keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Kun ei etene...

Vilkaisin tuota helmikuuksi tekemääni TO DO -listaa ja herramunjee kun ei näytä ollenkaan hyvältä... Kuu on melkein puolivälissä ja tuntuu että mitään ei olla saatu aikaiseksi.

Photobooth taustan papereita ei ollutkaan saatu kauppaan vaikka ne oli tilattu...
Kakkukoriste on suunniteltu, mutta materiaalia ei löydy...
En saa millään asetteluja oikein ohjelmakorteista, jotta niistä tulisi samankokoiset bingo-korttien kanssa...
Karkkibuffan lappuja ei voi tehdä ennenkuin tietää mitä karkkeja tulee...
En ikinä muista käydä kangaskaupassa hakemassa yhtä tiettyä nauhaa jota tarvitsisin...
Juhlapaikan somistuksesta en ole saanut päätettyä mitään, liikaa ideoita...
Astioiden vuokraus - nooh...
Tajusin etten voikaan ommella alushametta niin kuin sen olin alunperin suunnitellut ja nyt pitäisi keksiä joku uusi idea. Tai sitten unohdan oikeasti koko alushameen koska ei ole mitenkään välttämätön...

Niinpä. Tähän asti kaikki onkin mennyt ihan liian sujuvasti ja helposti. Stressiä en suostu silti ottamaan, sillä vielä on aikaa :) Tosin tuossa yksi ilta teippailin muutaman suodatinpaperiruusun kun S:n serkku oli käymässä ja hän ihmetteli että miksi me nyt jo jotain hääkoristeita tehdään. Että hänen mielestään ollaan ihan hurjan ajoissa kaiken kanssa.

Mutta jotta ei ihan pelkäksi turinaksi ja tuskasteluksi menisi, niin etsin hiukan ideoita millä tavalla bingo- ja muut ohjelmakortit voisi niputtaa ja asetella pöytään.

1. Lautasliinan taskuun
Kuva
2. Paperivyöte

Kuva

3. Nauhalla tai narulla ja paikkakortti nippuun kiinni

Kuva
En oikein löytänyt sellaisia kuvia mitä minulla on mielessäni, mutta tuo kolmosvaihtoehto on tällä hetkellä vahvin. Riippuu tietenkin taas siitä katetaanko pöytä, vai ovatko lautaset, aterimet ja servetitkin noutopöydässä...

Äääh. Onko muiden vaikea tehdä päätöksiä vai tuntuuko järjestelyt välillä junnaavan paikoillaan?


6 kommenttia:

 1. Musta tuntuu, että kaikki etenee sykäyksittäin. Eli kerralla saa tehtyä hurjan paljon, mutta sitten kausia, kun ei ehdi mitään. Ja tuosta serkusta: olen ihan varma, että ne ihmiset, joiden mielestä on liian ajoissa... he eivät koskaan ole eivätkä aio järjestää mitään isompia juhlia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo nyt tuntuu että on kovin monta asiaa keskeneräisenä odottelemassa joko inspiraatiota, materiaaleja tai jotakin muuta. Ehkä siitä sitten valmistuukin rysäyksessä useampi juttu. Ja tosiaan ei ole tämä serkku koskaan mitään juhlia järjestänyt ja ei varmaan ole mitään käsitystä mitä kaikkea häihin oikeasti pitää tehdä varsinkaan jos ei ole mahdollisuutta ostaa ammattilaisilta näitä palveluita.

   Poista
 2. Samoilla fiiliksillä mennään... Ajoittain into paukkuen tulee tehtyä sekä toteutettua hääsuunnitelmia eteenpäin, mutta sitten tulee lopahtamisjakso. Meillä on häät 19.7 ja olen itse saanut hurjan paljon palautetta, että miksi näin aikaisin ollaan liikenteessä. Hajoaisin, jos hääaamu menee esim. koristeiden tekemiseen tms.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tosiaan sitten sitä oltaisiin pieninä stressipallosina jos kaikki pitäisi tehdä häitä edeltävinä parina viikkona. Hyvä olla ajoissa liikenteessä, niin ei tule kiire. Ja toivotaan että nyt on tosiaan latautumisaika ja kohta taas painetaan asioita eteenpäin :)

   Poista
 3. Tuo on kyllä hassua, kuinka ihmiset aina kuittailee siitä, kuinka ollaan järjestelyt ja koristelut aloitettu, vaikka aikaa on "niin paljon". Henkilö, joka tällaista sanoo, ei mitä luultavimmin itse ole järjestänyt häitä. Omasta kokemuksesta voin kyllä sanoa, että luojan kiitos aloitimme järjestelyt ajoissa! Kuinka monelta stressiltä siinäkin on vältytty ja vielä vältytään :) Nyt askarteluja todellakin voi tehdä silloin kun oikeasti huvittaa, mutta auta armias, jos kaiken aloittaisin, kun häihin on alle 3kk...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tai sitten on ne häät järjestetty aivan eri tyylillä esim. hankkien kaikki valmiina tai niin että kaikki "turha" on karsittu pois. Eikä siinä mitään, nekin on ihan hyviä tapoja, mutta kun me nyt vaan tykätään yleisesti ottaen askarrella ja tehdä kaikkea itse. Ja kokemuksesta tiedän että yhtäkkiä sitä aikaa ei vaan niin kauheasti enää olekaan ja loppumetreillä tulee kuitenkin aina kiire... asiassa kuin asiassa :)

   Poista

♥ Kiitos kommentistasi ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.