lauantai 11. tammikuuta 2014

Vielä vähän kynsiasiaa: kimallelakka.

Joo, alotetaan niistä kynsistä. Kävin tänään ostamassa uuden paketin edellispäivänä testailemiani irtokynsiä ja samalla hyllystä lähti mukaani myös Mavalan Gold Shimmer glitterkynsilakka. Edellisestä kynsilakkaostoksestani taitaakin sitten olla yli viisi vuotta aikaa ja kosmetiikkaosastolle oli ilmestynyt vaikka minkälaisia erikois- ja tekstuurilakkoja. Ainoa, jossa oli (hyllyssä jäljellä) kultaglitteriä oli Mavala, joten se päätyi nyt testaukseen.Avatussa paketissa oli vielä pari kynttä jäljellä, joten lätkäisin ne testimielessä pikkurilliin ja nimettömään ja töpsöttelin kultaglitteriä päälle. Hmmmm... ei ehkä ihan sellainen lopputulos kuin kynsibloggareiden kuvissa, mutta ainakin vähän kauempaa tarkasteltuna näyttää ihan kivalta.
Olin ennen kokeilua 99% varma, että tää glitterkokeilu on fiasko ja haluan loppujen lopuksi kuitenkin ehdottomasti ne "luonnollisen" klassiset ranskikset. Nooooh, tässä kun olen näitä muutamaa kynttä pari tuntia tuijotellut, niin alkaa mielipide jo ehkä pikkaisen muuttua. Miksi, oi miksi en voi pitää tällaisia kynsiä joka päivä :D

No niin, älkää katsoko tässä kuvassa mun räjähtäneitä kynsinauhoja tai sitä että noi kynnet on kokoa liian pienet, vaan katsokaa vain tuota kultaglitteriä. 


No, mitä sanotte? Kultakynnet vai klassinen ranskalainen? 
Onneksi mulla on lähes puoli vuotta aikaa harkita tätä selvästikin elämän ja kuoleman kysymystä *wirn*

Mun piti alunperin ympätä tähän samaan postaukseen kimpun varsikoristusjutut, mutta tuli näköjään tuota juttua ihan riittävästi pelkästä kynsilakasta ja Putouskin alkaa ihan pian, joten ehkä mä palaan vielä myöhemmin illalla niitten kimppujuttujen kanssa.

16 kommenttia:

 1. Kultakynnet, ehdottomasti! Todella kauniit ja erilaiset niihin ainaisiin ranskiksiin verrattuna. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhah, no mulle myös ne ranskikset on jotain ihanaa ja erilaista, mutta alan kyllä tosissani lämpenemään näille kultakynsille :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Jees, kiitos. Ja jos sit vielä oikeankokoisina ois vielä ihanammat :)

   Poista
 3. Pitää olla vähän glitterii! Kultakynnet!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Glitterannos päivässä pitää lääkärin loitolla :) Ja jäljelle jäävän kynsilakan voi käyttää vaikka kakkukoristeen tuunaukseen, vai mitä ;) Ois sit ainakin mätsäävät kakku ja kynnet!

   Poista
 4. Kultakynnet! <3 mäkin mietin sellaisia häihin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet mun tyyli-idolini mitä häästailaukseen tuleen, joten tässä asiassa luotan sun mielipiteeseen kuin vuoreen :) Kultakynnet it is!

   Poista
 5. Tykkään, tykkään, tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, hyvä. Kulta voitti tän erän siis selvästi :)

   Poista
 6. Kultaa! :) Mäki haluun tollaiset...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kulta otti näköjään murskavoiton :) Kipinkapin siis hakemaan oma kultainen kimallelakka :)

   Poista
 7. Vastaukset
  1. Sillä siis todennäköisesti mennään :)

   Poista
 8. Miten sä onnistut aina esittelemään ensin kaikki ideat mitä itse olen suunnitellut! ;) Mullekin siis varmaan tulossa samanlainen lakkaus geelillä, Mavalan hopeaglitterillä :) Eli oikein hyvä vaihtoehto!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhah, mutta anna mennä vaan oma postaus. Mielenkiintoista nähdä miltä näyttää tuo hopeavaihtoehto jos jonkun koelakkauksen teet ja esittelet. Olen huomannut myös, että usein kun meinaan kirjoittaa jostain tai olen miettinyt jotakin aihetta, niin joku muu on juuri käsitellyt samaa aihetta blogissaan. Mutta niin se vaan taitaa mennä, että samat aiheet meillä hääbloggaajilla täällä pyörii.

   Poista

♥ Kiitos kommentistasi ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.