keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Söpöt photobooth-rusetit!

Meillä on nyt muutamina iltoina keskitytty Photoboothin ja muun ohjelman, kuten hääbingojen kasaamiseen. Propseja on askarreltu ja taustankin tekemistä aloiteltu :) Tarkoitus on ollut laittaa tänne kuvia aikaansaannoksista, mutta kamera ja askartelutuotokset eivät ole onnistuneet olemaan vielä samassa osoitteessa. Ja vaikka mua edellisen postauksen kommenteissa varoiteltiin jakamasta enää lisää mitään askarteluideoita täällä, niin kaiken uhalla pistän nyt yhden tällaisen :) Löysin aika söpön rusetin ohjeen, jolla photoboothin asusteisiin saa vähän lisää ulottuvuutta ja on lisäksi superhelppo tehdä. Kaavat ja ohjeet löytyivät How About Orange -blogista.
4 kommenttia:

 1. Ihanan simppeleitä ja silti niin kauniita! Nämä olisivatkin oiva lisä jo hankittujen juttujen rinnalle... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä pari rusettia aina mukaan mahtuu :)

   Poista
 2. Oi kun on söpö. Ja erillaisempi kun jo niin nähty litteä rusetti. Mitä luulet voisiko photobooth huulet topata jollain että saisi semmoiset kunnon botox pusuhuulet?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paperista en yhtäkkiä keksi miten voisi tehdä botoxhuulia, mutta kangastahan voisi jotenkin pingottaa pahvin päälle ja topata muhkeiksi vanulla... Tai sitten on olemassa sellaista liimaa/lakkaa jota olen skräppäyksessä käyttänyt, jolla saa hieman ulotteisuutta ja kiiltoa paperiin. Kun pääsen kotiin, niin katson minkä nimistä tököttiä se on.

   Poista

♥ Kiitos kommentistasi ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.