tiistai 25. helmikuuta 2014

Hääpäivän aamu

Suurkiitokset ihanista kommenteistanne Kaksi morsianta on parempi kuin yksi -postaukseeni. Jännitin aika lailla kirjoituksen julkaisua, mutta ihan turhaan. Kaikki saamani kommentit olivat aivan ihania ja sydäntä lämmittäviä. Kiitos, olette ihania 

Olen miettinyt meidän hääjuhlan ja koko päivän aikataulutusta. Kiireetön aamu kunnon aamiaisella ja fiilistelyllä kuulostaa ihanalta, mutta varsinkin itseni tuntien kuvittelisin että aamu voi hyvinkin mennä säheltämiseksi ja paikasta toiseen juoksemiseksi. Valokuvauksen vuoksi meidän pitää olla kampaajalla jo melko aikaisin, joten herätys ja aamutoimet pitää suorittaa sitä kuuluisaa kukonlaulua hoilotellen. Olen erittäin huono herääjä, mutta eiköhän sitä sentään hääaamuna saa minunkin peban ylös sängystä melko helposti.

Kuva?
Aamutoimia helpottamaan pitää tehdä listat kaikesta mukaan otettavasta (ja mieluiten pakata valmiiksi jo hyvissä ajoin etukäteen), tehdä aamupalatarpeet mahdollisuuksien mukaan valmiiksi edellisenä iltana ja mieluiten siivota kämppäkin hyvissä ajoin siihen kuntoon, että juhlista kotiin paluu hoituu siistiin kotiin eikä tarvitse sitten ensimmäiseksi alkaa stressaamaan mistään siivouksesta.

Ja biisilista valmiiksi spotify:hin on myös ihan must. Jotakin sopivasti tunnelmaa nostattavaa ja hauskaa musiikkia, mutta ei liian nyyhkyjä :) Netistä löytyy muutamia valmiita ehdotelmia (1 2 3 4), mutta oma lista on varmaan paras vaihtoehto.

Kuva
Ajattelin listoja rakastavana ihmisenä tehdä itselleni ja S:lle TO DO-listat myös hääaamua ja siihen valmistautumista varten. Vinkkejä otetaan vastaan: mitä kannattaa erityisesti ottaa huomioon, mikä helposti unohtuu jne.

10 kommenttia:

 1. Ihana tuo biisilista ehdotus, kiitti vinkistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollos hyvä. Idean nappasin itsekin jostain toisesta blogista :)

   Poista
 2. Musta on jännä, että mä jotenkin oon kokoajan -jo ennen aiempaa postausta olettanut, että teitä on kaksi morsianta. :O Luulinkin lukeneeni siitä täältä jo aiemmin, mutta ilmeisesti en. :)

  -Suvi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voihan se olla, että oletkin asian jostain täältä bongannut. Onhan täällä meidän valokuvia ollut esillä ja nimetkin jossakin kuvissa muutamaan kertaan. En ole asiaa mitenkään piilotellut, joskaan en kauheasti esillekään tuonut.

   Poista
 3. Lähdin heti etsimään hyviä kappaleita noista biisilistoista! Itsekin olen kova listojen fani, joten täälläkin tullaan tekemään vielä monen monituista to do -listaa ennen häitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo en voi käsittää miten joku pärjää ja saa tehtyä asioita ilman listoja :) Tosin mulla menee pelkästään listojen tekemiseen osa siitä ajasta kun voisi jo tehdä niitä konkreettisia asioitakin... mutta minkäs voin :) En ehtinyt itse noita kaikkia biisejä vielä kuuntelemaan läpi kun kaikkia en tunnistanut pelkän nimen perusteella. Toivottavasti löytyy jotain kivoja :)

   Poista
 4. Komppaan korppua, kiitos biisilistaehdotuksesta! Hyvää jatkoa omaan listaan :)

  Mie meinaan myös tehdä itelle hääaamun muistilistan, ettei mikään pääsisi unohtumaan. Kaksi asiaa nousi heti mieleen: piilarit ja esteettömyystodistus. Piilarit helposti unohtuu matkasta, jos niitä käyttää harvoin ja etenkin jos meikkiin suuntaa aikaisin, olisi piilareiden varmaan hyvä olla jo silmissä. Esteettömyysotdistus on mulla monessa listassa ihan sen vuoksi, että muistan ottaa sen mukaan, kun starttaamme auton keulan kohti Rovaniemeä. Kuinka kauheaa olisi, jos todistus jäisi kotiin ja vihkipaikalle on jonkin verran matkaa! Toki tämän voi välttää myös sillä, että toimittaa todistuksen jo aiemmin papille...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piilarit/silmälasit (riippuu siitä kummat päässä lähtee kotoa) onkin hyvä lisätä, kiitos! Meillähän vihkiminen/rekkaustilaisuus on jo aiemmin, joten esteettömyystodistuksesta ei tarvitse juhlapäivänä huolehtia. Itse ehkä toimittaisin tuon vihkijälle jo aiemmin, sillä jos vaan on mahdollisuus vähentää muistettavia asioita tuolle aamulle niin sen teen :)

   Poista
 5. Pitkään taustalla lukeneena päätin vihdoin jättää merkinkin. Kiitos blogistasi, monia kivoja juttuja tullut bongattua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun jätit viestiä! Ja kiva että on blogista löytynyt luettavaa :)

   Poista

♥ Kiitos kommentistasi ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.