keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Häävalssi

Meille ei ole tulossa oikeastaan mitään perinteisinä pidettyjä hääohjelmanumeroita, kuten polkaisua kakun leikkuun yhteydessä, kimpun tai sukkanauhan heittoa tai mitään lakananvetoja :) Yksi asia kuitenkin on ollut meille alusta asti selvää: häävalssi meidän häissä tanssittaisiin. Valssinkin valitsimme jo hyvissä ajoin, kun törmäsimme Youtubessa tähän Tapio Rautavaaran esittämään häävalssiin. Rautavaaran komea ääni ja valssin maalaishäihin sopivat sanat ihastuttivat meidät molemmat.Olen kuitenkin ihastunut myös ajatukseen hitaasti englantilaisesta valssista koreografioineen. Meidän valssi on kuitenkin tuollainen ihan perinteinen suomalainen nopea valssi. Olen harrastanut joskus lapsuudessa kilpatanssia useamman vuoden ja uskoisin, että kyllä se sieltä jostain takaraivosta muistuisi mieleen. Kokeilin kuitenkin jo, eikä hidas valssi oikein millään luonnistu tähän kappaleeseen. Ja valssia ei haluta enää vaihtaakaan.

Jos meillä oikein olisi aikaa ja energiaa tanssiharjoituksiin (ja valssin vaihto tulisi kyseeseen), niin tällä tavalla haluaisin liidellä tanssilattialla :D


6 kommenttia:

 1. Meillä on kans valsseista eka vaihtoehtona toi rautavaaran valssi joka tuli tutuksi kivenpyörittäjän kylä elokuvasta ;)

  Mutta tällä hetkellä kallistutaan myös hitaaseen valssiin koreografioineen ja kappaleena olisi Skyfall :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enpäs muistanutkaan että tämä oli Kivenpyörittäjän kylässä :) Teidän Skyfall-valssi kuulostaa odottamisen arvoiselta, mahtavaa!

   Poista
 2. Hei, oletteko kuulleet Johanna Kurkelan version tuosta valssista? Sen sovitus on hitaampi tahdiltaan? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enpäs muuten ollut kuullut. Kävin kuuntelemassa ja ihan kaunis versio sekin, mutta ei vaan kolahtanut samalla tavalla <3

   Poista
 3. Tuo Rautavaaran häävalssi on aivan ihana! Jos pari vuotta sitten olisin jo sitovasti päättänyt valssin, se olisi ehdottomasti tuo! Tällä hetkellä haaveilen (näköjään massan mukana :D) kuitenkin Kaksi onnellista -biisin tahtiin tanssahtelusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös tosiaan ole ihana <3 Mutta niin on kyllä Kaksi onnellistakin :)

   Poista

♥ Kiitos kommentistasi ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.