keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Meidän hääteema?

Eksyin teiltä tulleiden kommenttien kautta (ihania olette, pus <3 ) lukeamaan Amandan Häähypetys-blogia. Jos ette ole vielä käyneet, niin suosittelen, nainen osaa kirjoittaa niin että mulla on tässä puolen tunnin sisällä meinannut tulla pissit housuun jo useamman kerran. Ja siis tässä postauksessa Amanda käsitteli hääteemaa ja sen valinnan vaikeutta.

Josta tulikin mieleeni...
Hääteema? Pitäiskö siis sellainenkin olla?

Meille on valittu teemavärit taktiikalla valitse sinä toinen, niin minä valitsen toisen. Ja ainakin mun suureksi yllätyksekseni S valitsi siis tuon minttu/akvamariini/turkoosin ja minä tietysti pinkin. (Olin siis ihan varma, että S:n vaihtoehdot olisivat olleet sininen ja keltainen ja ehkä musta). Mutta pitäisikö siis teemavärien lisäksi olla vielä jokin muu kantava teema.

Meille luontainen valinta olisi tietenkin ollut kultaseppähäät. Koristeena timanttiaihetta ja värinä kultaa ja hopeaa ja jos olisi kirkkovihkiminen niin kirkon portailla olisi ollut kuja ystäviä pitelemässä sahoja ja viiloja ja kaivertimia. Mutta totta puhuen, musta on kyllä oikein mukavaa, että häissä ei tule koko ajan työasiat mieleen, joten ihan hyvä ettei tule kultaseppähäitä :)

Kuva | Kuva | Kuva
S on tainnut ehdottaa myös jääkiekkoteemaa (ja siis sitä sinikeltaista väritystä...) mutta olen jostain syystä suvereenisti sivuuttanut tuon ehdotuksen XD

Kuva
Mutta onhan meillä tavallaan teema. Meille on ehdottomasti tulossa DIY-häät (tai suomalaisemmin TSI-häät). Se itse tekeminen ja koristeiden tekeminen käsityönä kun on ehdottomasti meidän juttu. Toivottavasti häistä tulee myös hauskat ja leikkisät ja rennot ilman pönötyksiä ja turhaa jäykistelyä. Se olkoon siis meidän teemamme: HauskatTSIeipönötys-häät :D

19 kommenttia:

 1. HauskatTSIeipönötyshäät (meniköhän se oikein? :D ) kuulostaa oikein hyvälle! Meille ei myöskään ole mitään teemaa tulossa. Kyllähän aika moni asia noudattelee maalaisromanttista linjaa ja siitä tyylistä tykätään, mutta ei me haluta asettaa sitä meidän teemaksi. Meilläkin toiveissa on hauskat eipönötyshäät. Sellaiset jossa ihmiset ei pelkästään tanssi vaan bailaa. Joissa mikään muu ei ole loppupeleissä nöpönuukaa paitsi se, että on hauskaa! Eli meille on sulta mallia ottaen tulossa vissiin viihtyisäneinöpönuukat häät :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Einöpönuukahäät on myös ihan mahtava teema!!! Voisin lisätä sen myös meidänkin listaan :D

   Poista
 2. Oih, juuri ihana teema, johon itsekin pyritään tai ehkä pitäisi sanoa HaluanTehdäKaikenItse-häät ;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhah, juu se on kanssa hyvä teema! :D

   Poista
 3. Amandan blogi on ihan paras!!! Mä kans luen sitä aina ääneen nauraen ja myös petelle ääneen minkä kerkeän :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo sain sitä lukiessani vähän väliä S:lle kommentoida että mitä mä oikeen naureskelen :) Huippua, että löytyy ihmisiä joille selkeästi on tarkoitettu kynä käteen (tai näppis nykyaikaisemmin).

   Poista
 4. Teidän teemahan on enemmän kuin hyvä! :D Meillä teema taitaa olla jokin kummallinen maalaisromantiikan ja vintagen hybridi maustettuna täysin kaikista teemoista piittaamattomilla aineksilla... :D Vaan ei se ole niin vakavaa, kunhan on hyvät bileet ja omaa silmää miellyttää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä, ei kai niillä teemoilla ja siinä pysymymisellä ole lopulta niin kamalasti merkitystä, vaikka teemajuhlat voikin olla ihan huippuja. Pääasia on se, että itse viihtyy ja vieraat viihtyy. Teidän maalaisromantiikkavintagehybridihäät kyllä miellyttää mun silmää myös valtavasti!

