keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Monta kiitosta

Ensinnäkin teille ihanat lukijani, kun sain noin mahtavan kommenttivyöryn kimppupostaukseeni. Olen aivan otettu <3

Ja seuravaksi kiitos Makea Designille, jonka joulukalenteriarvonnassa voitimme graafisen suunnittelun lahjakortin. Ihan huippua! Aiomme käyttää lahjakortin kiitoskorttien suunnitteluun. Olen seurannut Janinan hääblogia jo pitkään ja tykkään ihan hirmusti hänen tuotteistaan. Niiden tyyli on raikas ja selkeä ja antaa myös tilaajan persoonallisuuden näkyä. Odotan innolla millaisia meidän korteistamme sitten loppukesästä tulee. Tykkään kovasti allaolevien korttien tyylistä, joten jotakin tuollaista sitten varmaan meillekin :)


Ylläolevat kuvat Makea Design

Inspiraatioksi keräsin vielä joitakin kiitoskorttikuvia Wedding Paper Divas sivustolta. Melko samanlainen tyyli kaikissa, joten ainakin tällä hetkellä on melko selkeää se mitä korteilta haluamme. Mielihän saattaa sitten kuukausien kuluessa muuttua vielä vaikka kuinka monta kertaa...
12 kommenttia:

 1. Onpa kivoja kortteja. Olen jo kertonut miehelle, että haluaisin meidänkin kiitoskorttiin kuvakollaasin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä kivan näköisiä ja siitäkin mukavia ettei tarvitsisi valita vain yhtä kuvaa (luotan siis siihen, että kuvaajamme saa otettua meistä enemmän kuin yhden julkaisukelpoisen kuvan...)

   Poista
 2. Te voitatte koko ajan jotain, onnenmyyrät :) !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siltä vähän tuntuu itsestänikin :) Mulla on varsinkin nuorempana ollut yleensäkin aika hyvä arpaonni, mutta voisin kuvitella sen johtuvan siitä, että olen aika aktiivinen osallistumaan kaikkiin arvontoihin. Tosin viimeisen vuoden aikana ei ole kyllä lykästänyt missään (tai taisin saada viisi euroa joulukalenteriarvasta...) joten nyt oli kai taas sen aika :)

   Poista
 3. Ihania inspiskuvia ja kauniita toteutuksia. Itsekin voisin haluta jotain samanlaista. :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo mallit on tosiaan ihanan raikkaita, eikä tulisi tosiaan sitä ongelmaa, että pitää valita vain yksi kuva :)

   Poista
 4. Todella kauniita! En ole edes miettinyt vielä kiitoskortteja ja saimmekin tänä jouluna kiitos/joulukortti-yhdistelmän.. Saattaa mennä samaan meillä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eihän ne kiitoskortit tosiaan ole ensimmäisinä mielessä häitä suunnitellessa. Ja luulen ja että olisi meilläkin voinut lykkääntyä kiitoskorttien lähettäminen jopa sinne jouluun ilman Janinan apua :)

   Poista
 5. Jos tässä olisi tykkää nappi, niin painaisin! Ihania kiitoskuvia, näistä löytyi itsellekin monta mieluista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei mäkin oon usein kaipaillut tykkää-nappia monessa blogissa ja muuallakin elämässä :) Niin sitä vaan tottuu tiettyihin asioihin.

   Hyvä jos löytyi jotain inspistä sinnekin suuntaan :)

   Poista

♥ Kiitos kommentistasi ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.