keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Candy Cart

Luonnollista jatkumoa edelliselle postaukselle: karkkibuffet jutuilla jatketaan :)

Kuinka moni on jo tutustunut Lumihopean Candy Carteihin? Itse olen totaalisen ihastunut niihin ja haaveilinkin, että saataisiin ne meidän häihin. S vaan oli hieman vastahankainen. Tulee kuulemma liikaa lastenjuhla/sirkusfiilis näistä... No höh, olen eri mieltä: näistä tulee juuri sopivasti sirkusfiilistä! ;) Kysäisin kuitenkin Tanjalta olisiko Cartit vapaana meidän hääpäivänä ja eiväthän ne olleet. No, ehkä se on sitten merkki että ei tarvitse niiden haaveiluun enää energiaa tuhlata...

Mutta kattokaa nyt, eikö oo ihanat?! Lisää kuvia löytyy esimerkiksi Lumihopean Facebook sivuilta tai BLACK.bling.WHITE -blogissa.


Kaikki kuvat: Lumihopea

9 kommenttia:

 1. Tutut on - ja aivan ihanat! Jos lompakot nyörit olisivat löysemmät, järjestäisin meille ehdottomasti tälläiset. Mutku mutku ; )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanat olisivat kyllä! Jos haku ja palautus onnistuvat saman päivän puolella, niin päivävuokrahan on vain viiskymppiä. Toisaalta tuohon koko viikonlopun vuokraan kuuluvat astiat ja kauhat ja jos niitä alkaa ostelemaan häitä varten niin saahan niihinkin nopeasti pitkän pennin laitettua.

   Poista
 2. Vitsit kadehdin kyllä kaikkia noita karkkibuffet-asetelmia, kun ovat niin hienoja! Meilläkin varmaan kahvipöytään tulee jonkinsortin karkki"buffet", mutta ei siihen jakseta panostaa kyllä noin paljon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän buffetissa tarvii välttämättä sataa sorttia olla. Muutama erilainen nami näteissä astioissa riittää saamaan vieraiden (ja oman, hih!) suut makeaksi.

   Poista
 3. Mulle tulee kans lasten kutsut ja sirkus mieleen, hyvällä tavalla. :) kuitenkin jotain muuta haluaisin itse häihin, joten johonkin muuhun juhlaan ne kyllä sopisi kuin nenä päähän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehän riippuu tosi paljon myös siitä miten nuo somistaa. Meillä on ehkä vähän sellainen rento lastenjuhlafiilis muutenkin väreineen ja ilmapalloineen, mutta esimerkiksi mustavalkohopealla somistuksella koko kärry muuttuu paljon dramaattisemmaksi. Mielessäni voisin ihan hyvin kuvitella teillekin jonkilaisen leffaherkkukärryn elokuvateatterin aulaan :)

   Poista
 4. Tää on kyllä kiva! Ja kuten Saana jo mainitsikin, jos lompakon nyörit antaisivat myöten ;) Näistä kuvista on kuitenkin hyvä hakea inspiraatiota!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun muutkin tykkää näistä. Inhottavat lompakonnyörit kun tulevat esteeksi niin usein kaikelle kivalle :D

   Poista
 5. Nämä ovat kyllä aivan mahtavat! Ja kesäinen kalliokuvauskeikka oli mitä mahtavin miljöö näille (ylin kuva :) Niitä kuvia jaksan aina vaan fiilistellä uudestaan ja uudestaan.. Ehkä ensi kesänä toteutetaan Tanjan kanssa jotain vastaavaa, toisenlaisessa poikkeusmiljöössä ;)

  VastaaPoista

♥ Kiitos kommentistasi ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.