keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Häälaskuri raksahtelee: 4 months to go!

Älyttömän suuret kiitokset kaikille edellisen postauksen kommentoijille ja kannustajille. Mielettömän hienoa, että meidän kakkukoristeet sai noin upean vastaanoton! Olette ihania, mahtavia ja *lisää ylistäviä adjektiiveja*  

Heräsin maanantaiaamuna hääpainajaiseen, jossa (kuten kunnon hääpainajaisen kaavaan kuuluu) kaikki oli hääpäivän aamuna tekemättä. Unessa suurimmat murheeni olivat puuttuva neuletakki ja myöhästyminen kampaajalta, mutta oikeasti on siellä listalla hiukan tärkeämpiäkin tehtäviä asioita vielä :)

Ja koska tänään on tasan 4 (neljä!) kuukautta häihin, niin on aika tehdän pienimuotoinen TO DO lista tälle kuulle. Viime kuun listalta sain näppärästi vedettyä yli pari kohtaa sillä että sanamuoto on "aletaan miettiä" (joo, onhan me mietitty) ja myös sillä, että päätin skipata jonkun asian yli kokonaan (alushame) jonka voi lisätä listaan sitten myöhemmin jos aikaa jää.

Maaliskuun TO DO -lista

 • Tarjoilija(t)
 • Astioiden ja pöytäliinojen vuokraus
 • Mietitään menu
 • Alkoholien osto? (saattaa mennä ensi kuulle) -> huhtikuussa
 • Esteettömyystodistukset
 • Juhlatilan somistus (niin paljon vaan kun ehditään tehdä valmiiksi asti)
 • Photobooth tausta
 • Kutsukorttien suunnittelu ja testikappaleiden teko
 • Kutsujen kuorien tekstaus
 • Tehdään koekattaus
 • Häämusiikkilistat
 • Juhlapaikalla vierailu jos mahdollista
Noniin, eiköhän siinä ole asiaa ja tekemistä kevätilloiksi taas. Harmittaa tuo tarjoilijakohta jonka jouduimme ottamaan uudelleen käsittelyyn, mutta sekin mahdollisesti on taas hoidossa.

Eilen illalla jääkiekkoa telkkarista katsoessa tekstailin väliajalla muutaman kuorimallin. Minulla on itsellani selkeä suosikki näistä, samoin S:lla (ja se ei tietenkään ole sama). Mutta kysytäänpäs nyt teidänkin mielipidettä, mikä osoiteteksti olisi paras?


Kuoret ovat hieman malleja suuremmat ja sinivihreät (alemmassa kuvassa näiden valkoisten lappusten alla) ja teksti tulisi siis suoraan kuoreen. Ostin jo kullanväristä mustetta osoitteita varten, mutta tekstaus oli sen kanssa yhtä taistelua ja päätin mennä ihan perusmustalla. Kun vielä päätin että haluan osoitteet kuoriin keskitetyllä asettelulla, niin noiden tekoon saa uppoamaan aika mukavasti aikaa.

Näissä malleissa on mun työosoite, jotta ei tarvinnut alkaa peittelemään osoitteesta mitään numeroita tähän postaukseen.


35 kommenttia:

 1. Mä tykkään kyllä kaikista teksteistä! Oot ihan sika taitava!
  Itse valitsisin ehkä 3:sen sillä vaan on <3
  Tai sitten 2 tai nelosen.. Iik! En osaa päättää! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Osa kirjasimista onnistuu jo nopeammin, osan kanssa on tooooodella hidasta. Tuo kauno on yksi hankalimmista ja se ei rehellisesti sanottuna vielä onnistu tarpeeksi hyvin (syytän myös vääränlaista terää :) ) joten se taitaa olla poissa laskuista, jollei mitään mainittavaa edistystä tai ahaa-elämystä taidoissa tule.

   Poista
 2. Ihan mieletön käsiala! Kolmonen ja kakkonen ovat suosikkejani. Riippuu millaisella fontilla teette tekstin kutsuihin, onko se kursovoitu kanssa vai ei.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Valitettavasti se arkikäsiala on jotain aivan muuta. Ehkä sitäkin saisi treenailtua vähän kauniimmaksi... Kutsujen tekstit tulee tämän hetkisen suunnitelman mukaan monella erilaisella fontilla ja ei kursiivilla. Mietinkin tuota että kuoret eivät todennäköisesti sovi kutsujen muuhun tyyliin, mutta sekoitellaan muutenkin kaikkea niin iloisesti meidän häissä, että väliäkös tuolla.

   Poista
 3. Huh, mikä tekstaustaito! Vau. Mun suosikki on kakkonen, mutta voisin taipua myös kolmoseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Aloittelija vasta olen :) Tuo kakkonen multa ainakin sujuu kaikkein nopeimmin tällä hetkellä ja sitä olen treenaillut eniten, joten se on kyllä vahvoilla.

   Poista
 4. Meillä on 5.7. häät ja pari viikkoa sitten näin ensimmäisen hääpainajaisen... Olin myöhässä kirkosta ja kampauksetkin vielä tekemättä :D

  Minusta paras vaihtoehto olisi 2. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eli samalla aikataululla suurinpiirtein mennään :) Meillä myös häät 5.7. Kai ne hääpainajaiset tulee väistämättä jossain vaiheessa, vaikka yrittäisi kuinka rennosti ottaa.

