maanantai 30. joulukuuta 2013

Mun häälook

Selailin läpi mun hääaiheista pinterestboardia ja poimin sieltä muutamia kuvia kollaasiksi. Piti alunperin tehdä vähän laajempikin kollaasi erilaisista ideoista joita aiomme meidän häissä toteuttaa, mutta nyt tämä supistuikin tällaiseksi häälook-kollaasiksi. Meikkiä kampausta, asustetta ja kukkia... suurin piirtein tämän näköisistä palikoista kasaan oman hääpäivän tyylini.

Kuva | Kuva | Kuva? | Kuva | Kuva

4 kommenttia:

 1. Tuo kampaus on tosi kaunis! Hyvännäköisiä tyylipalikoita : ))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään kanssa kampauksesta paitsi ehkä noista roikkuvista jutuista. Mulla on niin itsepäisen piikkisuora tukka, että en voisi kuvitella hääpäivänä yhtään vapaana olevaa kiehkuraa. Ne kun eivät pysy kiharalla kovin montaa hetkeä :(

   Poista
 2. Lumoavat silmät kyllä tuolla naisella :D Meikin mukana ei taida kuitenkaan saada noin kirkkaan vaaleansinisiä silmiä kaupanpäälle ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiinnitin kanssa huomiota mallin sinisiin silmiin! Ne selvästi vangitsee katseen. Ruskeasävyinen silmämeikki kyllä korostaa vielä silmien sinisyyttä. Itselläni on vihreänruskeat silmät, joten ei taida tulla meikin kaupanpäällisinä sinisiä silmiä mulle. Saisihan sitä piilareilla sinisilmät aikaan, mutta olisi ehkä kummallista olla hääpäivänä niin eri näköinen kuin normaalisti :)

   Poista

♥ Kiitos kommentistasi ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.