perjantai 24. tammikuuta 2014

Ihania hiuskoristeita

Törmäsin AINOn hiuskoristeisiin jo ihan Etsy-urani alkutaipaleella ja ihastuin oitis. Ihan heti en tajunnut edes, että kysessä on suomalainen tuote, mutta sen tajuttuani fanitukseni näitä hurmaavia kampauksen koristajia kohtaan kasvoi entisestään. Etsystä löytyy hiuskukkien (kuten ihan minkä tahansa tuotteen) tekijöitä todella laidasta laitaan ja iso osa on harrastajia, jotka käyttävät valmiita silkkikukkia ja muita valmiskomponentteja. Mutta nämä AINOn hiuskukat tehdään jokainen huolellisesti käsityönä. Satu jopa värjää käyttämänsä silkit ja kankaat itse!

Käyn aina välillä katselemassa ja ihailemassa AINOn hiuskoristeita. En millään osaa päättää millaisen hatukkeen, fascinaattorin tai korun haluaisin omaan hääkampaukseeni. Ne ovat kaikki niin hienoja!


3 kommenttia:

 1. Minä ihastuin Helsingin häämessuilla Tuhkimotarinan ständillä muutamiin säihkyviin hiuskoristeisiin. Ne olivat niin, niin kauniita. Mutta niin ovat kyllä nämäkin vaihtoehdot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa muuten Tuhkimotarinassa olla ainakin näitä AINOn hiuskoristeita valikoimissa :)

   Poista
 2. Moikka! Tuhkimotarinasta löytyy tosiaan iso valikoima Aino-hiuskoristeita. Mm tuo ensimmäisen kuvan koriste löytyy meiltä. Messupäivänä se oli asusteena yhdellä näytöspuvulla. Tervetuloa hipelöimään koristeita ihan livenä :)

  VastaaPoista

♥ Kiitos kommentistasi ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.