tiistai 3. joulukuuta 2013

Save The Date -kortit

Koska ystäviltä ja sukulaisilta on tullut viestiä, että kortit ovat jo tulleet perille, niin enköhän ne uskalla täälläkin jo paljastaa.

Kuvan idea on tosiaan apinoitu tässä postauksessa esittelemästäni kuvasta. Hauska sattuma, että jotenkin monessa pikkukuvassa ilmeetkin on aika samat kuin alkuperäisessä (kuten tuo S:n peukku), vaikka ihan niin tarkkaan ei ollutkaan tarkoitus matkia. Silmää en osaa vinkata (nolotus), joten onneksi ainakin yksi kuva on erilainen :D

Olin ostanut pinkkejä kimallesydäntarroja, joiden tarkoitus olis tulla tuohon VARAA PÄIVÄ ja 5.7.2014 tekstien väliin. Onnistuin tapani mukaan kuitenkin hävittämään tarrat ja löysin ne vasta kun iso osa korteista oli jo kuorissa. Kortin kääntöpuolella on hieman muunneltuna se lyhyt runonpätkä joka monissa STD-korteissa on nähty, sekä joulutoivotukset.


Kuorien tekstaus on simppeliä italic kirjasinta. Kuoria tekstasin yhteensä 34 kappaletta.


Jos joku tietää linkin alkuperäiseen kuvaan, niin kertokaahan! Mielelläni osoittaisin krediitit ideasta sinne minne ne kuuluvat :)

19 kommenttia:

 1. Ihanan persoonalliset kortit ja hauskat kuvat, wau :)

  VastaaPoista
 2. Super hyvännäköiset kortit! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos. Toivotaan, että vieraatkin tykkäävät.

   Poista
 3. Aivan huikean ihanat! Toi väri ja noi kuvat! Vautsi! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi sattui löytymään tuota kultaista kartonkia ihan omista varastoista. Sopi kivasti näin joulun aikaan. Pinkki sydän oli kyllä piste iin päälle noihin, mutta siitä versiosta ei valitettavasti ole nyt valokuvaa :/ Kiitos!

   Poista
 4. Nämä ovat niin ihanat! Hitsi kun jäin tästä STD-korteista kokonaan pihalle ja nyt ne jää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! No mutta eihän Save the Date kortit ole ollenkaan pakolliset. Me halusimme ilmoitella kavereille ja serkuille ennen varsinaisia kutsuja hääpäivämme (ja että olemme menossa naimisiin, se saattoi tulla joillekin yllätyksenä). Panostatte sitten sitäkin upeampiin kutsukortteihin :)

   Poista
 5. Tosi mahtavat STD-kortit. Ihan loistava kuvaidea myös. Olette muuten saaneet tosi onnistuneita kuvia! Olen jo pidemmän aikaa lueskellut sinunkin mahtavaa blogiasi, mutta vasta nyt onnistunut pääsemään vähän pidemmälle tässä blogimaailmassa, että onnistuu jopa kommentointikin :) Ja täytyy kehua tuota sinun tekstaustaitoasi. Mitä kynää käytät tekstaamiseen? Itse epäonnistun aina numeroissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos ja tervetuloa lueskelemaan blogiani! Olen varsinaisessa tekstauksessa ihan noviisi vielä, vaikka kirjaimia olenkin opiskellut ammattini puolesta aiemminkin. Käytän irtoteriä ja pipettiputkilossa olevaa mustetta. Näissä tauluissa oli muistaakseni 1.5 mm tasaterä käytössä. Irtoterillä saa mielestäni kaikkein kauneinta jälkeä, eikä ole ollenkaan niin hankalia käyttää kuin alkuun kuvittelin. Kalligrafiatusseilla tulee mielestäni jotenkin liian pehmeärajaista jälkeä. Itse tykkään tehdä numeroita, mutta jotkit tietyt kirjaimet epäonnistuvat aina.

   Poista
  2. Pitääkin joku kerta hankkia moisia tekstaamiseen tarkoitettuja välineitä. Olen harjoitellut tekstaamista ihan perustusseilla, eikä se nyt niillä kyllä todellakaan luonnu hyvin. Paljonko tuollaiset irtoterät ja muste kustantavat. Säilyvätkö ne hyvin? Omiin häihin olisi vielä sen verran kuukausia jäljellä, että josko sitä oppisi vähän tekstaamaan. (Ei sitä kait huonommaksi voi mennä ainakaan!) ;)

   Poista
  3. Irtoterät ovat parin euron luokkaa kappaleelta ja varret kanssa muutamia euroja. Itse ostin sellaisen setin, mutta en ole niitä kaikkia tarvinnut, joten oli vähän turha ostos siinä mielessä. Mustepullo on muistaakseni n. 8 euroa (voi olla että muistan väärin). Eli ei kovin kallis harrastus ja terät säilyvät hyvin käytettynä (eli pesu hammasharjalla aina käytön jälkeen ja kuivaus) vuosia, eikä niitä varsiakaan kovin montaa tarvitse (itse olen selvinnyt tähän mennessä yhdellä). Ja itseopiskeluun yksi parhaista kirjoista on mielestäni Veiko Kespersaksin Kalligrafia. Kirjaa saa näköjään nykyään suomeksikin, itsellä on englanninkielinen versio.

   Poista
 6. Todella, todella hienot! Tykkään!!

  VastaaPoista

♥ Kiitos kommentistasi ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.