torstai 23. tammikuuta 2014

Somisteita DecoraHouselta

Taannoisen Best Day Everin järjestämän Karkkihammaskisan voittomme ansiosta saimme valita palkinnoksi Sweetheartin karkkibuffan lisäksi somisteita DecoraHouselta. Siinä oli olo kuin lapsella karkkikaupassa (hahhah, huomatkaa ontuva puujalkavitsini...) kun yritimme miettiä ja pähkäillä mitä haluaisimmekaan. Päädyimme perinteisiin karkkibuffan lisukkeisiin, eli paperipusseihin ja -pilleihin, sekä honeycomb-palloihin. Näiden lisäksi piti saada vielä vähän lisää karkkeja, timantteja (tiätty!) ja aika kasa ilmapalloja. Ilmapallot taitavat olla tästä kasasta ainoat jutut jotka eivät (ainakaan kaikki) päädy karkkibuffaan.Ja voi että, kun tuo paketti tänään saapui, niin molemmat oltiin ihan täpinöissämme laatikon kimpussa. Vähän sama fiilis kuin lapsena jouluaattona (ketä mä tässä yritän huijata... siis edelleen aikuisenakin odotan innolla joululahjoja). Nuo suklaasydämet huutelevat aika suureen ääneen testimaistelua, mutta taidan jättää pussin avaamatta, ettei kävisi hullusti. Paperipussien väri hieman yllätti, sillä kuvittelin sen olevan jotenkin fuksiampi eli enempi noiden tummempien pillien sävyinen. Pussien punainen on hieman oranssihtavampi, sellainen tumman korallinen. Mutta kun meidän teemana tuntuu olevan muutenkin eisenniiväliäoo, niin on pussitkin sitten teeman mukaiset, elikkä just hyvät :) Timantteja olisi voitu tilailla enempikin, mutta olivat kaikki pienemmät koot juuri varastosta loppuneet, joten täytyy ehkä katsella niitä vielä myöhemmin.Että sellainen kasa kaikkia ihanuuksia. Täytyy varmaan alkaa tosissaan järjestämään näille häätavaroille jotakin kunnollista säilytysjärjestelmää. Kiitos DecoraHouse ja Katja mahtavasta palkinnosta!

PS. Muistathan osallistua hopeisen korusetin arvontaan täällä. Kilpailuaikaa on vielä huomiseen puoleenyöhön saakka!

6 kommenttia:

 1. Syötävän hyvännäköisiä! Saatte varmasti herkullisen pöydän näillä aikaan:) silmiin osui tv-taso, meillä samanlainen janus:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ookin, nuo suklaat varsinkin :) Tuo TV-taso taitaa olla aikalailla suosittu. Monella tutullammekin on samanlainen. Ja en ihmettele, valkoinen, simppeli, toimiva ja vielä edullinenkin. Omamme ostimme tosin second-handina.

   Poista
 2. Noita kovia karkkeja mekin olemme miettineet, mutta harmaina. Ne vain ovat niiiiiiiin suloisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän ne ovatkin suloisia, toivottavasti myös hyvän makuisia. Huomasin muuten vasta näistä kuvista sen, että ovat tuollaisia raidallisia sivuiltaan - aina parempi!

   Poista

♥ Kiitos kommentistasi ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.