keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Häälaskuri raksahtelee: 5 months to go!

Tänään on häihin tasan viisi kuukautta aikaa. Mihin se aika on oikein mennyt? Kun päätimme häistä viime syksynä, oli häihin vielä kahdeksan kuukautta (oikeasti yhdeksän, sillä hääpäivähän siirtyi lopulta kuukaudella eteenpäin) ja tuntui että aikaa on vaikka kuinka. Ja jos edelliset neljä kuukautta on mennyt niin nopeasti, niin en kai oikein voi olettaa että tulevat kuukaudet vierisivät yhtään sen hitaammin. Nyt siis oikeastaan tajuan ensimmäisen kerran, että ei sitä aikaa nyt niiiin paljoa ole ja meidän lukuisia DIY-projekteja pitäisi pikkuhiljaa saada vietyä eteenpäin isommalla vimmalla.

Helmikuun TO DO-lista

 • Photoboothin tausta ja propsit tehtävä ja pakattava valmiiksi odottamaan
 • Hääbingo ja muut ohjelmakortit valmiiksi ja pakataan nippuihin
 • Juhlapaikan somistusta alettava miettimään ja koristeiden valmistusta 
 • Karkkibuffetin somisteet tehtävä ja astiat hankittava/lainauksesta sovittava
 • Tehdäänkö mun hääpukuun alushame ja jos tehdään, niin tehdään sit kans :) EI TEHDÄ!
 • Astioiden ja pöytäliinojen vuokraus selvitettävä
 • Kakkukoriste suunnitellaan ja piirretään ja ainakin aloitellaan tekoa
Kuva 1 | Kuva 2 | Kuva 3 | Kuva 4

7 kommenttia:

 1. Miten olette ajatelleet kattauksessa laittaa bingot jne.? Tuleeko ne kattaukseen vai jaetaanko ne myöhemmin? Itselläni tämä ollut pohdinnan alla...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Öööh, ei kauheasti olla vielä ajateltu mitenkään :) Koko kattausasia on vielä ihan auki, mutta kyllä mulla sellainen ajatus on, että bingo + muut kortit ovat siinä pöydällä jotenkin. Bingon lisäksi tulee ainakin jonkinlainen häätrivia ja ehkä jotain muutakin, niin voisivat olla nauhalla tai jonkinlaisellä paperivyötteellä niputettu yhteen. Mutta tosiaan mitään selkeää visiota ei vielä ole :D

   Poista
 2. Hyvin samanlaisia koristeita olen itse kakkua varten pohtinut. :) Lopullinen päätöksenteko vain on kovin vaikeaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässäkin asiassa ihania vaihtoehtoja on niin kauhean paljon! Pohdin joskus aiemmin kuvien kera tuota hääkakkukoristetta täällä blogissa ja S sieltä sitten valkkasi suosikikseen tuon kollaasin ensimmäisen kuvan. Jotain noiden kuvien tyylistä siis lähdetään toteuttamaan.

   Poista
 3. Lista vaikuttaa hyvältä! Piti ihan mennä itsekin katsomaan omaa to do listaa. Ammennan sun reippaudesta energiaa, jotta saisin jotain askarteluja tänään päätökseen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin täällä päässä on sellainen olo, että reippaudesta ollaan kaukana. Asioihin tarttuminen on juuri nyt jotenkin hankalaa. Mutta tuon listan tekeminen auttoi kyllä. Jätin suosiolla osan tehtävistä seuraavalle kuulle ja nyt on selkeää mitä pitää saada seuraavaksi tehtyä.

   Poista
 4. Mä en oo saanu juurikaan tikkua ristiin asioiden kanssa. Pitää ottaa susta nyt mallia!

  VastaaPoista

♥ Kiitos kommentistasi ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.