perjantai 20. joulukuuta 2013

Lemmikki mukaan hääkuviin.

Ida oli kirjoitellut Something Old blogissa koirien osallistumisesta hääjuhlaan ja hääkuviin. Meillä ei koiraa ole, mutta yksi pieni termiittiriiviö (=kissa) löytyy. Tyyne on meille hyvin rakas huolimatta hyvin ansaitusta lempinimestään. Tälläkin hetkellä olen lähes varma, että eilen sisään kannettu joulukuusi löytyy illalla joko a) koristeista riisuttuna, b) kaatuneena tai c) molempia.

Hyvin pienen ohikiitävän hetken ajattelin, että Tyyne voisi olla mukana jollakin tavalla myös hääkuvissa, mutta tajusin että kyseisen tapauksen kanssa se ei vaan ole realistista. Hän nimittäin pelkää vieraita ihmisiä, joten ei ole kivaa kiusata toista pakottamalla mukaan kuvauksiin. Saa sitten rauhassa löhöillä sohvalla kun me juhlimme. Ehkä kuitenkin saamme jonkin kuvan napsaistua Tyynen osallistumisesta aamuvalmisteluihin :)

Netistä löytyy hyvin paljon hääkuvia, joissa on mukana koira tai useampia, mutta näitä kissakuvia olikin jo vaikeampi löytää.Ja siis kenestä nyt oli puhe? No, tästä tyypistä :)


3 kommenttia:

  1. no awwws, jos vain on mahdollista niin kannattaa oikeasti harkita kissan ottamista kuviin. ^^

    VastaaPoista
  2. Kisuli voisikin olla hauska hääkuvissa :). Meillä on koira nimeltä Tyyne :)!

    VastaaPoista
  3. Minä ainakin ottaisin kissan kuviin <3 Suunnittelin samanlaista postausta, josko myöhemmin sen toteutan. Saattaapi siis tulla lisää inspiskuvaa lemmikkipotretteihin :)

    VastaaPoista

♥ Kiitos kommentistasi ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.