torstai 9. tammikuuta 2014

Kynsipohdintoja

Minulla on normaalisti hyvin lyhyeksi leikatut kynnet, kuivat korppukädet (ainakin näin talvella) ja rikkinäiset kynsinauhat. Lähtökohtaisesti siis oikein nätit kädet vihkisormuksen esittelyyn (kun ne vieraat sitä haluavat kuitenkin katsoa). Muistin, että minulla on kesän kuvauskeikan jäljiltä jossakin laatikossa vajaa paketillinen irtokynsiä valmiilla liimalla ja ajattelin kokeilla olisiko niistä hääkynsiksi. Olen joskus vuosia sitten ollut rakennekynsityttöjä ja tykkäsinkin niistä kovasti. Nykyään ei työt vaan salli pitkiä kynsiä, enkä viitsi yhtä päivää varten hankkia tippejä. Normaalisti liimattavat irtokynnet taas ovat saaneet nämä omat haperot kynteni kuoleman partaalle, mutta muistelin, että nämä valmiilla liimapinnalla olevat lähtivät ainakin malliltamme melko näppärästi poiskin.

Paketti oli vajaa, joten sain kynnet vain toiseen käteen ja siinäkin oikeastaan vain pikkurillin ja nimettömän kynsi ovat oikean kokoiset. Läheltä katsottuna nämä eivät kyllä ole lähellekään aidon näköiset, mutta kaukaa ihasteltuna ihan OK. Ovat tässä illan touhuissa (mm. vieheen näperrystä) pysyneetkin ihan hyvin ja huomenna sitten katsotaan miten poisto onnistuu.Hiukkasen on pohdinnan alla josko kynsiä koristelisi vielä jollakin ihanalla kultaglitterillä tähän tyyliin...

Kuva

Tänään on saatu taas kivasti vedellä rivejä yli TO DO -listalta. Kimpun varsikoristukset ja viehe valmiina ja S:lle käytiin Friiarissa sovittamassa liivi (joten S:n kenkiä ja muutamia asusteita lukuunottamatta molempien häälook alkaa olla valmis). Seuraavaksi saadaankin sitten siirtyä kutsujen ja somisteiden suunnitteluun ja valmistukseen.

Niiiiiin ja jotakin muutakin on jo työn alla! En malta odottaa...
5 kommenttia:

 1. Ooo, eletään siis jännittäviä aikoja! Olet ollut kyllä hurjan tuottelias. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No S on onneksi ihan yhtä paljon mukana näissä hääjärjestelyissä kuin minäkin ja se auttaa kun ei tarvitse yksin tehdä ja pähkäillä.

   Poista
 2. Hyvännäköiset kynnet! Minkä merkkiset tai mistä nuo ovat, muistatko? Luultavasti menen omilla kynsilläni, vaikka ne ovat yleensä hyvin lyhyet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En suoralta kädeltä muistanut, mutta netistä löysin merkin, eli <a href="http://www.eleganttouch.com/french-manicure-make-me-blush-146-pre-glued.html>tämä</a>. Muistaakseni ostin ihan tavallisesta marketista eli Cittarista tai Prismasta. Paketissa luvataan jopa kolmen vuorokauden pysyvyys ja lähtivät myös helposti pois vaurioittamatta omaa kynttä.

   Poista
  2. Kuulostaa hyvältä. :) Voisin harkita tuollaisia varavaihtoehtona, jos omat kynnet ovat aivan pätkät häiden aikaan.

   Poista

♥ Kiitos kommentistasi ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.