jos tyylikkäämmät, niin tuskin vaivaudun hankkimaan. Meillä on kuitenkin astiastot aika tarkkaan harkitut kotona, joten yksittäiset skumppalasit tuntuvat aika turhilta myöhempää käyttöä ajatellen. Mä en ole oikein sellainen muistoesineenhautoja-tyyppi, eli käyttöön on päädyttävä, jos jotain tulee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoilla linjoilla, että jos skumppalasit on tyylikkäät, niin ei siinä mitään erillisiä välttämättä tarvita. Tai kun tarkkaan ajattelee, niin vaikka olisi mimmoiset, niin tarviiko. Kuinka moni niihin hääparin laseihin oikeasti kiinnittää huomiota... Ja vihaan myös kaikenlaista turhaa (siis sellaista jolla ei myöhemmin ole mitään käyttöä) esinettä jota ei voi hävittää koska on saatu siltäjatolta tai muistuttaa jostakin tapahtumasta.

   Poista
 3. Siis on turhake, mutta toisaalta taas ihana yksityiskohta. Mä vähän niin kuin sanoin ettei meille tuu mitään ihmeempiä laseja mut enää en tiedä... Damn, ajatukset menee ihan solmuun blogeja lukiessa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja toi eka pinterest kuva!!!! En kestä! Nyt mun on pakko saada meille sellaset :D

   Poista
 4. No siis onhan ne ihan täysin turhakkeet, mutta niin on moni muukin häihin liittyvä juttu jos tarkkaan ajattelee. Ehkä tämäkin on sitten näitä jos jää aikaa ja mielenkiintoa niin sitten voisin jotakin hankkia/tehdä.

  Nuo kuvan lasit on kauniisti maalatut, mutta nuo rusetit on ehkä hieman överit ainakin mun makuun :)

  VastaaPoista
 5. Meille tulee minun ylppärijuhlissa olleet lasit ja koristelen sitten niitä vähän & lisään nauhan, jolla ne pysyy yhdessä. Tämä on meillä sitä pihistä-osastoa :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olemassa olevien lasien koristelu on hyvä idea!

   Poista
 6. Meille olen ajatellut tuunata glitterillä lasit joko kokonaan tai osittain (: Teillekin voisi sopia kultainen glitteri laseihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpäs ehkä sopisikin. Jos ne lasin jalat glitteröisi :)

   Poista
 7. Koitahan parantua! Mäkään en ole sairastanut moneen vuoteen, mutta tänä vuonna iski sellainen flunssa, että olin viikon poissa töistä ja makasin vain sohvalla... :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sairastaminen on sanonko mistä :) Ja tuntuuko vaan että tänä keväänä on nuo flunssat olleet rajumpina? Mulle onneksi riitti yhden päivän makoilu, eikä tarvinnut olla pois töistä. Kurkku on edelleen käheä, mutta mitään muita oireita ei juurikaan ole.

   Poista
 8. Meillä sidotaan mustat rusetit lasin jalkaan. Kaasot pääsee pipertämään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jokin rusettinauhasysteemi voisi olla kiva. Helppo toteuttaa ja saa sitten juhlan jälkeen helposti pois ja lasit normikäyttöön.

   Poista
 9. Kysin juuri miehen mielipidettä noista laseista, ja aika turhaksi koki! Ja samaa mieltä itsekin. Jollain tavalla täytyy ne merkata, että kyseessä on meidän lasit. Varmaan rusetti tai pitsinauha. Mutta en koe tärkeäksi jatkossa katsella mitään spesiaalilaseja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu taitaa olla yleinen mielipide, että aika turhakkeet on. Nauhat on helppo laittaa ja helppo ottaa pois, joten ne on kyllä hyvä idea :)

   Poista

♥ Kiitos kommentistasi ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.