perjantai 28. helmikuuta 2014

Aika vähenee ja hää"adventti"kalenteria

Hääinto on tällä hetkellä jokseenkin kadoksissa. Aikataulu näyttää juuri kohta tasan neljää kuukautta, tässä kuussa ei montaakaan kohtaa saatu TO DO-listalta tehtyä ja hiukan takapakkiakin on tullut, kun esim. tarjoilija-apu joutuikin perumaan tulonsa ja nyt pitäisi löytää uudet tarjoilijat/keittiöapulaiset hääpäiväksi. Stressata voisi jos jaksaisi, mutta työasiat stressaa ja pitää kiireisenä tällä hetkellä vieläkin enemmän, joten jätän suosiolla hääjutuista murehtimisen myöhempään ajankohtaan.

Mutta tällaisen idean haluan teidän kanssanne nyt jakaa. Jotta viimeiseksi kuukaudeksi ennen häitä olisi muutakin mietittävää kun tehtävälistat ja panikoitavat asiat, voisi puolisoa (tai itseä) ilahduttaa hää- tai rakkausaiheisella "adventti"kalenterilla.

Ohjeet ja tulostustemplatet, Martha Stewart Weddings.
Ohjeet ja liväkuvia: Something Turquoise

10 kommenttia:

 1. Samanlaista suvantovaihetta täälläkin vietettiin ja ehkä vähän vietetään edelleen. Mutta kun kevät koittaa ja kesä lähestyy, alkaa varmasti taas häähumu puskemaan päälle. :) Ja jos ei muuten, niin tuollaisen mainion kalenterin askartelemisen merkeissä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo eiköhän se kesän ja häiden lähestyminen saa liikettä aikaan ihan pakostakin :)

   Poista
 2. Jälleen kerran aivan ihana idea <3 Voi että, sulla kyllä ideoita riittää vaikka muille jakaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eihän nää mun omia ideoita oo monetkaan, täällä vaan jaan mihin pinterestissä törmäilen :)

   Poista
 3. Oi miten hauska idea tuo kalenteri! Pitääkin ottaa harkintaan ja katsoa löytyykö tuollaiselle ylimääräistä aikaa/energiaa.

  Ja tsemppiä uuden innon löytymiseen, kyllä se sieltä pinnan alta kohta taas pulpahtaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää veikkaan ettei itseltä löydy aikaa tuollaiselle ainakaan ihan tuossa muodossa, vaikka ajatus ja idea on hurjan ihana.

   Joo, eiköhän se hääenergia taas jostain löydy...

   Poista
 4. Ihan täysin uusi juttu minulle. Kuinka sä näitä ideoita keksit ja bongaatkin!!

  VastaaPoista
 5. Loistava idea! Luulen, että joulukalenterihullut kaasoni olisivat onnensa kukkuloilla, jos tekisin heille tuollaiset. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, tämähän ois tosiaan kiva idea myös kaasoille ja muille hääavustajille. Luukkuihin voisi piilotella kaikkea pientä tarpeellista hääpäivälle, kuten kynsilakka, korvikset jne...

   Poista

♥ Kiitos kommentistasi ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.