lauantai 25. tammikuuta 2014

Kutsukorttipohdintoja

Yritän kovasti hallita tätä hääsuunnitteluhöyryämistä sillä, että keskittyisin vain yhteen asiaan tai kokonaisuuteen kerrallaan ennenkuin siirryn valmistelemaan ja sättäämään seuraavan asian kanssa. Onnistuuko? Noei!

Vaikka tällä hetkellä työn alla ovat photobooth ja muut ohjelmaan liittyvät jutut, niin heräsin eilen siihen tosiasiaan että kutsut olisi lähetettävä jo parin kuukauden päästä. No, oikeastihan siis aikaa on vielä ihan hyvin, mutta kun en ole juuri ajatustakaan kutsuihin tätä ennen uhrannut, niin päätin käyttää hetken surffailemalla kivoja kutsuideoita ja ihan vaan makustella sitä, että minkälaiset ne kutsut voisivat ylipäätään olla. Hiukan hommaa rajoittaa se, että menin jo alkutalvesta ostamaan korttipohjat ja kirjekuoret eräästä loppuunmyynnistä. Ehkä hieman hazardia siinä vaiheessa kun päässä ei ole vielä yhtään ideaa siitä, mitä niistä tehdään.

Kaikissa näissä kutsuissa on jotain mikä viehättää, ainakin jokin pieni yksityiskohta...

Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Kuva


Kuva?

Kuva?Että sellainen kuvaoksennus tällä kertaa. (Ja rehellisyyden nimissä, en kehdannut edes ihan kaikkia kuvia tähän laitella...) Seuraavaksi pitäisi sitten alkaa suorittamaan hieman valikoivaa karsintaa, kun ihan jokaista ideaa ei kai voi samaan korttiin yhdistää. Kauheasti tekisi mieli jo tehdä yksi tai kaksi mallikutsua, mutta jos nyt annettaisi ideoiden kuitenkin hieman aikaa hautua ja tehdään ne jo odottamassa olevat keskeneräiset projektit ensin alta pois. 

Onko muilla ollut vaikeuksia päättää hääkutsujen tyyliä? Teitkö itse vai delegoitko ammattilaiselle? Ovatko kutsut jo hyvissä ajoin valmiina odottamassa vai väännetäänkö niitä hikihatussa yömyöhällä juuri ennen viimeistä postitustakarajaa?

PS. Arvon korusetin voittajan huomenna. Pysykäähän siis kuulolla!
PPS. Tökkiikö muilla blogger ihan överisti tällä hetkellä? Eilen multa hävisi joksikin aikaa neljä kokonaista postausta ja tähänkin kuvien liittäminen oli työn ja tuskan takana. Ja nytkin näyttää nuo tekstit menevän vähän miten sattuu... vai onko vika vain minussa?

14 kommenttia:

 1. Tuossa toisessa kuvassa on jotenkin kivat värit. Meillä on juuri menossa kutsuhaku, kun pitäisi saada esimerkkejä tädille, joka lopullisen kutsun suunnittelee. Meillä lähtee kutsut maali-huhtikuun taitteessa eli pitää otimia pikkuhiljaa :D...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu mäkin tykkään niistä väreistä ja myös tuosta tekstatusta kuoresta. Olen ajatellut että meillä riittäisi jos saadaan kutsut lähtemään joskus toukokuun aikana, sillä laitettiin kuitenkin ne save the datet. Sullakin oli tosi kivoja kutsuideoita blogissa.

   Poista
 2. Täälläkin tökkii!!

  Aivan mielettömiä kutsuja ja kirjekuoria, ihan paniikki ja tuskanhiki meinaa nousta täällä suunnassa noiden katselun jälkeen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti alkaa toimimaan sutjakammin...

   Ei saa tulla paniikki ja tuskanhiki :) Mutta hyvä jos miellytti silmää.

   Poista
 3. Meillä hääkutsut on jo osittain suunnittelussa, joten tyylilinjaukset on tehty. Makea design tekee lopun työn, joka helpottaa huomattavasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Janina tekee varmasti upeat kutsut! Olisi tässä tietenkin sekin vaihtoehto olemassa, että sysätään koko suunnittelu sen paremmin osaavalle... :)

   Poista
 4. Tökkii! En meinannyt pystyä kommentoimaan, ihan kauhiaa!:) Tulin jotenkin hyvälle mielelle noista kolmesta ekasta kutsusta, herkullisia:) Kutsujen tyylivalinta oli ahdistavaa, ja meni viime tippaan, kuitenkin ekaan ihastuin ja siinä päätöksessä pysyttiin, tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauhiaa, älä vaan romaha :)

   Juu noissa ekoissa on aika herkullinen värimaailma! Eiköhän se kutsujenkin suunnittelu sitten ala sujumaan kun oikein asiakseen ottaa...

   Poista
 5. Sytyin aika kovasti noille missä on useampi postimerkki tommosessa ihanassa kokoelmassa. Mitähän postissa oltaisiin mieltä tommoisesta rykelmästä? :D Tosin eipä tietysti nuo Suomen vähempiarvoisten postimerkkien värimaailmat ja kuviot kauheen nätisti yhteen sointuvia ole..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu olen kiinnittänyt huomiota, että tuolalinen monen postimerkin käyttäminen taitaa olla aika trendikästä maailmalla. Ja usein niissä lukee "vintage stamps" tjsp. Eli ideana on kai käyttää vanhoja merkkejä joista kootaan oikea summa. Ei oikein taida Suomessa vaan onnistua...

   Poista
 6. Tuo ensimmäisen kuvan kullanhohtoinen teksti oli ihan mahtava ja kutsu hieno! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihastuin kanssa juuri siihen kultaiseen tekstiin kyseisessä kuvassa. Olen jo hankkinut kullan väristä kalligrafia mustetta, joten katsotaan saadaanko sillä jotain aikaa meidän kutsuissa...

   Poista
 7. Se on niin vaikeaa päättää, kun netti on täynnä kaikenlaista ihanaa ja joka sivulta löytyy aina vain lisää. Kunhan kutsu huokuu häiden teemaa, värejä ja tunnelmaa niin ei voi mennä kauheasti pieleen (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanopa muuta! On meillä nykymorsiamilla sitten vaikeaa, kun ideoita ja inspiraatioita on ihan liikaa netti pullollaan :D Samaa mieltä, että värimaailma ja häiden tunnelma kun saadaan jotenkin korttiin mukaan, niin ollaan jo pitkällä.

   Poista

♥ Kiitos kommentistasi ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.