sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Sekalaisia hääsomistusideoita

Olen viikonlopun yksin kotona ja yksin ollessani en oikein koskaan osaa mennä ajoissa nukkumaan. Istuin siis pitkälle yöhön koneella, kuuntelin spotifyistä biisejä ja valkkailin parhaimpia meidän häiden soittolistoille, lueskelin vanhoja hääblogeja (ei vitsi miten upeita häitä!!!) ja surffailin pisin pinterestiä keräten sekalaisia ideoita somistukseen.

Eli seuraa sekalainen kuvaoksennus somistusjuttuja ja muuta pientä hääsälää! Teitä on varoitettu :)

Pilleistä paikkakortit. Jokaiseen pilliin vieraan nimi ja pilli lasiin :)
Kuva   
Jälleen ihana kakkukoriste...
Kuva

Koska ei saatu haaveilemiamme puutarha-/telttahäitä olisi tarkoitus somisteiden avulla saada hieman sellaista telttamaista tunnelmaa luotua sisätiloihin. Värit on tässä väärät, mutta idea käy ilmi...
Kuvan lähde?

Öö, pahastuisikohan ne siellä hääpaikalla, jos me maalattais niitten tuolit?!
Kuva

Pahvikirjaimet karkkibuffaa somistuttamaan. En osaa päättää haluanko kakkupaperia vai kultaglitteriä. Ehkä haluan molempia...
Kuva  
Kuva
Kotoa löytyy pari vanhaa matkalaukkua. Toinen korteille ja toinen photoboothiin.
Kuva
Kuvan lähde?
Ja vielä tosi ihana photoboothin tausta ja somistus...
Kuva
PS. Tämä oli ajastettu postaus, todennäköisesti minä vedän vielä unta palloon. Hyvää sunnuntaita murut!

12 kommenttia:

 1. Minäkin olen pohtinut noiden tekemieni kirjainten ja numeroiden tuunailua vielä kakkupapereiden avulla. Ja ajattelin, että olisi ihanaa saada myös pöytiin noita kirjaimia. Askartelua siis riittää. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minun oli tarkoitus käydä eilen ostamassa valmiita pahvikirjaimia tätä varten. Mutta se kauppa, jossa olin niitä nähnyt, olikin lopettanut! Toivotaan että tulisi vielä jostain vastaan tai askarteluhommiksi menee täälläkin.

   Poista
 2. Noi pillit… oioioioi!! <3 Rakkautta!

  VastaaPoista
 3. Uuh, mitä ideoita. Pahvikirjaimet houkuttelevat, ja aloin haaveilla jälleen salkusta korteille. Vielä ehtisi etsiä... Koristellut pillit paikkakortteina on myös tosi kiva idea, ei olekaan tullut aiemmin vastaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En sitten tiedä näyttävätkö pillit enää yhtä kivoilta yksinää laseissa kuin tuollalailla yhdessä kimpussa. Mutat kokeilemalla se sitten selviää. Toivottavasti löytyy joku kiva matkalaukku :)

   Poista
 4. Ah mikä idea postaus. Piti pinnata pari kuvaakin oikein muistiin. Matkalaukkujen käyttö houkuttelee, joten tuollainen matkalaukku photo booth tavaroineen sopisi meidänkin valokuvanurkkaan.

  VastaaPoista
 5. Tuollainen pompomien asettelu voisikin toimia meidän paikassa, kiitos ideasta :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä menee juhlatilassa kaksi iso ja aika paksua poikkiparrua joihin viritellään kankaat yli ja tarkoitus olisi pomeja ripustella myös. Toivottavasti saadaan tehtyä niitä tarpeeksi, että saadaan parruja vähäsen piiloon, ne ei ole kovin nätit.

   Ja ole hyvä vaan, kiva jos oli hyödyksi :)

   Poista
 6. Meille tulee pompomit roikkumaan ainakin karkkibuffan päälle ja luultavasti myös juhlasaliin, valoa tuomaan (valkoisia enemmän ja muutamia värikkäitä, jotka siis häiden teemaväreinä) :)
  Tuo matkalaukkuidea on omaan mieleen todella kiva, törmäsin siihen tuossa pari viikkoa sitten. Tulee lahjapöytään korteille. Vanhemmiltani löytyy isovanhempieni vanhat matkalaukut, eli ne ovat jostain -50-60-luvulta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samat suunnitelmat, eli karkkibuffan päälle ja salin kattoon pomeja. Tähän mennessä olen hankkinut vasta pinkkiä silkkipaperia näitä varten, valkoista pitää laittaa kyllä vielä hankintalistalle... Ja ihanaa, että saat isovanhempien vanhat matkalaukut käyttöön. Sillä, että tuollaisilla esineillä on henkilökohtaisia muistoja, on aina oma arvonsa!

   Poista

♥ Kiitos kommentistasi ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.