torstai 5. joulukuuta 2013

Hääkakkukoristeita

Jatketaanpas vielä hetki hääkakkupohdintoja. Haluaisin tehdä itse (tietenkin) myös kakunkoristeen. Muoviset humoristiset hääparikoristeet eivät oikein ole meidän makuumme. Keräsin talteen muutamia ideoita DIY-koristeita varten, mutta jotta osaisin päättää minkälaista koristetta lähden miettimään ja suunnittelemaan, niin pitäisi olla hieman tiedossa jo kakun tyyli. Ja sen kakunhan ajattelimme antaa anopin suunniteltavaksi. Ehkä jonkinlaista palaveria hänen kanssa asiasta pitää pitää alkuvuodesta...

Mutta nyt niitä ideakuvia :)

Kuva?

10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Se on kyllä aika täydellinen. Melko hankala itse toteuttaa, mutta ei mahdoton. Harmi kun en löytänyt kuvan alkuperäistä lähdettä, jotta löytyisi ostopaikka... Eihän sitä tiedä, ei kai ihan kaikkea ole pakko itse tehdä.

   Poista
 2. Eikä kuinka ihanat noi hyrrät! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyrrät olisivat varmaan kaikkein helpoin itse toteuttaa ja ovat samalla sekä leikkisä että näyttävä koristus. Eli juuri ne ominaisuudet jota koristuksilta haluammekin :)

   Poista
 3. Täälläkin on suunniteltu itsetehtyä koristetta :) idea on jo mutta toteutus (ja taidot!) puuttuu. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielenkiinnolla odotan, että millaiseen koristeeseen päädytte. Ja uskon että varmasti löytyy taitoa toteutukseenkin :)

   Poista
 4. Itsekin olen suunnitellut itsetehtyä koristetta. Luultavasti apinoin jonkin toisen blogista jonkin hyvän idean, koska ideoita ei ole, mutta toteutus kyllä onnistuu itse :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sellaista apinointia harrastan itsekin paljon. Keräilen ideoita ja inspiksiä muualta ja sitten teen niistä oman näköisen :)

   Poista

♥ Kiitos kommentistasi ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.