maanantai 16. joulukuuta 2013

Karkkibuffet Sweetheartista!

Arvatkaapas mitä? Me voitettiin sittenkin se Best Day Everin valokuvakilpailu ja palkinnoksi tosiaan saimme Karkkikauppa Sweetheartin karkkibuffetin sekä Decora Housen somistelahjakortin. Kuinka mahtavaa! :) Aluksi tunsin ihan oikeasti hieman huonoa omaatuntoa tuossa kilpailussa eniten yleisöääniä saaneen puolesta (kuvittelin tosissani, että voitto olisi sitä myötä hänen), mutta onneksi hän oli saanut toisessa arvonnassa myös ihan loistavan palkinnon, joten toivotaan ettei sinne suuntaan jäänyt kauhean pahaa mieltä.

Karkkeja nyt ollaan pohdittu että mitä, millaisia ja kuinka paljon lajeja. Mulle tietenkin värit ja kokonaisuus on pääasia (oikeesti, tähän naiseen kyllä uppoavat karkit kuin karkit, enkä usko että pahoja karkkeja on edes olemassa Sweetheartin valikoimissa) ja S:lle pääasia on, että sieltä löytyisi niitä muutamia hyviä joita hän syö. No, eiköhän molempien kriteerit saada ihan hyvin täytettyä.


En sitten tiedä, miten karkkien valikoiminen tapahtuu, sillä meillä ei kovin usein ole mahdollisuutta matkustaa Helsinkiin, mutta luotan kyllä täysin heidän ammattitaitoonsa koostaa meille täydellinen namubuffet vaikkei paikan päälle päästäisikään. Ajateltiin juhlia joulut ja uudet vuodet tässä ensin rauhassa ja sitten ensi vuoden puolella alkaa suunnittelu- ja valmistelupuuhiin myös tämän asian tiimoilta. Eiköhän asiat siitä sitten selkene :)


Voin paljastaa, että olemme tämän vuoden toukokuussa aloittaneett lähes sokerittoman elämän, sillä ennen sitä ainakin minä olin todellinen karkki- ja herkkuaddikti. Tähän konseptiinhan meidän koko kilpailukuvammekin perustui. Nyt on hauska huomata, että pystyn katselemaan jo näitä kuvia ilman sen kummempia mielitekoja. Häiden kaltaisiin juhliin herkut kuitenkin kuuluvat ja siellä aionkin syödä karkkia sen verran kuin mieli tekee. Ehkä jo jouluna vähän harjoittelen muutamilla suklaakonvehdeilla - ehkä.

 Kuvat: Karkkikauppa Sweetheart / JoyHey

Teen myöhemmin myös toisen postauksen siitä, millaisia somisteita suunnittelemme tilaavamme lahjakortillamme Decora Housen valikoimista.

17 kommenttia:

 1. Ihan mahtava juttu! Ja olihan se kuvanne nyt paras, joten en yhtään ihmettele raadin (?) päätöstä :)

  VastaaPoista
 2. Mä niin tiesin, että te voitatte ;)
  Meidän oli kans tarkoitus siihen osallistua ja sitä vähän lupailinkin Hey Lookin tytöille, mutta kun näin teidän kisakuvat sanoin Petelle, ettei paremmaksi voitaisi pistää :D

  Voitto meni täysin oikeaan osoitteeseen! Hurjasti onnea <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, no jos tiesit, niin meille tuli ihan puun takaa. :D Katselin tuota BDEn voittajapostausta ja ihmettelin että miks siihen oli laitettu meijän kuva ja huusin S:n myös katsomaan. Oisitte osallistuneet vaan, olisi ollut hauska katsella erilaisia kilpailukuvia.

   Ja kiitos onnitteluista <3

   Poista
 3. Onnea, onnea, onnea! Te ehdottomasti ansaitsitte voiton! Minäkin olen tuota Sweetheartin valikoimaa ihastellut ja toivonut, että löytäisin jostain aikaa pyörähtää siellä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos, kiitos! Mäkin niin toivoisin, että ehdittäisi joskus keväällä ihan käymään tuolla.

   Poista
 4. Onnea voiton, se oli niiiiiin teidän! :)

  VastaaPoista
 5. voiton* = voitosta! En osaa kirjoittaa näköjään ;)

  VastaaPoista
 6. Samoilla linjoilla muiden kanssa: teidän kuva tosiaan ansaitsi voiton, onnea! :)

  VastaaPoista
 7. Onnea kovasti! :) Ansaitsitte kyllä sen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Ja kaiken lisäksi noita kuvia oli ihan superhauska ottaa!

   Poista

♥ Kiitos kommentistasi ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.