   Poista
 5. Voi kiitos Kaisa! :') Menin ihan hämilleni kehuista! <3 Ja teijän TSI-eipönötyshäät tulee olemaan varmaan ihanan persoonalliset ton TSI-meiningin myötä ja oikeasti hauska, lämmin tunnelma ei sen kummempia krumeluureja kaipaa! :) Mä en uskaltais mieheltä kysyä mitään koristukseen liittyvää... :D Se haluaa meijän kotiinkin aina kirkkaanSINISIÄ ledivaloja (kuten hyllyjen alle, pöytien alle, peilien ja taulujen taakse, hyllyjen päälle, ikkunalistojen taakse... huh ei pysty jatkamaan listaa pidempään, mutta varmaan sait ajatuksesta kiinni; jokaiseen koloon mihkä niitä on vain mahdollista tunkea)... Joten amis-teema kun ei ollu mun suosikki, niin mies syrjäytettiin kanssa aika suvereenisti tosta dekodeerauksesta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi päivän nauruista!
   Ja hmmmm, ledit... annas kun mietin... JOO, mä tiedän tuon miestyypin (heh, toivottavasti et ole menossa naimisiin mun exän kanssa :D ).

   Poista
  2. Mä en tiedä mikä outo "mix" toi mun mies on: se fiilistelee vanhoja lautalattioita, kiertää mun kanssa ihailemassa Köpiksessä tanskalaista designia... ja sitten se perkele haluaa tunkeaa niitä sinisiä ledejä kaikkialle! :D Kuten Pirunkirkon portaikkoon tänään.
   Voi ei, anna exän alkukirjain! O.o kiddin' :)

   Poista
 6. Näin Raumalla syntyneenä ja lähes koko elämän siellä asuneena täytyy sanoa, että tuo sinikeltainen jääkiekkoteema kuulostaisi mahtavalta :D Ehkä kuitenkin pitäydytään jossain romanttisemmassa, mikäli erillistä teemaa edes tulee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ois varmaan sisustettu kotikin sinikeltaisin värein jos S saisi päättää. Mut ei saa, hah! Vaikka, ei se mitään, kyllä mullekin Lukko ihan kolahtaa, mutta ei kuitenkaan ihan niin kovaa :) Saakoon sitten vaikka ne sinikeltaiset polttarit (jos semmoisia ylipäätään ollaan järjestämässä).

   Poista
 7. Ei meilläkään ole kummempaa teemaa, ei vain oikein tullut mitään heti mieleen ja tuntuisi typerältä keksimällä keksiä sitä. Eli aikalailla samanlaisella "teemalla" mekin mennään kuin te :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikka mäkin noita teemahääkollaaseja sun muita olen netissä nähnyt pilvin pimein ja ihastellut mm. Korpun leffahääsuunnitelmia, niin ei ne teemahäät sitten omalle kohdalle kuitenkaan jotenkaan sopineet. Tällainen teemattomuusteema on oikein mainio valinta siis:)

   Poista
 8. Mimme kyllä kuvaili hyvin: haluan tehdä kaiken itse -häät! Sellainen olisi kyllä meillekin tulossa. Ja niin hyvä tuo teidän värien valinta. Tosin voisin meillä tehdä niin että valitse sä yksi ja mä loput! ;D Koska värit olis miehen suusta: musta, harmaa, mustempi.. huoh! ;D Itseasiassa on kyllä tänään kokeiltava! :D Ihanaa torstaita ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tuo teema varmaan sopii aika monelle jotka tykkää käsin tehdä asioita. Ja olin tosissaan yllättynyt S.n värivalinnasta. Mulle olisi käynyt ihan hyvin myös musta-pinkki, sini-pinkki, kelta-pinkki tai oranssi-pinkki, joista jonkun tosiaan kuvittelin päätyvän väreiksemme. Mutta hyvä näin :) Kokeile vaan, ne puoliskot osaa joskus yllättää :)

   Poista
 9. DIY-teema sopii teille loistavasti! Kun on noin taitava ja kätevä käsistään niin teemahan tulee jo luonnostaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se on kyllä meille enemmän kuin luonnollinen juttu. Olisi ihan mahdoton ajatus että kaikki koristeet sun muut ostettaisiin jostakin valmiina :)

   Poista

♥ Kiitos kommentistasi ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.