tiistai 28. tammikuuta 2014

Sangria!

Vietettiin juuri Tyynen kanssa silittely- ja kehräilyhetki sohvalla katsoen Neljät häät Amerikassa. Oli mielestäni kiva jakso, sillä tällä kertaa kehuttiin toistenkin juhlia, eikä vain etsitty niitä huonoja puolia. Ja sainpas yhden ihan varteenotettavan ideankin meidän häihin, nimittäin sangrian! Sangria on yksi meidän molempien lempparijuomista ja sopisi boolin tilalle häihin loistavasti. Se olisi juuri sellainen kivan kesäinen ja raikas janojuoma (kunhan ei tehdä liian vahvaa...) Meillehän ei kyllä pitänyt tulla mitään booleja ollenkaan, vaan pelkästään viinit ruuan kanssa ja illaksi oluet ja sidukat.

  
Kuva
Kuva
Toisaalta tiedän, että osalla vieraistamme on tapana ilmestyä juhlaan aina sen puolisen tuntia etuajassa. Kuuman ilman sattuessa (voi kuinka kaukainen ajatus tällä hetkellä!) pieni sangriatarjoilu hedelmineen ja pienen naposteltavan kera hääpaikan pihassa voisi olla ihan kiva ajatus samalla kun odottelevat juhlakaluja (eli meitä!) saapuvaksi paikalle. Sangria ei vaan tässä tapauksessa saa olla kovin vahvaa, jotta vieraat eivät ole hiprakassa jo ennen kuin juhla ehtii alkaakaan.

Hedelmiksi appelsiinin, sitruunan ja limen viipaleita, omenalohkoja, mansikoita, vadelmia ja kirsikoita ja ehkäpä lisukkeeksi vielä mintun lehtiä sekä tietysti jääpaloja. Tulehan jo kesä!

Kuva
Kuva8 kommenttia:

 1. Oi voi nyt alkoi tehdä mieli sangriaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minullakin ja myös ehkä noita alimman kuvan hedelmiä :)

   Poista
 2. Ooooo, nyt mäkin haluan kannullisen sangriaa :D
  Ois aivan mahtavaa kesäisiin häihin joissa voi myös ulkona käyskennellä!
  Meille tämä ei oikein ole mahdollista, mutta aivan mahtava idea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, melkein jo tunnen kesän lämmön ja auringonpaisteen ja sen sangrialasillisen kädessäni :) Juu, ehdottomasti on kesällä ulkona juotava juoma :)

   Poista
 3. Oho! Ihana idea, tämä voisi toimia meilläkin! :) Mutta sitten tietenkin mietin, että kukakohan juomat ehtisi tehdä, asettaa tarjolle yms? Tekisiköhän pitopalvelu tämän, jos hinnasta sovittaisiin... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on tietty hieman erilainen tilanne kun ei ole vihkimistä ennen hääjuhlaa, niin ehdimme omalla porukalla hoitaa tällaisia. Mutta uskoisin että pitopalvelukin laittaisi jos asiasta sovitaan ja ohjeistetaan.

   Poista
 4. Vitsi rakastan tätä sun blogia, niin mahtavia ideoita koko ajan! :) Kaikki on kun suoraan omista ajatuksista. Oon tässä hetken pähkäilly mikä toinen drinkki olisi drinkkibaariin meidänlainen ja tämmöinen sangria-buffethan se ehdottomasti on! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, mahtava kuulla että ideoista on apua muillekin ja ettei mun ajatukset ole kaikkien mielestä sitten ihan pöhköjä kuitenkaan. :)

   Poista

♥ Kiitos kommentistasi ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.