keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Tee-se-itse vinkki: Värikartta

Hyvää Uutta Vuotta 2014!

Aamulla söimme aamupalan sängyssä ja totesin (monen muun blogimorsiamen tapaan): Tänä vuonna me mennään naimisiin! Aloitimme häävuotemme miettimällä mitä kaikkea pitäisi vielä tehdä ja päätimme käyttää tämän vapaapäivän mm. erilaisten hääprojektien parissa. Olemme ottaneet koko häätouhun aika rennolla kädellä, emmekä halua stressata itseämme liikaa järjestelyillä ja samalla linjalla aiomme jatkaa jatkossakin. Muutamia projekteja saimme tänään aloitettuakin ihan kivasti. Mukana mm. yksi sellainen joka epäonnistuessaan olisi kyllä saattanut muutaman kyyneleen saada aikaiseksi. Siitä kuitenkin lisää lähipäivinä kun saan otettua valokuvia lopputuloksesta.

Nyt kuitenkin esittelyssä eräs pieni välipala-askartelu. Tein itselleni ja S:lle lompakoihin sujautettavan värikartan häidemme väreistä. Leikkasin valkoisesta kartongista pankkikortin kokoisen palan ja liimasin siihen kangas-, paperi- ja maalinäytteitä asioista joita olemme jo hankkineet häitä varten. Näin saimme mukana kuljetettavan värimallit tulevia häähankintoja varten. Tein yhden ylimääräisen, jota voimme lainata esimerkiksi anopille kun hän tekee hääkakkua tai muillekin tarpeen vaatiessa. Päällystin värikortit kontaktimuovilla, jotta kortti pysyy lompakossa hyvänä.7 kommenttia:

 1. Ihan loistava idea! Minulla onkin huomenna tulossa väriteemaan liittyvä postaus. Pitäisiköhän sen jälkeen tehdä itsellekin tällainen, kun on sen verran loistava keksintö! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen käyttänyt samaa ideaa vähän eri toteutuksella myös mm. kodin ja verstaan sisustusjuttujen ostoapuna. Hyvin toimivaksi on todettu ja tekeminen ei vie kauaa :)

   Poista
 2. Onpas hyvä ajatus! Ei tarvitse kaupoilla sitten arpoa, olikohan sopiva sävy. :) Pitänee itsekin väkertää tuollainen lompakkoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse ostin jo väärän värisiä silkkipapereita ennen kuin olin tehnyt värimallit. Eilen käytiin ostamassa S:lle häitä varten housut ja siinäkin oli värikartasta apua kun pystyi katsomaan mikä harmaan sävy sopii parhaiten yhteen mun asusteiden kanssa :)

   Poista

♥ Kiitos kommentistasi ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.