torstai 6. helmikuuta 2014

Propseja Photoboothiin

Eilisen tehtävälistauksen innoittamana leikkelin ja liimailin illalla valmiiksi loputkin propsit photoboothiin. Näiden lisäksi vielä muutama hattu, kruunu/tiara ja huivi, niin eiköhän rekvisiitat ole sitten siinä :) Pakkasin propsit valmiiksi tuollaiseen vanhaan matkalaukkuun, joka tulee todennäköisesti juhlapaikallekin rekvisiitaksi.


Taustaakin on aloitettu ja ehkä noin puolet paperiköynnöksistä on valmiina. Käyttämäni paperi vaan loppui, joten nyt pitää odotella että sitä saataisiin kauppaan lisää. Ensi viikoksi lupailivat :) En vaan oikein tiedä, kuinka leveä tuo taustan olisi hyvä olla. Kokemuksia?Ja jos jotakuta kiinnostaa nuo puhekuplat, niin pysykäähän kuulolla. Tämän blogin ekat printattavat ovat tulossa jakoon :)

11 kommenttia:

 1. Tosi siistejä propseja!! Ja kyllä, puhekuplat kiinnostaisi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Juuri laitoin puhekuplat jakoon, toivottavasti niistä löytyy kivoja.

   Poista
 2. Puhekuplat on ehkä parhaimpia propseja! Ja mistä olet oikein noin ihania matkalaukkuja onnistunu saamaan? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Matkalaukuista toisen löysin pari kuukautta sitten roskakatoksesta ja tuon valkoisen on iskä joskus ostanut huutokaupasta. Se oli alunperin ruskea, mutta joku (ehkä minä...) oli lapsena teipannut sen kiinni jesarilla ja teipin poistamisesta jäi laukkuun kamalat jäljet.

   Poista
 3. Tosi hyvännäköisiä. Jos meille tulisi photobooth, niin matkisin kyllä näitä!

  VastaaPoista
 4. Puhekuplat on todella hauskat! Meillä mies kyseli että kuinka ihmeen paljon niitä tikkuja pitää siellä photoboothissa olla, kun kertoilin innoissani erilaisista propseista :S

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan niitä hyvä olla ihan kunnon valikoima, mutta tietysti liika on liikaa. Mullakin olis ideoita vielä muutamiin juttuihin, mutta ehkäpä nuo jo riittävät.

   Poista
 5. Onpa ihania! Todella hyvin tehtyjä! Ihana kissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja Tyynekin kiittää :) Hänen täytyy aina vähän suorittaa laadunvalvontaa...

   Poista

♥ Kiitos kommentistasi ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.