   Poista
 5. Ihan mieletön tekstaustaito (kaiken muun ohella) sulla! Minun suosikki on kakkonen, ko se ei ole mitenkään hirveän krumeluuri, mutta on kuitenki juhlavampi ja samalla ollen selkeälukuinen. Mutta mihin ikinä nuista päädeyttekään, niin upeita ovat kaikki vaihtoehdot. :]

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo kakkosvaihtoehto on siitä kiva myös, että siitä saa aika pienillä muutoksilla hyvinkin yksinkertaisen ja simppelin ja sitten vähän krumeluurimman lisäämällä kaikenlaisia hörsöjä. Ja kiitos kehuista (olen surkea laulaja ja vielä huonompi pallopeleissä, joten jätetään ne ainakin taitolistalta pois...) :)

   Poista
 6. Mä tykkään myös eniten nro. 2.. ehkä! Tuo tekstaustaito olisi mielettömän hienoa opetella.. pitäisi varmaankin ottaa joskus projektiksi ryhtyä treenaamaan. Hyvin sulla näyttää jo olevan homma hanskassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen lämmöllä tekstauskursseja. Mulla oli jonkun verran kaiverruksesta pohjaa kirjasimien piirtämisessä (vaikka ei sama asia tietenkään olekaan), mutta muutamassa kuukaudessa siellä ovat oppineet tosi hyvin tekstaamaan kaikki sellaisetkin jotka eivät ole ennen kirjaimia opiskelleet.

   Ja tuo numero 2 näyttäisi olevan vahvoilla :)

   Poista
 7. Tuo tuo kakkos vaihtoehto on kyllä oma suosikki. Ehkä senkin takia kun nosteen verran yksinkertainen ja selkeä verrattuna muihin, mutta silti äärettömän juhlava ja kaunis :),

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu se on samalla selkeälukuinen, mutta kuitenkin kaunis. Kakkonen kasvattaa johtoasemaansa :)

   Poista
 8. Kakkonen on ehdottomasti suosikkini, vaikka hyviä nuo muutkin ovat. Se kuitenkin pidemmän katselun jälkeen oli se, mikä miellytti eniten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, numero kaksi se taitaa olla siis :)

   Poista
 9. Minä tykkään eniten ehdottomasti vaihtoehdosta numero kolme. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Tuo kauno olisi kyllä älyttömän kaunis, mutta jotenkaan en saa siihen sellaista sulavuutta, mikä sille kirjoitustyylille kuuluisi. Ehdottomasti jatkan kuitenkin kaunonkin harjoittelua.

   Poista
 10. Toki kaikki ovat kauniita, ettekä varmasti pieleen voi mennä millään valinnalla, mutta kyllä kakkonen on mun ehdoton lemppari! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kakkonen se taitaa olla siis. (Ja voin tässä vaiheessa jo varmaan paljastaa, että se oli minunkin lempparini.)

   Poista
 11. Täältä ääni kakkoselle. Juuri ja juuri voitti kolmosen paksuudellaan ja näin ollen selkeydellään :) Voi vitsi kun osaisi (tai joku lähipiiristä) myös tommoista! Pikkasen eri fiilis kun joku tulostettu osoitelappu tai omanlaisillani harakanvarpailla kirjoitettu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos en tekstaisi itse kuoria niin varmaankin yrittäisin tulostella osoitteet suoraan kuoriin. Tuli mieleen se Frendien kohta kun Ross oli kirjoittanut osoitteet kuoriin ja Emily sanoi, että he voivat kertoa että Ben on saanut kirjoittaa kuoret :D

   Poista
 12. Vau, olisit kyllä voinut tekstata meidänkin kuoret! :D täältä lähtee ääni nro 2:lle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Numero 2 on selkeästi voitolla. Kiitos :)

   Poista
 13. Kolmonen on sellainen, minkä todennäköisesti omiin kuoriin laittaisin, mutta se on myös tosi yltiöromanttinen. Mitä olen blogiasi seurannut, niin minun silmään kakkonen voisi sopia hyvin teidän teemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä tuo kauno on tosiaan liian hienostunut meille. Ehkä aavistuksen voi olla nuo muutkin vaihtoehdot, mutta ei anneta sen hämätä :)

   Poista
 14. Ääni kakkoselle täältäkin. :)

  VastaaPoista
 15. Vastaukset
  1. Kiitos. Mun täytyy kylllä ehdottomasti ottaa aikaa tuolle kaunon harjoittelulle.

   Poista
 16. Vastaukset
  1. Oi, tuliko sieltä ensimmäinen ääni ykköselle. Jee :) Se oli meidän kakkosvaihtoehto ja S:n suosikki :)

   Poista
 17. Mä tykkään ykkösestä ja kolmonen on toinen suosikki. :)

  VastaaPoista
 18. Nelonen on täällä toisen tekstaajan suosikki :).

  VastaaPoista

♥ Kiitos kommentistasi ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.